- 2 Kasım 2017
- 155
- 128
- 53
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Muhiti de sevmiyorum eve de alışamadım. Aslında ev güzel de muhitinden nefret ediyorum bi de üstüne hep böyle muhabbetler dönünce yapasım varsa da kalmiyor. Benimseyemedim gercekten de belki de ondan boyle bilemiyorum.Başak erkeği mi eşiniz?
Ben de hiç sevmem temizlik yapmayı. Çok temiz - derli toplu evde de rahat edemem,elimi kolumu nereye koyacagimi şaşırirım:)
Deterjan midemi bulandırıyor, 'geçen evi sileyim dedim bütün gün kustum' deyin , bir care bulsun :)
Ayrıca aklima geldi
muhiti sevmediginizden eve alisamama durumunuz var mı?
Belki de eşiniz sizin yuvanizi benimseyememiş olmanıza bozuluyordur ama tepkisini bu şekilde gosteriyordur
Benim eşimde senin popon yere değmez mi hiç eşyaları yıkayarak eskiteceksin diyor ama abartıyor ben öyle pek birşey yapmam.Benim esimde tam tersi biktim senin temizliginden der otur yuzinunu göreyim kipir kipir bi oyanan a bi oyana birşeyler yapmaya calisirim hamileykende kalkisirdim salak gbi temizliği camidir kapidir duvaridir.ama iyi olmayınca bişey değil calisiyosun galiba ve hamilesin temizlik icin birini bulun ozman eski yada evde oturun her şey düzenli olsun
Liona bence siz fazla sabırlısınız eşinize karşı hiç bir iş yapmıyorsa karışmaya hakkı yok ,o kadar temizlik seviyorsa kalkıp yapsın,bence yaranmaya çalışmayın ne kadar yaparsanız o kadar şımarıyolar :) temizliği bırak arasıra yemek bile yapmamak lazım ,ayrıca hamile bir insanın ruhsal durumu hakkında bir kitap alıp eşinize hediye edin bence belki bişey öğrenir bende yeni doğum yaptım bunu çok iyi biliyorum
Ama keşke onun da tek sorun ettigi sey saçımı nerde taradigim olsa...Kusura bakmayinda banyo disinda herhangi bir yerde sac taranmaz bana gore. Banyoda sacimi kuruturum tararim isim bittigindede yerleri silerim oyle cikarim banyodan. En nefret ettigim sey sac ve kildir.
Kendimden örnek vereyim
3 çocuğum var, büyüğü 4 yaşında
Evin toplu olarak 1saat bile göremiyorum:)
Ama dolap içleri( gardrop, buzdolabı, mutfak-banyo dolabı) her hafta indirip silip öyle yerleştiririm
her ay halılar,koltuklar,yatak kaldırıp altlarini silerim
Evi günlük bazen günde 2-3 kere Süpürgeye tutuyorum,illa ellerinde birşeyler yiyorlar dökülüyor yere
3 günde 1 görünen parkeleri viledayla silerim
Günlük toz alamıyorum ama bazen haftada 1 oluyor bazen her gün
Salondaki koltukları aylık komple siliyorum
Çamaşır günde 2 makina, bulaşık da günde 2 makina atıyorum
Banyo 2 günde 1 genel sürterim,klozet sabah-akşam sürterim
Bu kadar detaylı yapıyorum ama eve ne zaman eşim girse ev Felaket:)))
Ama ben evdeyim hep ve çocuklar epeyce dağıtıyorlar
Yapamadığım çok zamanlar oldu o zaman da eşim ya çocuklara baktı ben yaptım yada kendisi yaptı
Eşiniz o kadar titizse alsın eline bezi fırçayı kendisi yapsın
Sonuçta siz hamilesiniz ve hiç bir iş yapmasanız dahi yorgun olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?