Aslında çok kıskanırım onu.
Ona da kendime de güvenim sonsuz.
Onun asla kimseye gözünün ucuyla bakmayacağını bilirim.
Benimle değil de başkasıyla olmayı aklından geçireceğini de asla düşünmem.
Ama kıskanırım işte.
Hatta annesinden babasından kardeşinden bile.
O ise her kıskançlığımı çok iyi anlar ve dikkat eder.
O dikkat ettikçe benim kıskançlığım da azalmaya başlar.
Ya da kıskanacak bir şey kalmaz bilmiyorum.
Ama ilgisi biraz başka yere kaysın olay olurr
işte benim eşim böyle değil kıskandığımı bile bile aksine sürekli kıskandıracak şeyler yapıyor yapmasa bile beni kıskandıracak bir olay anlatıyor halbuki gerçekte öyle bir olay yokmuş beni kızdırmak için söylüyormuş ama bende kızıyorum çünkü çok gerçekçi anlatıyo şaka mı gerçek mi anlaşılmıyo sonra da kavga çıkıyo şaka yapmıştım diyo kafanda var mı senin diyorum o zaman niye beni huzursuz ediyorsun sonra da benimle olmayan bişey için kavga edip mutluluumuz bozuyosun diyorum ama malesef anlamıyo
kıskançlığın tapuyla alakası yok herşey fiili aldatma değildir göz aldatması da olabiliyor erkeklerde ve erkek olduğu için açık saçık bayanlardan etkilenebiliyorlar sen evli misin bilmiyorum ama sevdiğin erkeğin başka bir bayana bakıp sana dokunması hoşuna giderse bence sende bir anormallik var
kendi bastırılmış duyguların için başkalarını yargılama ne demek açık saçık ?valla doğru söylüyorsun evet yaşadığım şehirde öyle hastaneler var gitmedim değil bir hastane daha dinler dinlemez antidepresan verdi öbürüyse sen yanından beş tane fit yakışıklı erkek geçse bakmaz mısın dedi bakmam dedim senin bakmaman anormal olur dedi zaten kendi de açık saçık bir bayandı kendine de bakılması hoşuna gidiyor ki böyle söylüyor diye düşündüm ona da devam etmedim:44:
kendimden üstün gördüğüm kimse yok ama bu güzellik anlamında değil benden kat kat güzeller var eşimin de illa ki o güzel açık bayanlara bakacağını düşünüyorum bu da beni ya sevmezse ya onlardan etkilenip beni aldatırsa ya onlara bakıp bana dokunursa gibi düşüncelere sürüklüyor her gün rüyamda eşimin beni aldattığını görüyorum çok üzülüyorum halimeher psikolog olan illa ki doğru şeyler anlatır diye birşey yok ki bence o kadının böyle işine geliyordu da öyle konuştu bi de toplumu bunun gibilere emanet ediyorlar diyo ki kadın su içmek nasıl doğalsa eşinin soyunan bi kadına bakması da öyle doğal bi duygu böyle saçmalık mı olur hiç dinden imandan haberi yoktu galiba
kendi bastırılmış duyguların için başkalarını yargılama ne demek açık saçık ?
ben sana diyor muyum hertarafın sıkı sıkı kapalı
niye bakmazmışsın bakarsın , bakmak var bakmak var .
ne kadar hadsizsin sen ya!
din iman ? her psikolog olan ?
hangi dalda uzmansıznıda uzmanları yargılyıorsunuz ?
yardım almayın yiyin kendi kendinizi.
açık saçıklar kovalasın sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?