Bu Yaştan Sonra Oluru Var Mı ?

çok teşekkür ederim çok motive etti mesajınız beni

Ben ünv de ilken sınıfımda 33 yaşında biri vardı. Atandı öğretmen şu an. Ben de şu an 33 yaşımdayım KPSS çalışıp alan değiştirmek istedim öçalışmaya başladım vs ama yapamadım. Yağabilseydim hiç de geç olmuş olmayacaktı. Daha çoookk gençsin. Sen çabala

ben de eskiden 22 yaşında iken DGS yi kazanmıştım. Gittim okula başladım. O zamanlar senin gibi düşünüyor insan, sınıftakilerin hepsi benden 4-5 yaş küçüktü. Tabi aynı yıl 2 yıllık mezuniyet ile kpss kazanınca bıraktım okulu. kazanmasaydım devam ederdim herhalde. Sonra aynı bölümü açık öğretimden tamamladım ve 4 yıllık bölümü

Ben ünv okurken sınıfta 30 yaşında insanlar vardı.Hatta bazı kadınlar hamileydi bile.Ve hepsi gayet mutlu bir şekilde okula devam ediyordu.Bence siz abartıyorsunuz.Lise deseniz anlarım ancak ünv için bu gayet normal.Biraz sosyalleşmeye çalışın bence.Olayı fazla abartmayın.

Bence tam yaşı. 18-19 yaslarinda yaptigin ergenlikleri yapmazsın üniversitede bir seyleri tecrübe ettiğin için saçma salak insanlarla uğraşmazsın. Daha güzel yaşantıların olur. Ayrıca zaten siniftakilerin cogu 30 yasina yakın oluyor :) yaş bir faktör değil yani

evet beni en iyi siz anlarsınız şimdi okuduğum 2 yıllıkta geneli 4 5 yaş küçük benden ve çok ergenler anlaşamıyorum hareketler çocuksu falan

teşekkür ederim ama zamanında yaşamak isterdim zamanında mzun olmak 26 27 değilde 22 :)

Bak kardeşim bunlar o kadar ama o kadar önemsiz ki . Sen hemşire olduktan sonra asıl arkadaşlıklar dostluklar başlıycak. Cebinde baba parasıyla öğrenci halinle ne kadar sosyallesebilirsin ki. Sen bi parani kazan zaten etrafin meslektaşlarınla dolacak . Daha saglam akilli iliskilerin olacak . Sen simdi derslerine simsiki saril . Geçmişe hiç bakma. Asla ama asla kendin hakkında ve hayatın hakkında kötü ve olumsuz konuşma. Herzaman olumlu düşün. Acilar senin odak noktan olmasın. Hayallerin odak noktan olsun. Hayal kur hepsi çok güzel olsun . Olanda hayır vardır belkide mühendis olmak hayırlı değildi. Senin şuan seçtiğin meslek çok kutsal . Topluma faydan olucak

22 yaş, yaş mı demeye geldim. Kırk kere yapılabilir istenen, hiç geç değil. Çok da güzel yaparsınız, yeter ki isteyin. Ben 40 yaşında istediğim bir bölümü okuyabilir miyim diye düşünüyorum ileride. Dün konuştuğum bir teyzem, 54 yaşında doktoraya başladı. 57 yaşında öğretim görevlisi oldu.

22 yaş geç mi diye düşünüyorsun ama anlamadım neden geç olsun? Kendi çevrenle kıyaslama. Bırak geç. İleriye dönük yaşa. Hiç bir şey için geç değil. 30 yaş veya 40 bile geç değil ama erteleme. Hayatının başındasın. Bir çok ülkede ve Avrupa’da özellikle yirmili yaşların orta ve sonlarında genelde oluyorlar. Bir çok kişi bir süre çalışıyor ve sonra okula dönüyor. Amerika’da para biriktirip okula giden de çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…