bu uşak ne istiyo

Nerden akliniza geldi o msn gunleri. Ne guzel gunlermis. Herseyin tadi daha guzelmis sanki o zamanlar. Msn, şarkı indirmek için limewire, winamp, chat sayfaları vsvs

Bence siz ne istiyorsunuz? Adam sizi begenmemis istememis net söylemis. Daha ne desin ? Date e cikmissiniz belli ki ilgi gostermissiniz istememis sizi. Salin gitsin belli ki aklinda baska kisi var

Bizden olmayacak diyip göndermeli şarkılar paylaşacağıni hiç sanmıyorum ne alaka ki iyi olmuyorsa güle güle size ne ki bir kerede tutulacak değilsiniz herhalde efer öyle ise de aklınızı başınıza alın.

Ay MSN günleri ilk gençlik ah ahh.. arada eski sevgiliye titreşim gönderiyor muydunuz hadi itiraf edin şimdiki gençlik çok şey kaçırdı

Ay MSN günleri ilk gençlik ah ahh.. arada eski sevgiliye titreşim gönderiyor muydunuz hadi itiraf edin şimdiki gençlik çok şey kaçırdı
Ben hep çevrimdışı takılırdım sinsi sinsi
Titreşim, çıkartmalar, eski msn emojileri.. Ya ne keyifli zamanlardı.

Oldların gözü yaşlı, gençler bu ne diyor:

Gayet açık söylemiş aslında ama neden anlamak istemedin ki?

Önceki ilişkilerinizi öğreniyor ve ilişkilerde rahatsın diyor? Daha bu uşakla ne olmasını bekliyorsunuz? Uşak diyeceğini demiş.

Takipten çıkarın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…