Bu yüzden gece tartışmak

Tamam doğmamış çocuğa dön biçilmez ama yarın bi gün çocuk oluncada olacak şeyler 3 aşağo 5 yukarı belli bende olsam kafama takardım.şimdiden eşini kafalamaya mı başlasan acaba?

Tamam doğmamış çocuğa dön biçilmez ama yarın bi gün çocuk oluncada olacak şeyler 3 aşağo 5 yukarı belli bende olsam kafama takardım.şimdiden eşini kafalamaya mı başlasan acaba?
En son erkek kardeşimin eşi dogum yaptı. Yardıma kız kardesı geldı. Eşim dıyor sen dogum yapsan kız kardesın gelır dıyor. Ki o günler gelsın ben söylerım yanımda sadece kardesımi ıstedıgını. Şuan bunları takmıyorum. O günler gelsın de bi hele

Belki de çocuğun olmaz?şimdiden Kafana takma bence 4 yıla kim öle kim kala

kedicik ne oldu hayırdır

helal etmemeler kül hakkı falan
ne oldu eşinle aran bozuldu mu nisan ne Oldu araba ne oldu
Sadece sınava odaklandım. Şunu anladım bu araba olmasa başka araba olsa da, süper sürücü olsam da rahat rahat süremem. Eşim diyor ki arabanın tek kazası yok. Senden sonra parçası kalmayacak falan.Ben atanmaya odaklandım. Ondan sonra alacagım bir tane.Kafama da takmıyorum yok ailesi alma der falan diye çünkü diyemezler. Nişan şuan gündem de yok. Kardeşimin haftaiçi izni yok. Vakalar çok fazla. Yaza dogru yapar herhalde

kedicik ne oldu hayırdır

helal etmemeler kül hakkı falan
ne oldu eşinle aran bozuldu mu nisan ne Oldu araba ne oldu
Sadece çok üzerime geldi. Sürekli gel gel gel bunaldım. Ama artık kırılır mı falan umursamadan hayır diyorum. Eşim aile konusu açsın bidaha ona aile konusu açmamasını söyliycem.

hayırlısı
araba için nisan için sinavin için
kedicik

Siz ciddi misiniz bizle kafa mı buluyorsunuz daha ortada fol yok yumurta yok yarına çıkacağımız garanti değil siz 5 sene sonra kaynanam lohusalıkta kırk gün kalırsa ne yaparım diye düşünüyorsunuz.Zihninizi meşgul edecek bir işiniz mesgaleniz de mi yok?

Gercekten niçin sasırdınız.
Evliliğe teşne olup baskı ve zor kullanıp insanlara kan kusturmak sizce normal mi? Bu durumda elbette kul hakkına giriliyor.
Ben de cok fazla manipulasyona maruz kaldım eşim tarafından yanlış degerlendirildim hala daha da yanlış degerlendirir belli bakımlardan. Bu sebepten huzursuzluk çıkıyor.

Konu sahibinin sizin düşündüğünüz gibi tamamen mağdur olduğu, çeşitli psikolojik baskılara maruz kaldığı bi durumu yok çünkü
Aksine çoğu zaman kayınvalideye ve eşine psikolojik baskı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…