Bu yaptığı terbiyesizlik!

Yazdıklarını okuyunca huzur doldum. Ne zaman sıkıntın olursa çekinmeden anlat lütfen. Burası bunun için var elimizden geleni yaparız. Inşallah ya inşallah severiz bebişleri. Geldi zaman canım herkes biliyor zaten. Askere gitsin gelsin artık ben de senin gibi evli, mutlu, çocuklu olmak istiyorum. :)) Allah evlatlarınla ve kocişinle mutlu ömür nasip etsin. :)

Sen nasıl dayanıyorsun? Aynı şeyleri o da düşünüyordur bence emin ol :)

Canım onu anlatamıyorum tanıman gerek ya. Bu zamana kadar ailesine bile taviz vermiş değil ama bana her zaman taviz verdi. Tepesine çıktım.
O da öyle düşünüyor olabilir. Akşam sarılırız geçer inşallah. :))

Yani küfür ediyor. Ayıp yani ben bayanım karşımda küfür edilmesi çok çirkin. Onu geçtim bana tamam sensin dedi. Ben de bu çok ergence bir daha konuşmak istemiyorum seninle dedim.

Öyle abartı bi tepki göstermemişsin bence sırf sevdiğinden kendini yumuşatmaya calısıyosun :)

Öyle abartı bi tepki göstermemişsin bence sırf sevdiğinden kendini yumuşatmaya calısıyosun :)

Canım çocuğa "Terbiyesiz, benimle böyle konuşamazsın yeter bak beni sınıra getirme bu ergence laflarını da git kime kullanıyorsan kullan sen de saygı denen bir şey yok" dedim aynen.

O zaman bu biraz 5 yaşındaki çocuğu azarlar gibi olmuş

Sana mesajı kopyaladım. Mesaj aynen bu. Hatta bak mesajları kopyalayayım.
Ben:Et et küfür et aman etmemezlik yapma. Böyle şeyler olabilir olağan şeyler abartılacak bir şey göremedim sinirinde.
Sevgilim:Aşkım ben küfür ediyorum yani çok sinirlenince engel olamıyorum ne yapayım
Ben:Bir şey yapma.
Sevgilim:Ee o zaman şikayet etme
Ben:Ederim
Sevgilim:Iyi sen bilirsin aşkım

İşte bundan sonra o bahsettiğim olay koptu.

Çok saol se en iyilerini siz yaşayın bu zamanların dönüşü yok bak şimdi yaz tatil yapın emin ol evlendikten sonra seneler çerez cnm en tatlı zaman kendinide onuda yorma ben yaptım için söylüyorum adamı seviyosun belli adamda seni seviyo daha ne ama yinede söylediğimin ardındayım o gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende yapıyorum bazen böyle terslikler ya birden çok tepki gösterebiliyorum da benimki biliyo beni o sırada susuyo allttan alıyo ben yine çemkiriyorum falan sonra kapatıyorum 10 15 dk sonra ara sinirin geçtimi bebeğim diye :) sizde bi konuşmayı deneyin artık sinirler yatışmıştır

Canım çok haklısın güzel yıllar ve ona gerçekten aşığımmmm. O da öyle. Allah bozmasın inşallah. Hep mutlu ol hayatında. Hep o geliyor. Bıktı artık. Onu bıktırdığımın burada arkadaşlar sayesinde farkına vardım. Bana ben de alttan alınmayı hak etmiyor muyum dedi çok üzüldüm öyle deyince geçenlerde.

Sen böyle deyince yanına gidip "Paşammm, özledin mi beni dünden beri?" deyip boynuna atlamak istedim ya. :)) Ama olmaz, öyle kolay yumuşayamam. Çok da özledim. 😢

Cani burnunda,sinirden kopuren adamin agzina kapak olursan tepkisi sana yonelir.
Terbiye etmenin zamani mi adam sinirden kudurmusken?
Kufurden rahatsiz olabilirsin normal.bir bahane bulur telefonu kapatir duymazdin.
Sakinlestigi bir gunde de kufurden rahatsiz oldugunu soylerdin.
Ama sen adama sinirinin ustune bir cephe daha acmissin
Bazen iliskileri yurutmek icin ruh halinui anlamaya calismak ve ona gore davranmak yeterli

Onu sürekli terbiye etme peşindeyim zaten. Yani sayenizde bugün durup kendime "Ne yapıyorsun sen?" dedim. Ayıp ettim, ediyorum. Son cümlene o kadar katılıyorum ki.. Pişman oldum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…