Bu Yaştan Sonra Oluru Var Mı ?

lisans öğrencisiyim
sınıfımda 3 çocuk annesi de var
yaza evlenecek bi abi de var
alt sınıfımda 25inde bi hamile var karnı burnunda. belki doğurdu bilmiyorum
insanlar evli barklı, çoluk çocuğa karışmış hala okuyorlar.
22 yaşındasın ne ki?

ben 97 liyim, mezuna kalma, hazırlık, alttan dersler derken şuan 2000lilerle okuyorum

bende 97 liyim çok hata yaptım çok da yıl kaybettim 2000 lilerle kardeşimle kuzenimle okuyacak seviyeye geldim

bırakmak istemiyorum tabi de şartlar öyle gelişti geçen yıl 2.dönemde yalvardım okula döneyim diye ailem izin vermedi bende bu yolu seçtim 22 yaşındayım 2 yıl sonra 24 olucam benden daha da küçükler olacak herşey zamanında güzel diye düşünüyorum

Her şey zamanında daha kolay evet ama şu an erteleyip kaçarsan 5yil sonra yine içine dert olacak. Şimdi her şey için tam zamanı ve hiçbir şey için geç değil bacım. Dünyadaki bir çok başarılı insan yaşadıkları zorluklara rağmen pes etmemişler. Onlar yaptıysa sende yaparsın bu bütün konular için böyle yeter ki pes etme azmin devamlı olsun. Sana yazdıklarım kendime de nottur:)

bos dusunuyosun kanka soyliyim

22 mi? 22 yas dedigin nedirki 25 yasinda unv baslayan cok kisi vardo sinifta 30 a kadae yolu war ve yasin cidden cok genc

Benim komşum 75 yasında ünv ye gidiyor.
Çok hayat dolu bir Kadın.
22 yaşındasın daha hayat senin için yeni başlıyor.
Bu soruyu sormamış ol :)

Bundan 10 sene sonra 22 yaşın ne kadar genç bir yaş olduğunu anlayıp kafanızı duvarlara vuracaksınız okumazsanız. Hatta 25 yaşına gelince bile okusaydım şimdiye kaçıncı sınıftım vs diyeceksiniz, geç olduğunu sanıp yine okumayacaksınız sonra 27 olduğunuzda şimdiye çoktan işe girmiştim diyeceksiniz, sonra 30 olacaksınız şimdiye iki kere okuyup bitirmiştim, 27 de başlasam bile bitmişti diye düşüneceksiniz, sonuç olarak sırf 18 yaşında üniye başlamadınız diye 30 yaşınıza geldiğinizde elinizde koca bir sıfır olacak. He 30 da başlasanız 35te bitmiş olur mesela okul 35 e gelince de 30 da başlayaydım keşke diyeceksiniz. Yani zaman ilerledikçe geç kaldığınızı sandığınız 4 senenin önemsizliğini görüp pişmanlıkla kendinizi yiyip bitireceksiniz. Ne için sizden 4 yaş küçüklerle okumamak için. Yaşınızı söylemediğiniz sürece sizin büyük olduğunuzu bile anlamayacak çoğu. Benim bi arkadaş vardı 2 yaş küçük benden. Benle yaşıtlara abla diyordu bana ismimle hitap ediyordu. Bi gün sordum niye bana abla demiyorsun diye sjjsjs dediki sen ciddi misin ben seni kendimden küçük sanıyordum dedi. Ben yaş mevzusunun birazda psikolojik olduğunu düşünüyorum. Aynı sınıfta olduğunuz insanlarla arada ciddi bi fark yoksa 10 yaş gibi sizle yaşıt sanacaksınız. Kardeşim bu sene hazırlıkta sınıflarında bi çocuk varmış 26 yaşında. Düşünün 8 yaş büyük ordakilerden. Diyoki yaşını öğrendiğimde şok geçirdim ben sınıfın en küçüğü felan zannediyordum herkes şaşırdı diyo. Yani yaşı geçiniz lütfen, sonra pişman olursunuz.

Bence sen depresif olmak için bahane arıyor gibisin k.bakmada. bende 22 yaşındaydım üniye başladığımda. Ve hemen hemen bu yaş ve üstü bir çok insan oluyor ünide. Bu kadar büyütecek ne var anlamadım. Allah başka dert vermesin.

Sınıf arkadaslarınzın yaşı için kendinizi asla üzmeyin 3.üniv okuyorum açıktan... 30yasındayım.. Benim sınıfımda bir abi var 50li li yaslarda... Vize final de karsılaşıyoruz ve abi bize hayat tecrübelerinden bahsediyor, iyi vakit geçiriyor ders çalışıyoruz. Ayrıca benimde 3yasında kızım var ve öğretmenim ama yinede okuyorum. Seviyorum. Sende o açıdan bak. İleride belki yetmeyecek işin dahi olsa başka başka bölümler okumak istemez misin o zamanda mı yaşı takacaksın?
Bir şeylere takılma öğrenmeye bak. Etrafa kendini kıyaslama... Kendini sev öğrenmeyi sev yaşını sev.. Ne güzel daha 22

Her yaştan üniversitede sınıf arkadaşı olan biri olarak yazıyorum. Ben ilk başladığımda da benden 4_5 yaş büyük sınıf arkadaşım vardı. Şuan aynı iş yerinde beraber çalışıyoruz. Yıllar sonra lisans okumaya karar verdim. Bu sefer benden küçük sınıf arkadaşlarım oldu. Gerçekten çok güzel bir şey her yaş grubundan insanlarla beraber okumak. Bence okumanın kendisi bizzat çok güzel zaten. Hiç moralinizi bozmanıza gerek yok. Keyif almaya bakın.Bölümünüz çok güzel. Severek seçtiyseniz, çok başarılı olursunuz. Güzel bir işiniz olacak inşallah. Bu arada yaşınız çok genç daha. Ben 35 - 36 yaşımda lisansı okudum ve çok keyifliydi.

Lise deyken kimya hocamızın bir sözünü hiç unutmam "Hiçbirşey için geç değil"

Bunun nesine takiliyosun? Okumanın yaşı yok. Ayrica bazı insanin fitratinda okul yok yani belki de genç yasta hayata atilip ise baslasan kendine geleceksin.. Deneyimlemeden bilemezsin.. Bir ise gir calismaya basla ufak ufak ileride okumak hevesin olursa bu takintindan da kurtulursan yine sinava girer okursun. 22 yas nedir yahu yolun basi bile değil sacmalama pls...

22 mi gerçekten çok büyük Yaşlanmışsın.aşırı saçma geldi yani takıldığın şeye bak ki 22yaş şuan benim gözümde çocuk gibi geliyor ben 32yim .ve siyasal bilimler fakültesinde okudum 20de girdim en küçükleri bendim .

Birde başlıgı okuyunca dedim zeyno hiç bakma kesin 85 yaşındadır başlıgın bile özgüvensiz kendine güven daha ağzın süt kokuyor bende üniversite kaydımı sildirmiştim tekrardan devam etmek istiyorum

Olan olmuş geçen geçmiş geçti diye üzülmek yerine bence önünüze bakin . 22 yaş daha çok küçük . Lütfen kendinizi toparlayın böyle omur geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…