- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.082
- 1.123
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Ben ucuz atlattığınızı düşünüyorum. Çok geçmiş olsun. Bana cahil diyecek adamı gömerim ben. Özellikle altta kalınca yapıyorsa ileride sizi manipüle etmek için çok daha kötü sözler söyleyecektir.2 senedir süren bir ilişkim var daha doğrusu vardı az önce bitirdim. Üstelik 3 gün sonra yanıma gelecekti. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. Çok seviyorum onu hala öyle ama artık taviz verdiğim alttan aldığım bir konu canıma tak etti. Belki öfkeyle hareket etmişimdir bilmiyorum akıl almak istedim yanlış yaptıysam görmediğim şeyleri söylersiniz belki. Kendisi asker subay bilen bilir zaten yapı olarak çabuk sinirlenebilen biri. Çok stresli bir iş yapıyor anlıyorum biliyorum da. Ama bende sağlıkçıyım zor bir işim var stresli iş yükü fazla. Bunları anlatıyorum çünkü ona göre değerlendirin diye. Bir arada olduğumuzda asla sıkıntı yaşamıyoruz çok iyi anlaşıyoruz bir kere bile kavga etmedik. Ama ne zaman ki uzaklaşıyoruz öyle sudan sebeplerden kavga ediyoruz ki anlatamam. Kavga uzak mesafe ilişkisinde çok normal bu da tamam ama olay kavga esnasında söylenen sözler. Bir kere yine ayrılma noktasına gelmemizin sebebi bana çok cahilsin demesi olmuştu. Tartışırken bir konuda eğer beni bastıramıyorsa böyle şeyler söylüyor. O lafı ettikten sonra zaten telefonu kapatıp silmiştim arama beni demiştim bir daha sonra özür diledi ulaşmaya çalıştı cahil olmadığını biliyorum o an kavga esnasında öylesine söyledim tabi ki ciddi değildim dedi. Bir daha olmayacak dedim olmadı da. Ta ki bugüne kadar. Bugünde yine bir konuda tartışıyoruz farklı düşünüyoruz sorunda burda işte ondan farklı düşününce farklı bir şeyi savununca bir haller oluyor sanki sadece onun dediği doğru. Kabul etmeyince de ben bana benim erlerim kadar zekan yok dedi. O an kan beynime sıçradı kapatıyorum dedim öfkeyle kapattım. Tabi sinirim bozuldu ağladım saatlerce sonrasında da içimdekileri dökecek bir mesaj yazdım beni bir daha aramamasını bana saygısı olmadığını hak etmediğim laflar ettiğini söyledim. Şu an hala olayın etkisindeyiim doğru yaptığımı düşünüyorum normalde öfkeyle hareket etmem ama ağrıma gitti. Her ne kadar kavga esnasında da söylense öyle düşünmediğini de bilsem önemli olan zaten kavga esnasında kendine hakim olabilmek. Ararsa açmayacağım. Birde güya 2 gün sonra yanıma gelecekti. bir sürü hazırlık yaptım her şey mahvoldu çok moralim bozuk. Evlilik planı yaptığımız adamın bana söylediği laflara bakın. Cidden canım acıyor. Ben mi abartıyorum
Aslında kabullenemediğimi böyle şeyleri biliyor. Ciddi ciddi ayrıldım çünkü bir dönem çok uğraştı. Ama dediğiniz gibi her dediğinin yapılmasına onaylanmaya alışmış karşı çıktığım konularda bu şekilde davranıyor. gelecekte üzülmekten çok krokuyorum bu yüzden affetme konusunda çok olumlu değilim.Gerçekten stresli bir iş ortamları var ancak bu size saygısızca davranması için gerekçe değil. Ne kadar öfkelenirsem öfkeleneyim, gerçekten geri zekalı olsa bile sevdiğim insana böyle birşey diyemem. Demek ki adam ciddi ciddi sizi aşağılıyor. Birilerine emir vermeye alışmış, sizin de her dediğine haklısın demenizi bekliyor. Şu da bir gerçek insanlar karşısındaki kişiye göre vaziyet alıyor. Pasif görünce eziyor, eli sopalıya denk gelince alttan alıyor. İlla barışacaksanız bari kendinizi ezdirmeyin
Bi benzeri bende var kaç kurtul hep onların dedikleri doğru burcu ne aslanmiÖyle zaten asla acıması yok lafını illa söyleyecek
benim arkadasima da birisi boyle hakaret ediyordu sinirlenince, arkadasim da dugune 2 hafta kala ayrildi. seneler sonra yeniden evlendi, simdiki esi cok iyi biri, o kadar saygili o kadar efendi az kisi vardir. basi ustunde tasiyor esini. bosver cikarken hakaret eden evlenince neler der.2 senedir süren bir ilişkim var daha doğrusu vardı az önce bitirdim. Üstelik 3 gün sonra yanıma gelecekti. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. Çok seviyorum onu hala öyle ama artık taviz verdiğim alttan aldığım bir konu canıma tak etti. Belki öfkeyle hareket etmişimdir bilmiyorum akıl almak istedim yanlış yaptıysam görmediğim şeyleri söylersiniz belki. Kendisi asker subay bilen bilir zaten yapı olarak çabuk sinirlenebilen biri. Çok stresli bir iş yapıyor anlıyorum biliyorum da. Ama bende sağlıkçıyım zor bir işim var stresli iş yükü fazla. Bunları anlatıyorum çünkü ona göre değerlendirin diye. Bir arada olduğumuzda asla sıkıntı yaşamıyoruz çok iyi anlaşıyoruz bir kere bile kavga etmedik. Ama ne zaman ki uzaklaşıyoruz öyle sudan sebeplerden kavga ediyoruz ki anlatamam. Kavga uzak mesafe ilişkisinde çok normal bu da tamam ama olay kavga esnasında söylenen sözler. Bir kere yine ayrılma noktasına gelmemizin sebebi bana çok cahilsin demesi olmuştu. Tartışırken bir konuda eğer beni bastıramıyorsa böyle şeyler söylüyor. O lafı ettikten sonra zaten telefonu kapatıp silmiştim arama beni demiştim bir daha sonra özür diledi ulaşmaya çalıştı cahil olmadığını biliyorum o an kavga esnasında öylesine söyledim tabi ki ciddi değildim dedi. Bir daha olmayacak dedim olmadı da. Ta ki bugüne kadar. Bugünde yine bir konuda tartışıyoruz farklı düşünüyoruz sorunda burda işte ondan farklı düşününce farklı bir şeyi savununca bir haller oluyor sanki sadece onun dediği doğru. Kabul etmeyince de ben bana benim erlerim kadar zekan yok dedi. O an kan beynime sıçradı kapatıyorum dedim öfkeyle kapattım. Tabi sinirim bozuldu ağladım saatlerce sonrasında da içimdekileri dökecek bir mesaj yazdım beni bir daha aramamasını bana saygısı olmadığını hak etmediğim laflar ettiğini söyledim. Şu an hala olayın etkisindeyiim doğru yaptığımı düşünüyorum normalde öfkeyle hareket etmem ama ağrıma gitti. Her ne kadar kavga esnasında da söylense öyle düşünmediğini de bilsem önemli olan zaten kavga esnasında kendine hakim olabilmek. Ararsa açmayacağım. Birde güya 2 gün sonra yanıma gelecekti. bir sürü hazırlık yaptım her şey mahvoldu çok moralim bozuk. Evlilik planı yaptığımız adamın bana söylediği laflara bakın. Cidden canım acıyor. Ben mi abartıyorum
Üstelik bende zor bir iş yapıyorum ve gerçekten zor bir dönemden geçiyorum aile özlemi yaşıyorum iş ortamında sıkıntılarım var ama ben ona böyle davranmıyorum. Kendimi değersiz hissediyorum sanırım ilişkide artık.Ben ucuz atlattığınızı düşünüyorum. Çok geçmiş olsun. Bana cahil diyecek adamı gömerim ben. Özellikle altta kalınca yapıyorsa ileride sizi manipüle etmek için çok daha kötü sözler söyleyecektir.
Asker polis diye kimsenin size olan tavrını hoş görmeyin. Siz kimsenin kum torbası değilsiniz. Öfkesini sizden çıkaramaz, böyle bir hakkı yok.
eger bu insanla devam edersen, sen de bir sure sonra onun gibi hakaret etmeye baslarsin..Bende zor bir dönemden geçiyorum çünkü benimde sinirlerim bozk ama ona asla kırıcı şeyler söylemiyorum dikkat ediyorum hep.
Balık ben aslanımBi benzeri bende var kaç kurtul hep onların dedikleri doğru burcu ne aslanmi
2 senedir tek bir kötü söz çıkmadı ağzımdan çıkmaz da. Ben ailemde böyle gördüm sevgili saygılı büyüdük. Sevdiğim insana kıyamam ben toz kondurmam laf ettirmem ama aynısını görememek sorgulattı bana. İnsan sevdiğine böyle konuşmaz bence.eger bu insanla devam edersen, sen de bir sure sonra onun gibi hakaret etmeye baslarsin..
2 senedir süren bir ilişkim var daha doğrusu vardı az önce bitirdim. Üstelik 3 gün sonra yanıma gelecekti. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. Çok seviyorum onu hala öyle ama artık taviz verdiğim alttan aldığım bir konu canıma tak etti. Belki öfkeyle hareket etmişimdir bilmiyorum akıl almak istedim yanlış yaptıysam görmediğim şeyleri söylersiniz belki. Kendisi asker subay bilen bilir zaten yapı olarak çabuk sinirlenebilen biri. Çok stresli bir iş yapıyor anlıyorum biliyorum da. Ama bende sağlıkçıyım zor bir işim var stresli iş yükü fazla. Bunları anlatıyorum çünkü ona göre değerlendirin diye. Bir arada olduğumuzda asla sıkıntı yaşamıyoruz çok iyi anlaşıyoruz bir kere bile kavga etmedik. Ama ne zaman ki uzaklaşıyoruz öyle sudan sebeplerden kavga ediyoruz ki anlatamam. Kavga uzak mesafe ilişkisinde çok normal bu da tamam ama olay kavga esnasında söylenen sözler. Bir kere yine ayrılma noktasına gelmemizin sebebi bana çok cahilsin demesi olmuştu. Tartışırken bir konuda eğer beni bastıramıyorsa böyle şeyler söylüyor. O lafı ettikten sonra zaten telefonu kapatıp silmiştim arama beni demiştim bir daha sonra özür diledi ulaşmaya çalıştı cahil olmadığını biliyorum o an kavga esnasında öylesine söyledim tabi ki ciddi değildim dedi. Bir daha olmayacak dedim olmadı da. Ta ki bugüne kadar. Bugünde yine bir konuda tartışıyoruz farklı düşünüyoruz sorunda burda işte ondan farklı düşününce farklı bir şeyi savununca bir haller oluyor sanki sadece onun dediği doğru. Kabul etmeyince de ben bana benim erlerim kadar zekan yok dedi. O an kan beynime sıçradı kapatıyorum dedim öfkeyle kapattım. Tabi sinirim bozuldu ağladım saatlerce sonrasında da içimdekileri dökecek bir mesaj yazdım beni bir daha aramamasını bana saygısı olmadığını hak etmediğim laflar ettiğini söyledim. Şu an hala olayın etkisindeyiim doğru yaptığımı düşünüyorum normalde öfkeyle hareket etmem ama ağrıma gitti. Her ne kadar kavga esnasında da söylense öyle düşünmediğini de bilsem önemli olan zaten kavga esnasında kendine hakim olabilmek. Ararsa açmayacağım. Birde güya 2 gün sonra yanıma gelecekti. bir sürü hazırlık yaptım her şey mahvoldu çok moralim bozuk. Evlilik planı yaptığımız adamın bana söylediği laflara bakın. Cidden canım acıyor. Ben mi abartıyorum
Ne geldiyse başımıza o sivri dilinden geldi zaten
Bide herkes herkesle aynı fikirde olmak aynı şeyi desteklemek zorunda değil sorun ne olursa olsun farklı fikirde olmanız sizi cahil yapmaz bunun bilincinde biri değil , işle ev yani aşk karıştırılırmamali bence sakın üzülmeyin ağlamayın hele ki barışacaginizi ve peşinizden koşacağını biliyorsanız biraz sakin kalın ve bekleyin ama hemen affetmeyin biraz hatasını anlasın, bana kalsa barışmayın derim ama nedense sizden şu an yazsa barışacak izlenimi aldımKan beynime sıçrıyor zaten böyle laflar duyunca. O zamanda bende sizin dediğinizi demiştim git akıllısını bul diye ben cahil biriyle olur muyum seni öyle görsem hakkında öyle düşünsem beraber olur muyum öfkeyle söyledim demişti. Ama çok kırılıyorum bende ağır bir iş yapıyorum stres altında çalışıyorum ailemden uzağım asla onu kıracak şeyler söylemiyorum. Bugünde dayanamadım artık zaten.
Balik erkekleri iyi olur derlerdi bideBalık ben aslanım
Bende son zamanlarda bunu sorgulamaya başladım gelecekte başıma burda okuduğum şeyler gelirse diye illa fiziksel değil psikolojik şiddete maruz kalırsam diye. Bugün de son damla oldu sanırım yaktım gemileri.Hiç de alıngan değilsiniz. Ne demek cahil? Kendisi ne mezunu? Harward'da okudu zaaar.
Aynı zamanda sağlıkçıların işi de çok stresli, stressiz is yok maalesef. Onu bu şekilde affetmeye çalışmayın. Bana sorarsanız bu adamdan olmaz.
ayrica saglikcilarin isleri zor olur, o yuzden karsi tarafin sabirli olmasi lazim. tatil fazla degil, insanlarla ugrasiyorsun... ayrica kadinlarin regl olur, hamilelik olur, lohusalik olur bunaldigi zamanlar olabilir, erkegin nazlamasini bilmesi lazimBende son zamanlarda bunu sorgulamaya başladım gelecekte başıma burda okuduğum şeyler gelirse diye illa fiziksel değil psikolojik şiddete maruz kalırsam diye. Bugün de son damla oldu sanırım yaktım gemileri.
Anlıyorum sizi ama eften püften sebepler gösterip kavga çıkaran bir insan mısınız ben sizi tanımıyorum ki,bu yüzden söylüyorum. Uzak mesafe ilişkilerinde abuksubuk sebeplerden de kavga çıkarabilir insan. Mesajıma neden geç döndün, ben seni aradım neden açmadın,neden erken uyudun,neden geç kalktın gibi gibi saçmasapan diyaloglar da olabilir yani ilişkinizde. Biri bana bunlarla gelse cahilsin diyebilirim,aklın yok da diyebilirim.O da bunu savunuyor öyle olmadığını biliyorum ama cahilce konuşuyorsun o an diyor. E bugün dediği peki erler kadar aklın yok demesi? Bence konu ne olursa olsun kırmadan bel altı vurmadan konuşmak önemli olan ona bunu anlatmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Off evli iken eğitim seviyemin eşimden yüksek olmasına rağmen aşırı asagilaniyordum uzaktan boylesiniz birde aynı eve girdiğinizi düşünün ne sevgi kalıyor nr de başka birşey bitirmeniz en sağlıklı olanı2 senedir süren bir ilişkim var daha doğrusu vardı az önce bitirdim. Üstelik 3 gün sonra yanıma gelecekti. Uzak mesafe ilişkisiydi bizimkisi. Çok seviyorum onu hala öyle ama artık taviz verdiğim alttan aldığım bir konu canıma tak etti. Belki öfkeyle hareket etmişimdir bilmiyorum akıl almak istedim yanlış yaptıysam görmediğim şeyleri söylersiniz belki. Kendisi asker subay bilen bilir zaten yapı olarak çabuk sinirlenebilen biri. Çok stresli bir iş yapıyor anlıyorum biliyorum da. Ama bende sağlıkçıyım zor bir işim var stresli iş yükü fazla. Bunları anlatıyorum çünkü ona göre değerlendirin diye. Bir arada olduğumuzda asla sıkıntı yaşamıyoruz çok iyi anlaşıyoruz bir kere bile kavga etmedik. Ama ne zaman ki uzaklaşıyoruz öyle sudan sebeplerden kavga ediyoruz ki anlatamam. Kavga uzak mesafe ilişkisinde çok normal bu da tamam ama olay kavga esnasında söylenen sözler. Bir kere yine ayrılma noktasına gelmemizin sebebi bana çok cahilsin demesi olmuştu. Tartışırken bir konuda eğer beni bastıramıyorsa böyle şeyler söylüyor. O lafı ettikten sonra zaten telefonu kapatıp silmiştim arama beni demiştim bir daha sonra özür diledi ulaşmaya çalıştı cahil olmadığını biliyorum o an kavga esnasında öylesine söyledim tabi ki ciddi değildim dedi. Bir daha olmayacak dedim olmadı da. Ta ki bugüne kadar. Bugünde yine bir konuda tartışıyoruz farklı düşünüyoruz sorunda burda işte ondan farklı düşününce farklı bir şeyi savununca bir haller oluyor sanki sadece onun dediği doğru. Kabul etmeyince de ben bana benim erlerim kadar zekan yok dedi. O an kan beynime sıçradı kapatıyorum dedim öfkeyle kapattım. Tabi sinirim bozuldu ağladım saatlerce sonrasında da içimdekileri dökecek bir mesaj yazdım beni bir daha aramamasını bana saygısı olmadığını hak etmediğim laflar ettiğini söyledim. Şu an hala olayın etkisindeyiim doğru yaptığımı düşünüyorum normalde öfkeyle hareket etmem ama ağrıma gitti. Her ne kadar kavga esnasında da söylense öyle düşünmediğini de bilsem önemli olan zaten kavga esnasında kendine hakim olabilmek. Ararsa açmayacağım. Birde güya 2 gün sonra yanıma gelecekti. bir sürü hazırlık yaptım her şey mahvoldu çok moralim bozuk. Evlilik planı yaptığımız adamın bana söylediği laflara bakın. Cidden canım acıyor. Ben mi abartıyorum
ben 27 o 31. Öyle zaten çok çok iyi birisi. Çok kavga eden bir ikili değiliz ama ettiğimizde bu çıkıyor ortaya beni düşünmeye iten ve bu akşam gemileri yaktırtan da bu oldu.Siz ve erkek arkadaşınız kaç yaşındasınız ? Ayrı ayrı çok iyi insanlar olabilirsiniz ancak birbiriniz için doğru insanlar olmayabilirsiniz.
Fikir ayrılıklarınız varsa, normal bir sohbet dahi kavga ve tartışma ile sonuçlanıyorsa; ayrılmanız doğru olmuş.
Haksız olduğunda ya da alt edildiğinde saldırganlaşan, hakaret eden insan her zaman tehlikelidir. Aynı evin içine girince böyle pek çok konu olacak, her seferinde hakarete mi uğrayacaksınız. O bir anlık sinirle söylenenler birikince yara oluyor. Yarın hakaret tokata dönüşür. Böyle adamlara kapıyı göstermekte acele etmek lazımÜstelik bende zor bir iş yapıyorum ve gerçekten zor bir dönemden geçiyorum aile özlemi yaşıyorum iş ortamında sıkıntılarım var ama ben ona böyle davranmıyorum. Kendimi değersiz hissediyorum sanırım ilişkide artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?