Bu yüzden gece tartışmak

O
Her çocuk bir olurmu...eşin çocukmu her soylenenden etkileniyor..sen bahsettikce esininde senden kalır yanı yok gibi
Onun yakın cevresınde doguran bırı hıc olmadı. Sadece kulaktan dolma seylerı bılıyor. Bı yakın arkadaşının oldu cocugu. O da problemlı bır bebek. Damak yarıklıgı mı ne var. Cok zorlanıyorlar. Eşime sürekli dert yanıyor. Eşime bak şöyle oluyor mahvediyor bızı dıyor. Her cocuk böyle dıyor arkadaşı. Bır kez konusu gecmıs tı. Ben kımseyı ıstemıyorum lohusalıkta demıstım. Arkadaşi dedıkı öyle bı istiyorsun ki dedi.Yalnız bakılmıyor dedı.

Konu sahibinin bu yazdığından annesine sevgisini azaltmak istediğini nereden çıkardınız hayret ettim gerçekten kel alaka bir yorum
Siz önceki mesajlarını biliyor musunuz? Evlendi evleneneli her gün kayınvalide konusu kadının da bir şey yaptığı yok
Evlenmeden önce evinden çıkmadı, kendi kınasını tüm masraflarıyla kayınvalide evinde yaptı. Evlenince gelmesin gitmesin çok konuşuyor oldu. Kadın bir şey yapmasa dahi doğmayan çocuk için bile mevzu yaratıyor. Kadın doğalgaz faturasını sorsa kıyamet koparıyor. Oğluna canım dese rahatsı oluyor. Babannesi engelli, onun adına ötvsiz yarı fiyatına araba almış kocası evlilik öncesi. O araba bizim vermem diyor mesela. Araba hakkı sadece engelli kişi ve bakım verenlerine olduğu halde. Parasını yiyip yiyip uzak dursun gelmesin deniyor.

Yalnız bu konuda zavallı kayinvalidenin ne düşündüğünü bilmiyoruz bile. Oğlu ile gelini kadın üzerinden kavga ediyor, durum daha vahim yani.

Okurken ben utandım

Yoo, bunlar hep konu sahibinin kafasında kurup sorun ettiği şeyler.
Kadının öyle bir lafı, 40 gün gelir kalırım sözü yok.
Hahahhaha ya gerçekten mi ciddi mi
KV dememiş mi ? O zaman neden dert, neden böyle bir konu var ? Konu sahibi ve eşi gece neden tartışmış ? Tövbe est.
hiçbir şey anlayamıyorum su an aklım çok karıştı

bebeğim ben seni hatırladım sen geçenlerde de yine kv sana karışıyor diye konu açmıştın çok üzgünüm ama eşinle daha şimdiden böyle bir şey için problem yaşıyorsanız uzun bir süre çocuk düşünmeyin bence...

Çünkü şuan hali hazırda kayinvalidesi ile ilgili dert edeceği bir gündem kalmadi elinde. Ne yapsaydı boş boş mu geçirseydi günlerini, kendisine suni gündem buldu bu şekilde. Kayınvalidenin bundan haberinin olmaması, çocuğun 4-5 yıl sonra düşünülmesi falan önemsiz ayrıntılar

Allah muhafaza anneniz vefat etti, annesi vefat etti, ya da bebeginiz olmadi hemen.. ya da biri hasta oldu siz isteseniz de gelebilecek durumda degil.. ne yapacaksiniz? 4 seneyi birak yarina ne gorecegiz bilmiyoruz. esiniz de siz de cok bos vakte sahipsiniz galiba.. ben konu acsam esim dahil olmaz boyle bir konuya. o zaman gelsin dusunuruz der.

hayir konu simdi dogum ve bebek.. ikiniz de bu kafada oldukca konu ne olursa olsun paralel senaryolar yazip boyle mesele haline getirirsiniz. bu hic saglikli bir ruh hali degil.

Sana katılmamak mümkün değil. Bir çeker iki çeker. Burada bir kadın konu açmıştı, kayınvalidesinin yaptığı yemeğe kulp takıp olmayan konudan sorun çıkarmıştı. Alışmış idare edilmeye ama o bardağı taşıran son olaydı ki kocası ayrılmak istedi. Benim eşim durduk yere annem a dese de b dese de olay çıkarsa, dört sene sonra olup olmayacağı belirsiz olayları düşünüp olay çıkarsa bir çekerim iki çekerim sonra yoluma bakarım. Kimse vazgeçilmez değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…