Bu yüzden ayrılmak doğru mu?

Gerçekten onu çok seviyorum ilgisi alakası sevgisi çok çok güzel ama uzun zamandır bu kavga anlarıdaki davranışları beni düşündürüyordu. Gelecek planları yapmaya başladık çünkü ve açıkçası bugünkü davranışı beni hayal kırıklığına uğrattı ve sorgulattı Hak etmiyorum bunu.

haketmekle alakasi yok ki, yani haketmis de olabilirsiniz, yanlis bir sey de yapmis olabilirsiniz, hakaret etmek normal degil. sonucta iliskiniz var, insan bir soz soylerken dusunur karsidaki kisiyle yuz yuze bakarim diye..

Bende hep bunu anlatmaya çalıştım ben ona kıyamıyorum çünkü ama onun yapısı böyle gerçekten çok sivridilli ve ben alışamıyorum buna.

İlgisi alakası var diye sevgiliyken cahil vs diye hakaret eden sizi üzen biri ileride psikolojik olarak sizi çok zorlarsa diye düşünüyorum bende , hak etmiyorsunuz ama her defasında o hakaret edip bir özür dileyip affediyorsaniz birazda kabullenmiş oluyorsunuz bu durumda yapcak bir şey kalmıyor ki

haketmekle alakasi yok ki, yani haketmis de olabilirsiniz, yanlis bir sey de yapmis olabilirsiniz, hakaret etmek normal degil. sonucta iliskiniz var, insan bir soz soylerken dusunur karsidaki kisiyle yuz yuze bakarim diye..
Cidden hak etmiyorum ama ben o kadar kıymet verip el üstünde tuttum ki. Sanırım hata ettim çok seven taraf hep böyle daha çok üzülüyor. Barışmayacağım beni hak etmiyor.

Bu yüzden bitirdim zaten. İnanın kendimi haklı göstermek için övmek için demiyorum ama ben o kadar el üstünde tuttum ki onu başkası böyle sevip değer vermez o da bunu biliyor. ama hak etmiyormuş demek ki.

ben 27 o 31. Öyle zaten çok çok iyi birisi. Çok kavga eden bir ikili değiliz ama ettiğimizde bu çıkıyor ortaya beni düşünmeye iten ve bu akşam gemileri yaktırtan da bu oldu.

Uzak mesafedesiniz şu an. Yan yana geldiğinizde; Tv deki haberden tutun da marketteki ürünlere ve fiyatlara kadar, her konu sohbet konunuz olacak. Hayata bakışınız birbirinden farklıysa , her konu tartışmaya dönüşebilir.

Ayrıldıktan hemen sonra buraya yazacak durumdaysanız demek çok kafaya takılacak bir mevzu değil iyi yapmışsınız.
Konuşacak kimsem yok çünkü şu an yalnızım ve içimi dökmek istedim ve burda objektif yorum yapıyor herkes genelde de haklı çıkıyorlar

Ikiniz de liseli ergen gibi davranip basit konulari sakiz gibi uzatmissiniz ama ergen gibi davranip barisirsiniz da...

karsi tarafin da büyük bir kabahati var :
" Öfkeliyken bie anda söylenen seyler, sakinken uzun uzun düşünülmüştür "

Yan yana geliyoruz aslında sık sık. Geçen abir hafta boyunca beraberdik. Gezdik tozduk yemek yaptık alışveriş yaptık diyorum ya aynı evi içinde dışarıda her yerde gayet iyiyiz. ama ne zaman ayrılıyoruz uzaktayız bu tarz can sıkıcı şeyler yaşıyoruz. dayanamıyorum artık.

Zaten şiddet öyle bir anda başlamaz. Önce şaka adı altında dokundurmalarla başlar, sonra kavgada edilen hakaretlere döner, sonra hakaretler yerini küfürlere bırakır, evlenince de iyice sizi avuçlarının içine aldığını düşünür ve fiziksel şiddetlere meyleder. İlk başta omuz sarsma, itekleme iken bir gün bir bakmışsınız tokat atmış. “Özür dilerim canım çok pişmanım, bir daha asla olmaz, işim çok stresli ondan oldu” der affettirir. Sonra bir dahakine bir bakmışsınız dayaklar, morluklar, kırılmış kemikler…

Yani kısacası, siz buradan varın görün bu ne ilk ne de son… Bitirmekle iyi yaptınız ama asla dönmemelisiniz böyle birine.

Ablaaaa adam seni aşağılıyor ne ilgisi ne sevgisi yahu!
Neyse bu konu cok su kaldırır sen de affedeceksin belli ki demek ki bir şeyleri tecrübe etmen gerekiyormus.
Neyse ben kaçtım bayss

İçten içe hep bundan korkuyorum sanırım aslında. Çünkü böyle kavgaların ardından düşünüyorum ben ona kıyamıyorum sevdiğimden kötü bir laf etmeye ama o kıyabiliyor? Son zamanlarda da evlilik konuşmaya başldık ve düşünmeye başladım bunları.

Evet haklısınız, biz de eşimle nerdeyse 4 yıl uzak mesafe ilişkisi yürüttük ama hiç böyle kavgalarimiz olmazdı yani uzaklık sebebiyle, tartistigimiz olurdu ama ne bileyim, herkes diyordu uzak mesafe ilişkisi tartışmalı olur diye, olmak zorunda değil ki eğer tartışmalar varsa sebebi uzak mesafe olduğu için değildir bir yerde fikirler uyuşmadığı içindir

size kendini en başında belli etmiş. olması gerekeni yapmışsınız simdi yapmayip evlenseydiniz ilerde bu sozler katlanarak buyurdu

Belki linç yiyeceğim ama bir askerle evlenilebilecegini hiç düşünemiyorum ya.Bana çok güvenilmez geliyorlar.Bir de bu sağlıkçılar askerlerle nasıl bir araya geliyor.Sağlıkçılar in yarısından fazlası askerle evli.

Haklısınız. Zaten ne olursa olsun böyle bir konuşmaya bahane olamaz hiçbir şey. Yediremiyorum en azından ben.

ben 27 o 31. Öyle zaten çok çok iyi birisi. Çok kavga eden bir ikili değiliz ama ettiğimizde bu çıkıyor ortaya beni düşünmeye iten ve bu akşam gemileri yaktırtan da bu oldu.

Cok kavga eden bir ikili degiliz demissiniz ya ben esimle sevgiliyken sudan sebeplerle cok kavga cikardigimi, onu ofkelendirmeye calistigimi bilirim. Dogru mu derseniz belki degil ama cok yakin bir tanidigimin ofke kontrol sorununu gordukten sonra benim icin dogru yoldu. Cunku ben kendimi taniyorum boyle birini cekemem. Sanslisiniz ki siz bunu yapmadan evren size defalarca mesajini vermis. Karsimda boyle biri olsaydi sizin yerinizde olsam dunya yansa arkama bakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…