- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
yani hamile ve ufak bir çoçuk varken yardım eden yoksa ancak bu kadar olur ama yemekler sizin yarım saatinizi alacak aperatif şeyler yemek denmez pek yani...Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Benim ucbucuk yaşında oğlum var 20 haftalık hamileyim iki çeşit yaparm genelde çorba mutlaka olur. Ortaya salata yoğurt yada ayran koyarm. Eskiden salatayı incecik kiyardm şimdi doğrama tahtası kullanmıyorum direk tabağa söğüş dogruyorum. Yorgun hissettigim günler bimden köfte yada mantı aldiriyorum. Bide ikiz hamile olcam hizmetçi isterdim eve. Biraz kıymet verin kendinize bu kadar ezdirmeyin . Bı işin ucundan tutmasi lazım.Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Kadın ikiz bebeğe hamile ve bir buçuk yaşında çocuk var. Yemek yapıyor paşa beğenmiyor. Benim kızım da bir buçuk yaşına yaklaşıyor kendi karnımı ikindiye kadar doyuramadığım oluyor bazen. Çocuğu doyurayım ilgileneyim derken. Yemek desen bazen sadece makarna, bazen sadece çorba salata ya da turşu. Karnımız doydu mu doydu yetmez mi? Merhametsiz insanla yaşamak çok zor Allah merhamet versin eşine. Ne bileyim alıp karşına konuştun mu hiç yoruluyorum, çocuğa vakit ayıramıyorum diye. Sen 4 çeşit yemek yaparken çocuk daha doğrusu 18 aylık bebek ne yapıyor?
Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?