- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
iş verenlere gram acımıyorum.sürünün !!!
ayrıca kımseye tembel sorumsuz dıyemezsın.allah bılır nasıl bir patron ımajı cızmışsın kı tanıdıklar bıle yanaşmıyor sana
ayrıca 16/20 yaş arası kesım ya okuyordur ya part time çalışabılır durumdadır.sen de 600 tl yı bıle elın tıtreyerek vereceksındır...
kımse İNSANİ yaşama koşulları olan maaşı reddetmez..
iş verenlere gram acımıyorum.sürünün !!!
ayrıca kımseye tembel sorumsuz dıyemezsın.allah bılır nasıl bir patron ımajı cızmışsın kı tanıdıklar bıle yanaşmıyor sana
ayrıca 16/20 yaş arası kesım ya okuyordur ya part time çalışabılır durumdadır.sen de 600 tl yı bıle elın tıtreyerek vereceksındır...
kımse İNSANİ yaşama koşulları olan maaşı reddetmez..
onlardan biri de benim kardeşimse evet iş beğenmiyorlar.
3 yıldır boş oturuyor, kendi işini yapacakmış.ne sermaye var ne bir ön çalışma,
kimsenin emrinde çalışmıyor paşam, ya da masa başı elit iş olacak beyefendiye.
daha kaç sene bekleyecek bilmiyorum,
60 yaşında babacığım para yetiremediğinden haftasonları da çalışmaya başladı, gecesi gündüzü yok.
kahroluyorum artık, yanlarına gitmek istemi,yorum göremeyeyim diye.
ben onun yerinde olsam hamallık yaparım, en azından babamdan harçlık almam.
onun kendine yediremediği işlerden daha aşağısını yapıyor babam şu an.
hafta sonu 100 lira kazanıyor, getirip gizliden kardeşimin cüzdanına koyuyor.
eşşek kadar küçük de değil, 27 yaşına girecek nerdeyse
Nasıl yani ben anlamadım ne olmuş ne olmuşş?
33 yaşındayım valla 2bin tlye 12 saat çalışırım 6bin ne demek yuhhValla kiviriyorlar. Hayir canım ne doktoru? Olsa olsa yemek doktoru olurlarhahahaha
Gelip 2 3 gun calisip paralarini alip gidiyorlar.. Gençler maalesef azıcık zora gelemiyor....
Ben öğretmenim bana özel okul haftanın 6 günü tam güne 1450 teklif etti, eşim finansçı 1500 alıyor. bu 2000'lik iş nerdeymiş ya biz de başvuralım...Hakikaten biz de çalışacak eleman bulamiyoruz. Biz yemek sektoruyuz. Ya millet iş begenmiyor. Abi yorulamam diyorlar. Ee yorulmadan kim para kazanabilir ki zaten calisma koşulları da gayet iyi. Eşimin yaninda calisan kişinin en düşük maaşi 2000 en yuksegi de 6000 ki yemegi sigortasi yolu her seyi hariç . Bayramlarda harçlığı falani filani da cabasi ama gençler istemiyor. Calismiyorlar. Isci bulmak cok zor çok. Ama bakiyorsun herkesin elinde akilli telefonu şuyu buyu. Bu degirmenin suyu nerden geliyor peki?
Valla size hak veriyorum..
sizin katılamadığınız yoruma bende katılmıyorum ama rachel.crame arkadaşımızın yorumunu alıntılayamadım içinBurada katılamıyorum maalesef...
Ben de memurdum ancak köyde. Soba yaktım, odun kırdım, malzeme aldım, tuvalet temizledim vs... bazıları klimalı ortamlarda, çay makineleri ile işlerini yaparken ben yollarda kalıyordum.aldığım memur maaşı bazı şeyleri ancak karşılıyordu. Memurlar arasında da eşitlik yok ki, şu an değil ama o dönem ben de maaşın yeterli olmadığını düşünmüştüm:)
Asgari ücrete hiç girmiyorum bile...akıl ve beden sağlığımdan olacağıma ben de çalışmazdım çok zorda değilsem. Bir pazar günü tatil, hiçbir izin yok, sürekli ekstra işler...
Ben öğretmenim bana özel okul haftanın 6 günü tam güne 1450 teklif etti, eşim finansçı 1500 alıyor. bu 2000'lik iş nerdeymiş ya biz de başvuralım...
Öğretmene hem de özel okul 1450 mi verdi. Afedersiniz yuh diyorum. Benim çalıştığım şirkette yüksek cirolu düşük fireli lise mezunu mağaza personeli 1100-1200 arası alıyor..
Kabul etmemişsinizdir diye düşünüyorum...
etmedim, burada konu açmıştım iş bulamıyorum diye, o konumda da beni iş beğenmiyor konumuna sokmuşlardı. Eh, o maaşın az olduğunu takdir ettiğiniz için teşekkür ederim, zira o kadarına layık görülüyor artık öğretmenler, onca emeğe karşı...Öğretmene hem de özel okul 1450 mi verdi. Afedersiniz yuh diyorum. Benim çalıştığım şirkette yüksek cirolu düşük fireli lise mezunu mağaza personeli 1100-1200 arası alıyor..
Kabul etmemişsinizdir diye düşünüyorum...
etmedim, burada konu açmıştım iş bulamıyorum diye, o konumda da beni iş beğenmiyor konumuna sokmuşlardı. Eh, o maaşın az olduğunu takdir ettiğiniz için teşekkür ederim, zira o kadarına layık görülüyor artık öğretmenler, onca emeğe karşı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?