Buda bi yalan

Para olaylarına hiç girmeden açsanız konularınızı daha hoş olur bence. Zaten öyle üst gelir de değişmişsiniz kendi demenize göre. Standarta yakın bir gelir var. Öyle abartılacak birşey değil. Sonra yazılan yorumlara kızıp ters cevaplar veriyorsunuz. 24 bileziği eltim kıskandı ya da eşim bana arabanın fiyatı hakkında yalan söyledi ne yapmalıyım derseniz bu yorumları almanız normal. Hiç hakaret eden olmadı okuduğum kadarıyla, sadece abartmanız komik duruma sokuyor sizi. konu listenize bakınca sonraki konuları tahmin etmek çok zor değil.

Dilerim sohbet ettiğiniz gerçek hayattaki eşiniz dostunuzla da bu kadar çok para muhabbeti yapmamanız yönünde... kendi adıma bu kadar çok paradan bahseden insanlardan pek hoşlanmam. Hem derler ki bizim buralarda kişi genellikle kendinde olmayandan bahseder. Yani sizi tenzih ederim tabi ama çevreniz böyle düşünebilir.
Yaşınızı bilmiyorum ama 20 lerinizde olduğunuzu tahmin ederek naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.

Olabilir bi hafta sora ogrenseydil ozaman yazardim. Tanimadigimin insanlar dalga gecse nolur gecmese nolur. Hosuma gidiyo burdan hayatindan bisey paylasmak. Baska konularimda oldu ve baskalarida olur ne varki bunda

O senin açdiğin konulardan genelde kimse altinin fotosunu atmaz buraya mesela...
Türkiye standartlarina göre 10 adana burmasi, araba vs. Pahalı şeyler.
Sen aradaki kazanc farkini unutuyorsun. Milletde (bende dahil) dalga geçiyor.
Aslinda normal gelirli iki insansiniz.
Takma fazla, sonucda girgir şamata yapiyoruz. Gercekden derdin olsa herkes yardim etmeye calisir ki eski konularindanda belli... herkes güzelce fikir vermiş

birseyi anlamadım. 2 kat ödem e yaparken sizin anlamayacaginizi nasıl düşündü. ?

bence eşinize şunu demelisiniz beni düşünüp hediye almışsın mutlu oldum ancak bana ne şartta olursa olsun yalan söylemen hoşuma gitmedi. böyle kararları birlikte almalıyız demem kafi.

Yok takmiyorum zaten gulsun eglensinler benimki sadece fikir almak normal cevaplar verenlerde var sorun degil

Bi kismini kendi kartimizdan odemis zaten onu gorebiliyorum hesapta. Kalanida is yeri hesabindan odiycekti guya bi kac kez daha yapmisti. Ama aldirmiycami bildigi icin gizlemis olsa gerek. Aksam anlaticam zaten tamam kotu bisey degil yaptigi ama acik acik soylese benimde bilgim olurdu.

aynen konuşun. tamam söz konusu size hediye olunca olay yumuşak gibi duruyor ama yarın bir gun başka bir yere para harcar 10 der 20 çıkar o zaman sıkıntı büyür. Yalan söylememeli

4-5 bilezige kirik curuk araba alinir dogru
Eee 40 bin liralık araba burda 5 bin Euro dediniz. 30 gramlık 5 bilezik 150 gr. Gramı 34 eurodan 5100 Euro yapar. Sizin verdiğiniz rakamlar ile hesap yaptım. Yoksa fiyatlardan haberim Yok.

Bi sonraki konusu ben villa istedim eşim yalı almış napıcam tarzı bişey olur

Kendisi oyle okadarda masum degil ara sira esiyo ama oyle cokta masumcuk degil

Eee 40 bin liralık araba burda 5 bin Euro dediniz. 30 gramlık 5 bilezik 150 gr. Gramı 34 eurodan 5100 Euro yapar. Sizin verdiğiniz rakamlar ile hesap yaptım. Yoksa fiyatlardan haberim Yok.
Benim bildigim 4 bilezik 4 bin kusure geliyo o fiyata olan arabada yani oyle ahim sahim bisey olmuyo.

Inşallah çıkar

Benim bildigim 4 bilezik 4 bin kusure geliyo o fiyata olan arabada yani oyle ahim sahim bisey olmuyo.
Kendinizle çeliştiniz o zaman. Çünkü Türkiye de 40 binlik araba burda 5 bin dediniz. Burada da 40 binlik araba öyle çer çöp değildir. Gayet ayağı yerden keser. Ama siz hala 4 bilezik 4 bin eder diyorsunuz. 5 bilezik de 5 bin eder o zaman. Sizin araba ne kadarlık onu söyleseniz zaten eşinizin yalanının boyutu çıkıcak ortaya...50 bin euro’luk araba 25 bin mi dedi yoksa 10 bin euro’luk araba 5 bin mi dedi. Bu ikisi arasındaki fark önemli bence.
Hem siz zaten öyle ahım şahım bir araba almadı. Ayağımı yerden kesecek bişey demiştiniz.

Amann pembe yalanlar cok da onemli degil nasil olsa kendisi odeyecek . Benim esimde alsa keske bana arabada fiyat konusunda yalan soylese

Bu konuda nasıl yalan söyleyebilir ki az buz değil baya fiyat farkı var arada. Arkadaşından aldığını da geri ödeyecek sonuçta nereye gitti bu para demeyecek misiniz anlamadım çokta saçma zaten siz istiyorsunuz diye olan arabayı satıp iki katına borç alıp araba almak mantıksız bana inandırıcı gelmedi yani hep bir maddiyat zaten sizin konularınız anlamıyorum.

Okadar fakirimki, okadar işe gitmemeye ihtiyacım var ki, benden başka kimse 10 günlük tatili görmemiş herhalde

Kız ayrıca maşallahh hem 24 bilezik yapmışsın, hem arabanı satıp iki katı fiyata araba alıyor ve sen eşinin yiğenin fazla para takmasına engel oluyorsun çünkü sizde yoktu dimi evet evet başka diyeceğim yok. Bilezikler sende en güzel araba sende he he canım heee yaa sizin haberiniz olmadan onca parayı nasıl ödeyecekse demek ki eve giren çıkan paradan hiç haberiniz de yok

ha bu arada kıskandın mı falan deme ben zaten çalışıyorum kendime ait orta karar arabam var, evimizde var altınım da var ama ben öyle ulu orta söylemeyi sevmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…