- 8 Kasım 2014
- 4.864
- 10.575
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
6 aylık evliyim 6 aylık hamileyim, o yüzden önceki halimi bilmiyor, tamam kabul önceden de çok titiz biri değildim ama bundan daha fazla yapardım. bir de şunu anladım ki iki insan aynı evin içine girmeden birbirini asla tanıyamıyor. biz o kadar uzun süre yıllarca görüştük ama dışarda buluşup sinemaya kafeye lunaparka gidip eğlenip akşam ailenin evine dönmek gibi olmuyormuş aynı evde yaşamak.Insallah duzelir dua edin bol bol. Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Onceden de esiniz boyle miydi yoksa siz evliligin baslarinda cok dikkat ediyodunuz sonradan biraz salinca gozune mi batti. Ben hep derim kadin ev hanimi da olsa erkek esine yardim etmeli. Hasta oldugunda bi tas corba yapani olmali diye. Benimde kaynanam cok kizar esime is yaptiriyorum diye. Onunda evi elbette yapmali yardim etneli derim hep. Zor gercekten bu dengeler
biz evlenmeden önce mesajlaşırken ben temizlik yaptığımı artık sıkıldığımı devamını yapmaktan vazgeçtiğimi söylediğimde "amann boşver gel yanıma" diye cevap veren insandı. şimdi ne oldu da bunları bu kadar önemser oldu?