Bu Yaştan Sonra Oluru Var Mı ?

teşekkür ederim evet sanırım gereksiz yere takıntı yapıyorum sonuçta iş hayatındada herkes yaşıt olmayacak ki

Sanırsın 70 yaşında bir ayağı çukurda.. başarırsın inşallah hem yaşında ne var ki genceciksin daha ne

evet oluyor ama nadir 27 28 yaşında mezun olmak da beni üzüyor

teşekkür ederim bu yazı için ama işte üzülüyorum bu kadar yıl kaybetmiş olmaya ablamlar kuzenlerim 22 de mezun olup 1 yıl kpss hazırlanıp 23 de iş başı yaptılar 26 27 yaşında mezun olmak üzüyor beni

Canım önüne bakacaksın. Neticede zor zamanlar geçirmiş devam edememişsin okullara. Geçmişe yanmaya devam edersen daha fazla zaman kaybın olur. Sen şu ana konsantre ol. Geçmiş geçmişte kaldı.

40 yaşındayım, yedi-sekiz sene hatta beş sene önce dahi şimdiki aklım olsa üniversite okurdum ve şimdi çoktan mezun olmuş olurdum diyorum, düşünün yani. Ayrıca bazı kurslara gidiyorum ve onbeş-yirmi yaş küçüklerle sınıf arkadaşıyım, siz dört yaştan bahsediyorsınuz :)) yaşınız çook çok genç ve aynı jenerasyondansınız zaten.

Lisans üstü eğitim alıyorum ve arkadaşlarımın hepsi 30-35 yaş civarındalar. Ben 25’im gayet iyi anlaşıyoruz. Üniversitede yaş mevzuları problem olmuyor. Ama başka bir konu var öncelik olan. Ailenizden bir an önce kurtulmaya bakın anlattığınız gibi kötü davranıyorlarsa. Böyle bir çevrede ne kadar ilaç kullansanız da düzelemezsiniz.

yüksek lisans yapsaydım belki dert olmayacaktı bu kadar bana yaş mevzusu ama işte bakıyorum ablam abim kuzenlerim 23 gibi atandılar ben 27 yaşında mezun olmak beni üzüyor benden 5 yaş küçük kuzenimde bu yıl başladı üniye bana koyuyor herkes ailede sana 10.yıl marşı çalacaz diyorlar ailem beni sevmiyor baskı yapıyor küçük görüyor para kazanmayı bu yüzden çok istiyorum onların eline bakmak işkence

Buda dertmi. Silkelen kendine gel.. nillet 30undan 40indan sonra uni okuyor. Ne var bunda...

35 yaşındayım hala okuyorum. Sen gerçekten istedikten sonra her şeyi başarırsın. Geçmişte yaşadıklarına üzüldüm. Ben de uzun süre ilaç artı psikolog desteği aldım. En sonunda öğrendiğim her şey sen de bitiyor. Takılma, unut ma ama hayatına da devam et. YouTube de mistikyol, evrim balıkçı gibi bir çok meditasyon kanalları var. Gece yatarken kulaklıkla dinle hayatının değişeceğine İnan ve değiştir.

82 yaşında öleceğini varsayalım. 60 yılın var. 5 sene geç okumuş olman hiçbir şey değiştirmez. Ben uluslararası ilişkiler okudum, kpss mağdurluğu falan derken ikinci üniversitemi 25 yaşında okumaya başladım ve o mesleği yapıyorum. Yapmışsın bir hata, zamanı geri alamazsın, önüne bakacaksın. Hataların için kendini affetmeyi öğren.

Kendinize dert arıyorsunuz belli ki.
Ben ilk okuduğum lisansı bırakıp evlendim.
Diğer lisansa başladığımda benimle aynı sınıfta olan arkadaşlarımın hepsinden büyüktüm,
ne var bunda?
Oğlum 19 yaşında; ilkokula 7 yaşında başladı ortaokul-lise 4'er yıla çıkınca da 18 yaşında mezun oldu.
Geçen yıl üniversiteye yerleşemedi,
nasipse önümüzdeki Eylül'de 20 yaşında üniversiteli olacak ve buna dertlenmek bizim aklımızdan bile geçmedi.
Geç olsun güç olmasın,
bir yere yetişmeyecek evladım.

ikinci okuduğunuz bölüm uluslararası ilişkilerden mi işe girdniz ne güzel sizde benim gibi talihsizlik yaşamışsınız umarım bende kendi paramı kendim kazanabilirim

dert aramıyorum kendime 22 yaşındayım 23 oluyorum yakında bi ortamda en büyükleri ben oluyorum o an ölüyorum ah diyorum keşke kendi yaşıtlarımla okusaydım benden büyüklerin olduğu dönem okumak ne güzeldi hayata geç kalmış gibi hissediyorum böyle olunca

ikinci okuduğunuz bölüm uluslararası ilişkilerden mi işe girdniz ne güzel sizde benim gibi talihsizlik yaşamışsınız umarım bende kendi paramı kendim kazanabilirim
Talihsizliğin tillahını yaşadım ben. 4 sene uluslararası okuyup, kpss 91 puanıyla dış işleri bakanlığı sınavına çağrılmadım. Torpilsizlikten atanmadım, bütün hayatım alt üst oldu. 6 ay ağır depresyon tedavisi gördüm. İşsiz kalıp 2. üniyi okudum. Zararın neresinden dönersen kar.

Keşke ilk uniyi birakmasaydiniz suan mezun olurdunuz. Zararın neresinden dönülürse kardir. Uniye yeni başlayanlar çoğunlukla 18 yaş. Iclerinde büyüklerde oluyor. Yani tek olmayacaksiniz. Hemşirelik geçerli bi bölüm is bulması kolay. Şuan okumayıp kasiyer mi olmak istersiniz? Okuyup hemşire mi? Böyle düşünün geleceginize yatırım yapıyorsunuz. Hem daha 22 yaş hiçbir şey için geç değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…