Bu yüzden ayrılmak doğru mu?

Ben ucuz atlattığınızı düşünüyorum. Çok geçmiş olsun. Bana cahil diyecek adamı gömerim ben. Özellikle altta kalınca yapıyorsa ileride sizi manipüle etmek için çok daha kötü sözler söyleyecektir.

Asker polis diye kimsenin size olan tavrını hoş görmeyin. Siz kimsenin kum torbası değilsiniz. Öfkesini sizden çıkaramaz, böyle bir hakkı yok.

Aslında kabullenemediğimi böyle şeyleri biliyor. Ciddi ciddi ayrıldım çünkü bir dönem çok uğraştı. Ama dediğiniz gibi her dediğinin yapılmasına onaylanmaya alışmış karşı çıktığım konularda bu şekilde davranıyor. gelecekte üzülmekten çok krokuyorum bu yüzden affetme konusunda çok olumlu değilim.

benim arkadasima da birisi boyle hakaret ediyordu sinirlenince, arkadasim da dugune 2 hafta kala ayrildi. seneler sonra yeniden evlendi, simdiki esi cok iyi biri, o kadar saygili o kadar efendi az kisi vardir. basi ustunde tasiyor esini. bosver cikarken hakaret eden evlenince neler der.

Üstelik bende zor bir iş yapıyorum ve gerçekten zor bir dönemden geçiyorum aile özlemi yaşıyorum iş ortamında sıkıntılarım var ama ben ona böyle davranmıyorum. Kendimi değersiz hissediyorum sanırım ilişkide artık.

eger bu insanla devam edersen, sen de bir sure sonra onun gibi hakaret etmeye baslarsin..
2 senedir tek bir kötü söz çıkmadı ağzımdan çıkmaz da. Ben ailemde böyle gördüm sevgili saygılı büyüdük. Sevdiğim insana kıyamam ben toz kondurmam laf ettirmem ama aynısını görememek sorgulattı bana. İnsan sevdiğine böyle konuşmaz bence.

Ne geldiyse başımıza o sivri dilinden geldi zaten

Siz ve erkek arkadaşınız kaç yaşındasınız ? Ayrı ayrı çok iyi insanlar olabilirsiniz ancak birbiriniz için doğru insanlar olmayabilirsiniz.

Fikir ayrılıklarınız varsa, normal bir sohbet dahi kavga ve tartışma ile sonuçlanıyorsa; ayrılmanız doğru olmuş.

Bide herkes herkesle aynı fikirde olmak aynı şeyi desteklemek zorunda değil sorun ne olursa olsun farklı fikirde olmanız sizi cahil yapmaz bunun bilincinde biri değil , işle ev yani aşk karıştırılırmamali bence sakın üzülmeyin ağlamayın hele ki barışacaginizi ve peşinizden koşacağını biliyorsanız biraz sakin kalın ve bekleyin ama hemen affetmeyin biraz hatasını anlasın, bana kalsa barışmayın derim ama nedense sizden şu an yazsa barışacak izlenimi aldım

Bende son zamanlarda bunu sorgulamaya başladım gelecekte başıma burda okuduğum şeyler gelirse diye illa fiziksel değil psikolojik şiddete maruz kalırsam diye. Bugün de son damla oldu sanırım yaktım gemileri.

Hani düşünüyorum da sevdiğim insana cahil diyemem ya öyle düşünsem bile diyemem. Sevgi naifliktir. Ayrica her şeyin güzel bir üslubu vardır. Düşüncelerini beğenmiyor ise yanlış düşünüyorsun diyebilir mesela.

Bende son zamanlarda bunu sorgulamaya başladım gelecekte başıma burda okuduğum şeyler gelirse diye illa fiziksel değil psikolojik şiddete maruz kalırsam diye. Bugün de son damla oldu sanırım yaktım gemileri.
ayrica saglikcilarin isleri zor olur, o yuzden karsi tarafin sabirli olmasi lazim. tatil fazla degil, insanlarla ugrasiyorsun... ayrica kadinlarin regl olur, hamilelik olur, lohusalik olur bunaldigi zamanlar olabilir, erkegin nazlamasini bilmesi lazim

Anlıyorum sizi ama eften püften sebepler gösterip kavga çıkaran bir insan mısınız ben sizi tanımıyorum ki,bu yüzden söylüyorum. Uzak mesafe ilişkilerinde abuksubuk sebeplerden de kavga çıkarabilir insan. Mesajıma neden geç döndün, ben seni aradım neden açmadın,neden erken uyudun,neden geç kalktın gibi gibi saçmasapan diyaloglar da olabilir yani ilişkinizde. Biri bana bunlarla gelse cahilsin diyebilirim,aklın yok da diyebilirim.

Bunlar sinirle söylenmiş laflar olmaz tabi,gerçekten öyle olduğunuzu düşünüyor demek ki.

Off evli iken eğitim seviyemin eşimden yüksek olmasına rağmen aşırı asagilaniyordum uzaktan boylesiniz birde aynı eve girdiğinizi düşünün ne sevgi kalıyor nr de başka birşey bitirmeniz en sağlıklı olanı

ben 27 o 31. Öyle zaten çok çok iyi birisi. Çok kavga eden bir ikili değiliz ama ettiğimizde bu çıkıyor ortaya beni düşünmeye iten ve bu akşam gemileri yaktırtan da bu oldu.

Haksız olduğunda ya da alt edildiğinde saldırganlaşan, hakaret eden insan her zaman tehlikelidir. Aynı evin içine girince böyle pek çok konu olacak, her seferinde hakarete mi uğrayacaksınız. O bir anlık sinirle söylenenler birikince yara oluyor. Yarın hakaret tokata dönüşür. Böyle adamlara kapıyı göstermekte acele etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…