- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aaİnsanlara psikolojik baskı yapmakta kul hakkına giriyor.
En son erkek kardeşimin eşi dogum yaptı. Yardıma kız kardesı geldı. Eşim dıyor sen dogum yapsan kız kardesın gelır dıyor. Ki o günler gelsın ben söylerım yanımda sadece kardesımi ıstedıgını. Şuan bunları takmıyorum. O günler gelsın de bi heleTamam doğmamış çocuğa dön biçilmez ama yarın bi gün çocuk oluncada olacak şeyler 3 aşağo 5 yukarı belli bende olsam kafama takardım.şimdiden eşini kafalamaya mı başlasan acaba?
Evlenmeden önce bozuk değil miydi zatenPsikolojimi bozdu
Şuan sınava odaklandım. Araba falan takmıyorum.Böyle kaygılarım yoktu bekarken. Evlendikten sonra oldu. Bu aralar iyiyim. Gel diye baskı yok üzerimde çünküEvlenmeden öncebozuk değil miydi zaten
Araba noldu?
Belki de çocuğun olmaz?şimdiden Kafana takma bence 4 yıla kim öle kim kalaHaklısınız biliyorum ama düşüncesi bile korkutuyor beni
Eşim diyor ki annemin kalbi kırılır diyor. İkiside gelir diyor. Rahat edemem. Odadan çıkmam. Eşime dedim çok sıkılırsam yemin ederim giderim kardeşimin yanına dedim.
kedicik ne oldu hayırdırPsikolojimi bozdu
Yok başlarda takıyorum. Şuan takmıyorum. O gün gelsin düşünürüm.Şuan sınava odaklandımBelki de çocuğun olmaz?şimdiden Kafana takma bence 4 yıla kim öle kim kala
Hayırlısı olsun...Yok başlarda takıyorum. Şuan takmıyorum. O gün gelsin düşünürüm.Şuan sınava odaklandım
Sadece sınava odaklandım. Şunu anladım bu araba olmasa başka araba olsa da, süper sürücü olsam da rahat rahat süremem. Eşim diyor ki arabanın tek kazası yok. Senden sonra parçası kalmayacak falan.Ben atanmaya odaklandım. Ondan sonra alacagım bir tane.Kafama da takmıyorum yok ailesi alma der falan diye çünkü diyemezler. Nişan şuan gündem de yok. Kardeşimin haftaiçi izni yok. Vakalar çok fazla. Yaza dogru yapar herhaldekedicik ne oldu hayırdır
helal etmemeler kül hakkı falan
ne oldu eşinle aran bozuldu mu nisan ne Oldu araba ne oldu
Sadece çok üzerime geldi. Sürekli gel gel gel bunaldım.kedicik ne oldu hayırdır
helal etmemeler kül hakkı falan
ne oldu eşinle aran bozuldu mu nisan ne Oldu araba ne oldu
hayırlısıSadece sınava odaklandım. Şunu anladım bu araba olmasa başka araba olsa da, süper sürücü olsam da rahat rahat süremem. Eşim diyor ki arabanın tek kazası yok. Senden sonra parçası kalmayacak falan.Ben atanmaya odaklandım. Ondan sonra alacagım bir tane.Kafama da takmıyorum yok ailesi alma der falan diye çünkü diyemezler. Nişan şuan gündem de yok. Kardeşimin haftaiçi izni yok. Vakalar çok fazla. Yaza dogru yapar herhalde
Düşün artık 4 sene oluncaya kadar kedicigin açacağı konularıben hayatımın 4 saat sonrasını düşünmüyorum yahu.
4 sene sonra çocuk yapıcam da, bi de çocuk hemen olabilecek de, kimin gelip bakacağı sorun olacak...
Gercekten niçin sasırdınız.
Konu sahibinin sizin düşündüğünüz gibi tamamen mağdur olduğu, çeşitli psikolojik baskılara maruz kaldığı bi durumu yok çünküGercekten niçin sasırdınız.
Evliliğe teşne olup baskı ve zor kullanıp insanlara kan kusturmak sizce normal mi? Bu durumda elbette kul hakkına giriliyor.
Ben de cok fazla manipulasyona maruz kaldım eşim tarafından yanlış degerlendirildim hala daha da yanlış degerlendirir belli bakımlardan. Bu sebepten huzursuzluk çıkıyor.
Düşün artık 4 sene oluncaya kadar kedicigin açacağı konuları
Söyleyecek çok şey var da suya yazı yazıyoruz kediciğin konularında.Evlenmeden önce bozuk değil miydi zaten
Araba noldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?