Şarkıların sıze gonderılmedıgı kesin. Aklında başkası vardır.Bir çocuk var aile dostumuz ggibi ailesi de,3 senedir ara ara konuşuyoruz 1 2 gün flört anlamında ama soğuk geçen hafta date çıktık gittiğimiz yere rezervasyon bile yaptırmış öyle hazırlıklı.oturduk bana en son ilişkimi kaç ciddi ilişkim olduğunu vs vs sordu biraz ilişkilerde rahatsın falan da dedi neyse eve bıraktı 2 3 gün daha konuştuk sonra bir an da bana özür dilerim bizden olmayacak galiba falan dedi şimdi de instaya şarkı koyuyo bi olumlu bi olumsuz şarkılar koyuyo bende tepki olarak koyuyorum bu uşak ne istiyo
İlişkilerde rahatsın,cümlesinden ben huylanırdım,açıkçası.Keşke o cümleden sonra siz bitiremediniz.Bir çocuk var aile dostumuz ggibi ailesi de,3 senedir ara ara konuşuyoruz 1 2 gün flört anlamında ama soğuk geçen hafta date çıktık gittiğimiz yere rezervasyon bile yaptırmış öyle hazırlıklı.oturduk bana en son ilişkimi kaç ciddi ilişkim olduğunu vs vs sordu biraz ilişkilerde rahatsın falan da dedi neyse eve bıraktı 2 3 gün daha konuştuk sonra bir an da bana özür dilerim bizden olmayacak galiba falan dedi şimdi de instaya şarkı koyuyo bi olumlu bi olumsuz şarkılar koyuyo bende tepki olarak koyuyorum bu uşak ne istiyo
Şarkıları ustunuze alinmayin. Daha once baska konuda bu sekilde yasadigim olayi anlatmistim ahdhd
Adam size acik acik bizden olmaz demis bitirmis. Belki eski sevgilisine atfen gonderiyordur, bilemezsiniz.
Sene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.
Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim. Ortalik yangin yeri, iki uc gune ilani ask edecek eminim.
Iki gun sonra eski sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsd
Ay evet o önce benim storymi gördü amon kai pos diye yunanca bir şey koydu anlemı manidaar sonra bende mansur ark gel yanıma koydum sonra o gazapizm olmaz işte koyduHangi sarkilardi hatirliyor musunuz? Hayalet sevgilim, Neslihan- hiç sevmedim kimseyi senin kadar falan mı:)) eskilere gittim
Bu çocuk dengesiz instagramında beşka kız yok ben ve akrabalerı hariçKendi kendine gelin güvey olmuşsun. Şarkılar sana değil. Kendini komik ve ezik duruma düşürüyorsun.
Alahahahahah hikaye çok iyi yaŞarkıları ustunuze alinmayin. Daha once baska konuda bu sekilde yasadigim olayi anlatmistim ahdhd
Adam size acik acik bizden olmaz demis bitirmis. Belki eski sevgilisine atfen gonderiyordur, bilemezsiniz.
Sene 2005-2006 falan. Eskiler bilir msnde "ne dinliyorsun" ozelligini kullanarak flort edilen zamanlar.
Bir baktim eski flortum manidar sarkilar dinliyor. Durur muyum, hemen sarkilarla karşılığını verdim. Ortalik yangin yeri, iki uc gune ilani ask edecek eminim.
Iki gun sonra eski sevgilisiyle barıştığını ogrendim, meger şarkılar onaymış ahahsd
Şu soruları soran adamın ne yapmaya çalıştığını mı soruyorsunuz?en son ilişkimi kaç ciddi ilişkim olduğunu vs vs sordu biraz ilişkilerde rahatsın falan da dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?