- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Dünden önceki iftar: Kekikli tavuk sote, makarna
Dün: Ton balıklı makarna, salata
Bugün: Kızarmış köfte,patates mercimek çorbası
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Kız beni tanıdın mı guistizia ben konuyu dağıtmadan kısa yazabilirsinBenim gibi tek çeşit yap bak nasıl kıymetli oluyor yemeklerinveya canım istemediğinde hiç yapmam
Kız beni tanıdın mı guistizia ben konuyu dağıtmadan kısa yazabilirsin
Sen de benim gibisin bazen
Normal zamanda olur ama ramazanda olmaz bence. Tabi ki bu halinizde sofraya peynir koysanız teşekkür etmesi gerekir o ayrı ama madem yapıyorsunuz daha farklı yapın. Mesela ramazanda çorba mutlaka olmalı. Bir gün yaptığınız çorbayı çok yapın sizi mutlaka 2 gün idare wtsin. Makarnayı cok tercih etmeyin ramazanda. İlk 2 güne ek bi corbanız olsa olurmuş. Bi de 2 gğn ğst üste makarna olmamış gibi. Son güne de gelince köfte patatesi kızartnak yerine borcama dizin üstüne de soğan sarımsak kapya yeşil biber falan atıp salçalı sosla fırına sürün yanına da hemen bi kaşarlı mantar koyun fırına size bal gibi ana yemek olur. Emin olun kızartmaktan daha kolay.Arkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
8 aylık ikiz hamileyim, 1.5 yaşında oğlum var 20 yaşındayım ve ev işleride sadece bana kalıyor. Ancak bu kadar yapabiliyorum lütfen eksiklerimi yazar mısınız
Bazen dört çeşit yemek yaptığımda oluyor tatlısına kadar ama şu son zamanlar çoğunluk bu şekilde yapıyorum. Mesela bi gün tatlısına varana kadar yapmıştım ama hem hazırlaması hem toplaması beni çok yordu.
Ne iş yapıyor esınız? Kacta gelıyor eveArkadaşlar merhaba, lütfen hazırladığım yemekler hakkında yorum yapar mısınız bana normal geliyor ama eşim yetersiz yok eksik menü, bunlar yemek sayılır mı filan diyor.
AynenCanım bu şartlarda eksiğin yok, fazlan var; yerinde ben olsam 3 öğün kahvaltılıkları dayardım adama.
6. aydan itibaren ayaklarda şişlik, ağrı da başlıyor ki 8. ayda ikiz gebelikte o ayakların ne hale gelmiştir kim bilir, otur dinlen; çoluğunu çocuğunu karısını düşünen adam, şu şartlarda önüne koyulan makarnaya da salataya da şükür edip kıymet bilmeli.
Çok üzüldüm, şimdiden böyleyse sizin doğum sonraki halinizi düşünmek bile istemiyorum, Allah size kolaylık versin, kocanıza da hidayet, merhamet.
Sen normalsin kuzu , baska da birsey demiyorum , hic banlanasim yokBilmiyorum bazen kendimi sorguluyorum ben mi anormalim acaba diye. Benim sıpa bu yıl dört yaşına girecek ve asla cesaret edemiyorum ikinci çocuğa. Türlü korkular, soru işaretleri saldırıyor zihnime ki eşek kadar 32 yaşında kadınım. Yirmi yaşında daha ya. Menü yetersiz mi diye soruyor. Bir ay sonra belki de bir gram uykuya hasret kalacak üç çocukla. Makarnayı beğenmiyor kocası. Ne diyeyim ki.
Valla görüyorum ve arttırıyorum bizde bazen hatta çoğu zaman eşim yapıyor , akşam yemeğinde evde olmayacağı akşam da sen bişey pişirmezsin tek başına diye yemek yapıp dolaba koyuyor bazen.Konu sahibini üzmek dertlendirmek için yazmıyorum bunları.Kendini ezdirmesin bu kadar.Yani çalışmayı şunu bunu bahane etmesin erkekler.Onlar bizim 2 katı gücümüzde ve istediklerinde her şeyi ama her şeyi yapabilirler.Bu daha bir de yemek beğenmiyor paşam.Benim gibi tek çeşit yap bak nasıl kıymetli oluyor yemeklerinveya canım istemediğinde hiç yapmam
Cunku onlar irkekBizim toplumumuzda kadın olmak niye bu kadar zor, bu adamlar niye bu kadar merhametsiz, kadınlar niye kendi canının kıymetini bilmiyor, gece içime dert oldu bu konu.
Eşinin mümkün mertebe sana hiçbir iş yaptırmamasi gereken zamandasın, değil ki yemek begenmeyecek. İnşallah doğum sonrası yardımcın olacak birileri olur yanında...
Erkek ama insan değil böyleleri benceCunku onlar irkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?