önce şu olumsuz kafadan hemen çık.benden 4-5 yaş küçüklerle okuyacağım,kendimi ne hallere düşürdüm falan.yani dünyanın sonu gelmedi.22 yaşındasın ben o yaşta ikinci üniversiteye başladım.okula gittiğimde benim gibi insanlarda vardı,benden büyük insanlarda vardı,küçüklerde vardı.bunların hiçbir önemi yok üniversite hayatını şanslıysan,güzel arkadaşlıklar kurarsan yine yaşarsın.benim iki okul hayatımda güzel geçti.pişmanlığım yok.senin isteyipte yaşayamadığın şeyler varsa okuma şansın var gidip bu hayallerini gerçekleştir.okumak isteyip maddi durum yüzünden üniversiteye gidemeyen insan çok var.4 yıl su gibi gelip geçiyor zaten ne zaman bitti ne zaman başladı anlamıyorsun.bu kadar kafaya takma.mühendislik bırakıp başka bölüm okuyan 5 arkadaşım var yani çok nadir bir insan değilsin merak etme
benim istediğim bölüm ilk yılımda geldi ve çok yüksek bir bölüm.ben aptallık edip gitmedim.ikinci yılda tekrar o puanı alamayınca seveceğimi düşüneceğim güzel bir mühendislik bölümü yazdım.orayı sevmeyince tekrar sınava girip bu sefer hukuk yazdım.ilk başta istediğim bölümü kazanıp şehri beğenmediğim için gitmediğime çok pişmandım ama sonra en son okuduğum bölümü çok sevdim şimdi içimde hiç pişmanlık yok.bazen mutsuz olduğumuz bir durumun sonu daha mutlu olduğumuz bir kapıya çıkabiliyor.şimdi veterinerlik okuyasım var ama gözüm kesmiyor