- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Peki buzdolabini falan ne kadar sıklıkla temizliyorsunuz ne bileyim temizlik rutininiz nedir?Temizlik önemlidir bir hayat felsefesidır heryerin patlamasına gerek yok ama asgari olması gerekir
Toz farkedilmeyecek kadar temiz olmalı sanırım bu kadar temizim
Kendileri de bi şeyin ucundan tutmuyor ki neymiş o dışarda çalışıp yoruluyormus yeterince... o görevini yapiyormus ben yapmiyormusum yük gibiymisim.Ah guzelim bir tane de ben de var aynisindan.Ev ikibucuk katli zor yetisiyorum.yapiyorum yapiyorum yapmiyorsun diyor.Acikcasi yapmadimcuzun sure kizdigimdan.
Sonra bakiyorum yardim eden yok.pasa pasa yine kendim yapiyorum.Kizim buyudu yavas yavas ona yaptiricam.
Siz kavga ederken ki halini görseniz elinden gelse kafamı kıracak kalp ne ki?Temizlik önemli değil mühim olan kalp kırmamak.. hele ki karın hamileyse.
Peki detaylı temizlik? Ne bileyim cam kenarlarına bile bakiyor ya silmiyorsun diye. Cam kenarlarini silmek, cami silmek, buzdolabi temizlemek, daha aklima gelmeyen detay temizlikler, bunlari nasıl yapıyorsunuz?Ben haftada 3 gün temizlik yaparım pazartesi Çarşamba cuma günde 1.5 saatte tüm iş biter buda maksimum hızlı çalışırım açıkcası oyalanmam. Birde düzenli yaptığım için birikmiyor. Süpürüyorum siliyorum toz alıyorum wc ve küçük banyo cifliyorum. Yemek yaparım ocak tezgah silerim birde hemen dolapların yüzünü silerim toplam 2.5 saatte bunların hepsi biter.
Aslında dolabı gözüme çarpan kır olduğunda temizlerimPeki buzdolabini falan ne kadar sıklıkla temizliyorsunuz ne bileyim temizlik rutininiz nedir?
ay neler demiş ben üzüldüm valla. lütfen takmayın hamilesiniz, he deyin geçin. çok istiyorsa kendi yapsın madem hayret bir şey.Kendileri de bi şeyin ucundan tutmuyor ki neymiş o dışarda çalışıp yoruluyormus yeterince... o görevini yapiyormus ben yapmiyormusum yük gibiymisim.
Cam kenarlarını toz alırken siliyorum çünkü çok kirleniyor benim. Buzdolabı 15 günde bir filan detaylı temizlerim. Ama elimde hep bez boş rafı anında siliyorum görünce . Sebzelik zaten her alışverişte 5 dk düzenliyorum . Cam silmiyorum en son kurban bayramında sildim . Burada çamur yağıyor resmen ve bizim 5. Kat eşim izin vermiyor. Zaten camlarda sadece orta kanat içeri açılıyor diğerleri hiç açılmıyor dışarı çıkmam lazım silmek için. 15 günde bir halı siliyorum 30 dk filan sürüyor hızlı hızlı en fazla evdeki tüm halılar beyaz. Kapıları Pazartesi günleri toz alırken siliyorumPeki detaylı temizlik? Ne bileyim cam kenarlarına bile bakiyor ya silmiyorsun diye. Cam kenarlarini silmek, cami silmek, buzdolabi temizlemek, daha aklima gelmeyen detay temizlikler, bunlari nasıl yapıyorsunuz?
Ben de bu kafada bi insanım ama kafanızın ayni olmadigi biriyle oyle zor ki...Hic vakit ayirmiyorum.
Ben bu evi hizmet etmek icin almadim. Ev bana hizmet etsin diye aldim.
Ev de otel de barinmak icin. Evi otel gibi kullanmak cok mantikli. Barinma ihtiyacimi karsiliyor. Evden baska bir beklentim veya evle baska bir iliskim yok.
Hatta bir gun cok zengin olursam otelde yasamayi planliyorum.
Hamile kadina dedigi lafa bak adamin... sinirlendim. Sanki hizmetcisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?