Bu yaptığı terbiyesizlik!

Onu her konuda sıkıyorum doğal davranmasına engel olmaya çalışıyorum. O kadar iyi oldu ki bu yazdıkların.

cok sıkarsan köşeye sıkışır ve tırnaklarını gösterdiğinde ikinizde derin yaralar alabilirsiniz.
kimse kimseyi değiştiremez.
herkesin kendine özgü bi karakteri var.
birini seviyorsan o olduğu için devmelisin.
olmasını istediğin kişiye dönüşecegini umut ettiğin için değil.
aynı dili konuşabilmek diye birşey var.

Aslında ona o kadar aşığım ki. Her bakışı, her dokunuşu, kokusu beni mutluluktan öldürebilir yani ama neden onu bir kalıba sokmaya çalışıyorum bilmiyorum.

Aslında ona o kadar aşığım ki. Her bakışı, her dokunuşu, kokusu beni mutluluktan öldürebilir yani ama neden onu bir kalıba sokmaya çalışıyorum bilmiyorum.

tecrübeyle sabittir.
mümkün değil.
yaşın kaç?

Canım ellerine sağlık ya yazdığın için. Durumumuzu özetlemişsin resmen.

Rica ederim canım benim. Bu şekilde dogru yolu buluyoruz işte fikir alışverişi yaparak. Düzeldiğinize sevindim. İnşallah bir daha bozulmaz

Rica ederim canım benim. Bu şekilde dogru yolu buluyoruz işte fikir alışverişi yaparak. Düzeldiğinize sevindim. İnşallah bir daha bozulmaz

Canımın içi daha düzelmedik. Akşam sürpriz yapacağım işte yani hatalıysam adım atayım. Haklı da olsa haksız da olsa hep o attı. Bana benim hiç alttan alınmaya hakkım yok mu dedi bir ara. Adım atmanın zararı olmaz diye düşünüyorum senin fikrin ne canım? Siz de nasıl oluyor mesela? Yani hala çok tepkî veriyor musubn?

Ayy çok pardon tatlım nerden gördüysem düzeldiniz anladım bir anda Valla tatlım başlarda o hep alttan alırdı, kavga etmeyelim sorun olmasın diye hep susardı tamam derdi ama bir süre sonra patladı şimdi hic alttan almıyor. Sıra bende sanırım. Ama bu tarz seylerde artık beni dinlemediğini gördüm açıkcası. Arkadaşlarıyla internet üzerinden sohbet ederken hep küfürlü konuşurlar ama bişey diyemiyorum. Öyle rahat demekki diye düşünüyorum. Yanımda ağzından kaçırdığında özür diler ama dikkat eder yani öyle söyleyeyim. Git yanına süpriz yap düzelirsiniz. Ama çok alıştırma arada bir yapki böyle jestler o da kendini özel hissetsin Ben geçenlerde kavga ettiğimizde telefonlarımı açmadı ve akşamın bir köründe mahallesine gittim. Bizim uyuz gelmedi önce, sonra arkadaşlarını devreye soktum geldi hala bi afralar tafralar falan Ama yine ben istediğimi aldım geldi sarıldı öptü falan. Şimdi çok iyiyiz bir sorunumuz yok. Bazen susmamız gerekiyor sanırım onlarada hak veriyorum. Eğer gercekten büyük bir mesele yoksa dile bebeğim özrünü kaybedicek bişeyin yok. Ona ragmen yine tavrına devam ederse o kaybeder

Sen böyle anlatınca bazı şeylere bizi gördüm canımın içi. Hep o alttan alıyor, hep o topluyor. Bana bir ara benim de aşktan alınmaya sevilmeye hakkım yok mu dedi. O zaman bile üste çıkmaya çalıştım. Yok yok alıştırmam o kadarını da beklemesin bir zahmet. Sanırım arada bayanlar da adım atabilir ilk defa bu düşünceye sahibim.
Allah bozmasın mutluluğunuzu canım benim hep mutlu olun. Beni görünce dayanamaz zaten öper koklar. Yani hep öyle yapardı. Aksi olursa hayatımın şokunu yaşarım.

Akşam gideyim en iyisi canım. Bana beni daha da geriyorsun dediğinde durmalıydım. Adama saymadığım laf bırakmadım. Tabi ki onun da hataları var ama seninle konuşmak istemiyorum bir daha dedim.

sonuçta sende hatanı anladın onunda sana anlayış göstermesi gerekir

Bir süre sonra sıkılıyor onlarda bende fark ettim tatlım. Benimki sinirden ilk önce "niye geldin" dedi "niyemi " diye kaldım bir an sonra bıraz konustuk ve tatlıya bagladık. Sıkılgan yapılı benimki. Eminimki düzelirsiniz hayatım, seviyorsa böyle kücük birşey için seni kırmaz. İnşallah tatlıya bağlanır Haberlerini bekliyorum

Benimki niye geldin demez sanmıyorum ama bakalım. Çıktım evden bir tanem gidiyorum.

Küfüre tepki gösterilmesi için kendisine edilmesi gerekmez. Ben de yanımda küfür edilmesinden nefret ederim.
Eşim bir iki kere birilerine öfkelenince küfür etti. Sakinleşince bir daha duymak istemiyorum diye uyardım. İkincisinde farketti ve tamamlayamadı bile.

Erkek veya kadın farketmez küfür igrenç bir şey. Tekrarlanırsa tepki göstermeye devam edin alışkanlığından vazgeçmeli.

benim erkek arkadaşımda böyle sanal ortamda popüler olan saçma cevapları bana kullanıyo arada özentiler işte sinir olurum yaptığında ben de buldum çözümü aynı şekilde cevap veriyorum.
o kızgın olduğunda dalgaya vurup sakin ol şampiyon falan diyorum iyice kızıyo. dengesizler...

Hak veriyorum sana canım. Eşin anlayışmış çok şükür.

Bir garipler canım ya. Bu sosyal hesap da kullanmıyor işin garibi. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…