- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Akşam gideyim yazarım canım ama nasıl dayanıyor nasıl mesaj atmadan duruyor ya? Atar insan.
Saol cnm çok seviyorum ve seviliyorum ilki ikiz sonra bir dogum yaptım bana bi hayat ve sevgisini verdi çok sorunlar yaşadık yaşıyoruzda ve yaşıycaz ne güzel yazıp soruyonuz keşke banada yol gösteren olsaydı ama inan bana geri dönüp neyi silceksin deseler şu taviz olayını siler asla ayana gitmezdim ve şunuda söyleyim üç yıl uzun bi zaman artık evlilik zamanınız gelmiş bence yanında küfür edecek kadar kendine yakın hissediyor yani senden çekinmiyor aslında sevinmelisin dicem abuk kaççıcak ama adam seni sahiplenmiş seni benimsemiş ki yanında rahat bide böyle düşün bi dahakine olaylarda sen sakinleştirmeye çalış en olmadı kızgınken tut öp bakalım beye kızdığını hatırlayacakmı sürekli sinir oldugunda sakin ol biz iyiyiz de mutlaka gözlerine bak yüzünü okşa kavgaya mahal verme kendinden uzaklaştırma işallah benden bile çook mutlu olur bebeklerinizi seversiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen nasıl dayanıyorsun? Aynı şeyleri o da düşünüyordur bence emin ol :)
Sen o an sussan sonradan söylesen daha iyi olabilrdi
O an çocuğa tüm cadılığımla çirkin tabirle "çemkirdim" resmen. Başka türlü anlatamazdım çemkirmek tam oturdu.
Seninde sinirlerin bozukmuş demekki
Yani küfür ediyor. Ayıp yani ben bayanım karşımda küfür edilmesi çok çirkin. Onu geçtim bana tamam sensin dedi. Ben de bu çok ergence bir daha konuşmak istemiyorum seninle dedim.
Öyle abartı bi tepki göstermemişsin bence sırf sevdiğinden kendini yumuşatmaya calısıyosun :)
Canım çocuğa "Terbiyesiz, benimle böyle konuşamazsın yeter bak beni sınıra getirme bu ergence laflarını da git kime kullanıyorsan kullan sen de saygı denen bir şey yok" dedim aynen.
O zaman bu biraz 5 yaşındaki çocuğu azarlar gibi olmuş
Sana mesajı kopyaladım. Mesaj aynen bu. Hatta bak mesajları kopyalayayım.
Ben:Et et küfür et aman etmemezlik yapma. Böyle şeyler olabilir olağan şeyler abartılacak bir şey göremedim sinirinde.
Sevgilim:Aşkım ben küfür ediyorum yani çok sinirlenince engel olamıyorum ne yapayım
Ben:Bir şey yapma.
Sevgilim:Ee o zaman şikayet etme
Ben:Ederim
Sevgilim:Iyi sen bilirsin aşkım
İşte bundan sonra o bahsettiğim olay koptu.
Çok saol se en iyilerini siz yaşayın bu zamanların dönüşü yok bak şimdi yaz tatil yapın emin ol evlendikten sonra seneler çerez cnm en tatlı zaman kendinide onuda yorma ben yaptım için söylüyorum adamı seviyosun belli adamda seni seviyo daha ne ama yinede söylediğimin ardındayım o gelsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende yapıyorum bazen böyle terslikler ya birden çok tepki gösterebiliyorum da benimki biliyo beni o sırada susuyo allttan alıyo ben yine çemkiriyorum falan sonra kapatıyorum 10 15 dk sonra ara sinirin geçtimi bebeğim diye :) sizde bi konuşmayı deneyin artık sinirler yatışmıştır
Sen böyle deyince yanına gidip "Paşammm, özledin mi beni dünden beri?" deyip boynuna atlamak istedim ya. :)) Ama olmaz, öyle kolay yumuşayamam. Çok da özledim. 😢
Amannn ölümlü dünya canııım küs kalmayın :)
Ayıp etmişim ben de di mi canım? Mesajları görünce yorumun nedir?
Cani burnunda,sinirden kopuren adamin agzina kapak olursan tepkisi sana yonelir.
Terbiye etmenin zamani mi adam sinirden kudurmusken?
Kufurden rahatsiz olabilirsin normal.bir bahane bulur telefonu kapatir duymazdin.
Sakinlestigi bir gunde de kufurden rahatsiz oldugunu soylerdin.
Ama sen adama sinirinin ustune bir cephe daha acmissin
Bazen iliskileri yurutmek icin ruh halinui anlamaya calismak ve ona gore davranmak yeterli
Ara bi konuşun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?