- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Onun yakın cevresınde doguran bırı hıc olmadı. Sadece kulaktan dolma seylerı bılıyor. Bı yakın arkadaşının oldu cocugu. O da problemlı bır bebek. Damak yarıklıgı mı ne var. Cok zorlanıyorlar. Eşime sürekli dert yanıyor. Eşime bak şöyle oluyor mahvediyor bızı dıyor. Her cocuk böyle dıyor arkadaşı. Bır kez konusu gecmıs tı. Ben kımseyı ıstemıyorum lohusalıkta demıstım. Arkadaşi dedıkı öyle bı istiyorsun ki dedi.Yalnız bakılmıyor dedı.Her çocuk bir olurmu...eşin çocukmu her soylenenden etkileniyor..sen bahsettikce esininde senden kalır yanı yok gibi
Eşim ben gıbı degıl. Yanı 4 sene sonrasını falan konusma yı sacma buluyor. Kafama takmama kızıyorHer çocuk bir olurmu...eşin çocukmu her soylenenden etkileniyor..sen bahsettikce esininde senden kalır yanı yok gibi
İşte bende hayal gücüme diyorum kafamı sarsiyorum geçiyor şükürSoğuk rüzgarlar esti
Düşünme öyle kötü şeyler
Madem saçma buluyor hee desin geçsin niye senle inatlasiyor 40 gün gelecek diyeEşim ben gıbı degıl. Yanı 4 sene sonrasını falan konusma yı sacma buluyor. Kafama takmama kızıyor
Valaha evet dese rahat edecegım. O hayır dedıkce ben de üsteliyorumMadem saçma buluyor hee desin geçsin niye senle inatlasiyor 40 gün gelecek diye
Çok güzel yapıyon sende siz kavga ederken gece KV den mışıl mışıl uyuyor kadınValaha evet dese rahat edecegım. O hayır dedıkce ben de üsteliyorum
Siz önceki mesajlarını biliyor musunuz? Evlendi evleneneli her gün kayınvalide konusu kadının da bir şey yaptığı yokKonu sahibinin bu yazdığından annesine sevgisini azaltmak istediğini nereden çıkardınız hayret ettim gerçekten kel alaka bir yorum
Yalnız bu konuda zavallı kayinvalidenin ne düşündüğünü bilmiyoruz bile. Oğlu ile gelini kadın üzerinden kavga ediyor, durum daha vahim yani.Kaynanamla konuştum konuşma aynen şöyle
B; bir arkadaş doğum yapınca 40 gün kvsi yanında kalıp bakacakmış onlara
KV; şimdi ki gelinler de şaşırmışsanki çocuğu bana doğuruyorlar
B; gelin istemiyor ki KV demiş bakacam kalacam diye Allah Allah
KV; heee inanmasın boşa, kimse evini 40 gün bırakamaz. Öyle atıp tutanlar 1 gün bile bakmazlar zamanı gelince.
B; bana sen gelmiycrn sanırım millette ne KV ler var
KV; ilk 15 gün annen gelir 15 gün de ben gelirim. 1 aya öğrenirsin çocuk bakmayı zaten
Okurken ben utandımSiz önceki mesajlarını biliyor musunuz? Evlendi evleneneli her gün kayınvalide konusu kadının da bir şey yaptığı yok
Evlenmeden önce evinden çıkmadı, kendi kınasını tüm masraflarıyla kayınvalide evinde yaptı. Evlenince gelmesin gitmesin çok konuşuyor oldu. Kadın bir şey yapmasa dahi doğmayan çocuk için bile mevzu yaratıyor. Kadın doğalgaz faturasını sorsa kıyamet koparıyor. Oğluna canım dese rahatsı oluyor. Babannesi engelli, onun adına ötvsiz yarı fiyatına araba almış kocası evlilik öncesi. O araba bizim vermem diyor mesela. Araba hakkı sadece engelli kişi ve bakım verenlerine olduğu halde. Parasını yiyip yiyip uzak dursun gelmesin deniyor.
Nasıl yani. KV dememiş mi 40 gün bakacağım diye ?Yalnız bu konuda zavallı kayinvalidenin ne düşündüğünü bilmiyoruz bile. Oğlu ile gelini kadın üzerinden kavga ediyor, durum daha vahim yani.
Yoo, bunlar hep konu sahibinin kafasında kurup sorun ettiği şeyler.Nasıl yani. KV dememiş mi 40 gün bakacağım diye ?
Hahahhaha ya gerçekten mi ciddi miYoo, bunlar hep konu sahibinin kafasında kurup sorun ettiği şeyler.
Kadının öyle bir lafı, 40 gün gelir kalırım sözü yok.
Dur sen duurHahahhaha ya gerçekten mi ciddi mi
KV dememiş mi ? O zaman neden dert, neden böyle bir konu var ? Konu sahibi ve eşi gece neden tartışmış ? Tövbe est.
hiçbir şey anlayamıyorum su an aklım çok karıştı
bebeğim ben seni hatırladım sen geçenlerde de yine kv sana karışıyor diye konu açmıştınDaha 5 aydır evliyiz. Şuan eşim ve ailesi ile aynı şehirde yaşıyoruz.İnşallah ileride farklı şehirde olacagız.
Eşimin ailesi eşime aşırı düşkün, eşimde onlara düşkün. Bu yüzden bir en az 4 sene falan çocuk istemiyorum. Çünkü ilk torunu olacaklar, bizi o zaman hiç rahat bırakmazlar. Bi de kv böyle karışmayı seviyor. O zaman daha çok karışır eminim. Eşimde annesi karışınca sana ögretiypr diyor. Ögretiyor dedigi mesela ben sormadıgım halde şunu böyle yap sosu şuraya koy gibi nasihatler. Çocuk istememenin nedeni bu düşkünlük. Şuan kv 60 yaşında. Sanki tek hayatları biziz.Bu arada kv kendi kaynanasına bakıyor. Kaynanası 84 yaşında yatalak. Bu yüzden hiç dışarı çıkamıyorlar.
Eşimle birkaç kez konusu açıldığında lohusalıkta annelerin ikisi de gelir dedi. Şimdi biri gelmezse digerinin kalbi kırılır dedi. Gelsinler sorun degil ama 40 gün gelirler, lohusa yalnız bırakılmaz, yok tek bakamazsınız diyor. Bu benim kafama takılıyor ara ara. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum olmuyor. Düşününce 40 gün annesi gelecek, herşeye karışacak, odadan çıkamayacagım biliyorum. Bende odadan çıkmam diye söyledım. Eşimde şuan ortada çocuk yok bunu mu takıyorsun dedi. Bende bu evle ilgili benle karar alırken bana sor. Sen ameliyat olsan anneni mi istersin benim annemi mi dedim.Sonra yok böyle yapacaksan ben çocuk falan yapmam. Sonra yok yaparsak annen kardeşin gelir bakarsınız. Bizimkiler gelir 2 3 gün en fazla kalır gider dedi.
Biliyorum uzun zaman var ama düşüncesi bile korkutuyor beni. Kendi evimde rahat olamıycam, odadan çıkmıycam. Müdahale edip beni delirtecek. Bi de kv salonda hepimiz akşama kadar oturalım ister. Aşırı konuşuyor. Kafamda kaldırmıyor benim. Kendi annem olsa anne canım konuşmak istemiyor desem anlıyor ama o tribe girecek.40 gün çok fazla. Eşim takmış 40 günde 40 gün. Dogurmak için bu şehre gelirim kendi annemde kalınca da alınıyor. Onu ailesinde kalmamı istiyor. Kp ve kardeşi var erkek 30 yaşında.
Takmanın yersiz olduğunu biliyorum ama kafamda tam olarak çözemedigim şeyler gün gün aklıma takılıyor.Ailesi ile başka problemler vardı onlar çözüldü şükür.
Çünkü şuan hali hazırda kayinvalidesi ile ilgili dert edeceği bir gündem kalmadi elinde. Ne yapsaydı boş boş mu geçirseydi günlerini, kendisine suni gündem buldu bu şekilde. Kayınvalidenin bundan haberinin olmaması, çocuğun 4-5 yıl sonra düşünülmesi falan önemsiz ayrıntılarHahahhaha ya gerçekten mi ciddi mi
KV dememiş mi ? O zaman neden dert, neden böyle bir konu var ? Konu sahibi ve eşi gece neden tartışmış ? Tövbe est.
hiçbir şey anlayamıyorum su an aklım çok karıştı
mesajınızı beğenmek için siteye giriş yaptımBakıyorum da hala inancın var bu evliliğin 4 yıl sürebileceğine
Seni çılgınmesajınızı beğenmek için siteye giriş yaptım
Bakıyorum da hala inancın var bu evliliğin 4 yıl sürebileceğine
Allah muhafaza anneniz vefat etti, annesi vefat etti, ya da bebeginiz olmadi hemen.. ya da biri hasta oldu siz isteseniz de gelebilecek durumda degil.. ne yapacaksiniz? 4 seneyi birak yarina ne gorecegiz bilmiyoruz. esiniz de siz de cok bos vakte sahipsiniz galiba.. ben konu acsam esim dahil olmaz boyle bir konuya. o zaman gelsin dusunuruz der.Haklısınız biliyorum ama düşüncesi bile korkutuyor beni
Eşim diyor ki annemin kalbi kırılır diyor. İkiside gelir diyor. Rahat edemem. Odadan çıkmam. Eşime dedim çok sıkılırsam yemin ederim giderim kardeşimin yanına dedim.
Sana katılmamak mümkün değil. Bir çeker iki çeker. Burada bir kadın konu açmıştı, kayınvalidesinin yaptığı yemeğe kulp takıp olmayan konudan sorun çıkarmıştı. Alışmış idare edilmeye ama o bardağı taşıran son olaydı ki kocası ayrılmak istedi. Benim eşim durduk yere annem a dese de b dese de olay çıkarsa, dört sene sonra olup olmayacağı belirsiz olayları düşünüp olay çıkarsa bir çekerim iki çekerim sonra yoluma bakarım. Kimse vazgeçilmez değil.Seni çılgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?