Bu yemekler yetersiz diyor

Benim evimde de 3 çeşit olur genelde ama ramazan da çorba ve salata kesin olmalı siz yapıyorsunuz ama yemekler kuru sulu icini yumuşacık bir çorba yok

Gerekli herşey yazılmış. Ben farklı birşey yazayım.

1.5 yaşındaki bebeğiniz ne yiyor acaba?

Her gün bir çeşit çorba yapmıyor musunuz? O çorbayı fazladan yapsanız olmaz mı? Kıymalı-kıymasız şehriye, tarhana, yayla, tavuk suyuna pirinçli çorba vs....

Et kıyma tavuk balık... Bebeğin yemesi gereken şeyler. Maalesef pahalı evet ama az da alınsa bebeğinize ve size birer köfte olsun gerekirse. Yanına patates biber domates pişer. Fırında balık yapın. Pirzola birer kalem alın. Yanındakini arttırın püre yapın mesela. Hem de yapımı çok kolay. Bebeğinizin beslenmesini nasıl yapıyorsanız onları menünüze ekleyin. Patates salatası, mercimek köftesi gibi şeyler evde bulunsun.

Eşin çorba salata ana yemek yanına da pilav makarna , üstüne de tatlıdan oluşan bir menü istiyor sanırım. Ben de 2 yada 3 çeşit yapıyorum, zaten tatlı ramazanda fazlaca kilo aldırır yemesinler onu da .
Gayet yeterli bir menü canım , bu erkekler ramazanda iyice kendini kaybediyorlar bence.

Eşiniz ağaç yaş iken egrilir atasozunu sana uyguluyor heralde

Farkındaysanız menümde hergün bir et çeşiti var. Takdir edersiniz ki o yaştaki bir çocuk ancak bir çeşit yiyebiliyor. Onun ne yediğini zaten en ince ayrıntısına kadar düşünüyorum. Her gün protein illa ki oluyor eğer iyice bakarsanız.

Arkadaşlar konu sahibinin eşi 36 YAŞINDA!
Yanlış okumadınız 36 yaşında
Ne desek boş

Bu durumda sizden yemek dahi beklememeli ben hamileyken eşim akşamdan yemekleri yapardı öğlen ben aç kalmayım diye çünkü hiç Halim olmazdı

20 yaşındayım 17 değil. 16 yaş var aramızda
Tamam siz 18den küçük evlenmişsiniz
1,5 yaşında çocuk
20-1,5=18,5
9 ay da hamilelik var
Yaşınız 18den küçükmüş
Adam ise 34 yaşındaymış şu an 36 yaşında
Neyse banlanmak istemiyorum akşam akşam sinirlendim adama
Bi de yemek beğenmiyomuş hey Allahım
Allah yardımcınız olsun

Çorba salata ekle ..
he eklemek zorunda değilsin .
Bende hamıleyım ve bazı gunler çok zor oluyo yapmıyorum bişey dışardan ayarlıyoruz ..

Keşje bu kadar anlayışsız bir adama 2. Çocuğu yapmasaydınız ..

Menu bence de yetersiz. Hamile bir kadin ve 1.5 yasindaki cocuk icin yavan, tek duze.

Ama yapmasi gereken siz degilsiniz. Kalksin yapsin paşam.

Gerçekten bu kadar çocuk, yani yanlış anlamayın da daha siz çocukluğu bitireli 2 yıl olmuş, ikisi karnınızda biri eteğinizde. Yazık değil mi?
Çocuk için hamile bir kadın için son derece yetersiz, aşırı pratik.
Ama siz kendinize zor bakıyorsunuz başkasına nasıl olacak?
Annenizden yardım isteyin.

Son düzenleme:
Bu insanlar orucu akşam ziyafet çekmek için mi tutuyor,bu ibadetin amacı açın halinden anlamak değil miydi,aç insanlar akşamları 418574541 çeşit yemek,sos mu kullanıyorlar ? Tam gösteriş hastası milletiz,biz bazen sadece çorba içeriz,akşam insan neden midesini doldurur hala anlamış değilim,hele geç saatte yapılan iftarlarda aşırı sağlıksız tıka basa yemek.
Hoş size ne yazsam boş,yaş farkı,sizin küçük yaşta evlenmeniz,büyük ihtimalle eşiniz sizi baya sindirmiş kişilik olarak,kendinizi suçlu hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…