Bu yemekler yetersiz diyor

Siz kendinize diğer vermezseniz kimse vermez. Ama bu iş eşinizle konuşarak düzelmez yavaş yavaş yapacaksınız. Ayy canım bugün çok kötüyüm kalkamıyorum ben tarif edeyim sen yapar mısın çorbası deyin, yapınca da süper olmuş valla ne iyi geldi diye verin gazı. Siz yardım istemezseniz her şey göreviniz olur ama kavga ile de olmaz bu iş, tatlı tatlı yaptırın işleri

Bana edebiyat yapmayin ya siz oyle yasiyor olabilirsiniz ama ben boyle yasiyorum orucun anlamini da cok iyi biliyorum ramazanida gayet guzel yasiyorum cok şükür. Bu hayatta hicbir zararli aliskanligimiz yoktur tek zevkimiz iyi yemek gezmek oda gucumuz yettigince bu kimseyi ilgilendirmez. Ben menuyu evet kocasi gibi yetersiz buldum ramazanda oruclu oruclu makarna salata yenmez tamam iki cesit yap ama corba ve ana yemek yap bejim gorusum bu. Ama kiz hamile oldugu icin kocan sana yardim etmeli dedim zaten. Anlamiyosaniz o sizin sorununuz.

zararlı alışkanlığınız var demiş miyim? Ben ne anlattım siz ne anlamışsınız. Bana edebiyat yapmayın demenizden çok belli maşallah çok iyi anlıyosunuz gerçekten. Size örnek olarak, bizlere örnek olarak gönderilen insanı gösterdim, en güzel imkanlarla karnını doyurabilecekken bunu yapmadıysa ve bize de kendisi gibi yapmamızı tavsiye ediyorsa bir durup düşünün. Kainatın efendisi orucun anlamını anlamamış da o yüzden öyle yapmış sanki de siz normal insan halinizle kavramışsınız. Helal olsun ne diyim.

O yaşta evlenip iki çocuk yapmışsın. Bir de hamilesin üstelik ikizlere. Doğuma gün sayıyorsun. Bu arada ev temizleyip yemek yapıyorsun ama beğenilmiyor. O yaşta evlenmek isteyen çocuklara kamu spotu gibisin. Soruna cevap olarak da zıkkım koy pekini yesin düşüncesiz kocan.

Hepiniz takmissiniz yasina ama valla cekilecek cile varsa 30 yasindada olsa gelip seni bulur. Ha elinde bi isi meslegi olsa resti daha kolay ceker o baska..

Ağzınıza sağlık

Konu sahibi demiş ki benim durumum bu, yaptığım yemeği eşim yetersiz buluyor eksiklerimi yazar mısınız demiş sadece.
Konudaki yorumlar benim menüm şu, aaa ben şunu illa ki yaparım, cocuğunuz ne yiyiyor, vay efendim o yaştaki adamla evlenme sebebin nedir. Konu bizim menülerimiz değil. Bize ne yahu neden evlendi ise evlendi. Yaş farkını sorsaydı bize o zaman yorum yapardık da konu o değil. Bir anne cocuğunu eminim bizden daha iyi düşünüyordur. Konu neden çocuk yaptığına kadar gelmiş pess. Bazen anlamakta zorluk çekiyorum :)

8 aylik ikizlere hamile olucam birde 1.5 yasinda cocugum olcak dua et yemek bulduguna derdim begenmese

Bazı erkeklerin illa yaşı küçük kadınla evlenme merakını şimdi anladınız mı? İstediği gibi parmağında oynatacak, egosunu tatmin edecek.

Aslında bir durumun temelinde kendinden 16 yaş küçük 20 yaşındaki ikiz hamilelik yaşayan ve 1 buçuk yaşında da çocukları olan eşinden, güzel menüler bekleyen hakkında çok şey var yazmak istediğim ama yazzamadığım adam! var.

Mesele sadece yemekteki eksiklik değil yani.
Eski konularında var imkanları olmasına rağmen şu halde ve doğumdan sonra da yardımcı birini tutmak istemiyormuş ne gerek varmış. Çünkü karşında neredeyse yarı yaşında bir eş var ve bu genç kadının yaşadığı ve yaşayacağı zorluklar umurunda değil ve istediği gibi zulm ediyor eşine.

Belki buradaki yorumlar biraz olsun konu sahibine fikir olur esine karşı.

Ne kadar insafsızmış eşiniz.Bende hamileyim.Esim sakın yorma kendini diye tembihliyor hemen hergün.Isten gelince de çoğunlukla sofrayı o kurup topluyor.Çorba salata ana yemek yapsan yeterli.Bunu yaptığıma şükret biraz da insaflı ol yardım et madem nefes almaya zorlanıyorum de.

Kendimizi peygamber efendimizle kiyaslamayalim bence. O konuya deginme ihtiyaci bile hissetmedim. Lutfen siz kendi isinize bakin olurmu. Akil vermeye calismayin herkesin hayat tarzi kendine herkes kendi dogrusuna gore yasasin. Ayrica zararli aliskanlik meselesini siz dediniz diye yazmadim. Hani yemek zevki olanlari anlamiyormussunuz ya o yuzden yazmistim ama onemli degil siz ara sira ac kalarak devam edin bizde yemek yiyerek devam edelim.

kıyaslamak mı? Haddimize mi? Anlamayana anlatmam ben. Hadi selametle.

Adam için söylenebilecek çok şey var zaten o ayrı. O konuda sizinle hemfikirim. Kadının çocuğu var ve hamile. Tühhh bilmem kaç yaşında adamla neden evlendin demek 20 yaşında bir kadının sorununa çare olmaz. Neden çocuk yaptın demek de öyle. Kısacası haddimiz olmayan konuları sorgulamak bize düşmez.

Hizmetçi muamelesi yaptırma kendine böyle akıllı ol biraz. Hem hamilesin hem küçük çocuğun var her işi sen yapacaksın birde beğwnmeyip kusur bulacak. O zaman yemeğe götürsün paşa.

genelde kuru gida yapiyorsunuz yani soyle soyleyim mesela makarna pilav bunlar bir ana yemegin yanina katık olsun diye yapilir
durumunuz zor ama zaten yapiyorsunuz sulu yemek yani iste taze fasulye patates yemegi tarzinda birsey yapip yanina makarna salata olabilir bunu menu sordugunuz ve yazdiginiz icin soyluyorum çorba börek salatada olabilir esiniz cesitlilikten cok kuru gida olmasindan sikayetci sanirim

Bu ramazan da yenek esinden olsun mesela... mumkunse 8 aylik hamile ve de kucuk bebegi olan bir anneye bu zulmu yapmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…