buda nacizane benim evim :)

teşekkür ederim sonradan kapıları camları değiştirmeyi düşünüyoruz o yüzden dokunmadık çünkü camlarda aynı renk saolun fikirleriniz için :)

örtüyü kaldırdım :) evet şu an madddi durumdan dolayı o masayı kullanmak zorunda kaldım .evet canım şömine o çok teşekkür ederim zamanla inşallah :)

güle güle saglıcakla otur semacım ..
bebislerimizle dolsun insallah yuvalarımız ..

Mutfak dolabın bizimkiyle aynı : )
Buzdolabındaki ugurböceklerini cok sevdim, evin cok sirin bence.

Evin olmuş ya bir şekilde eksikler giderilir, eşya falan çok önemli değil. Ama genel olarak eviniz güzel, kalabalığınız yok. Kilere dolap yaptırabilirsiniz. Yatak, döşek falan var sanırım. Tavana kadar raflı bir dolap tüm işinizi görür.

Evet çok teşekkür ederim zamanla yaptircam inşallah :)

Gayet güzel maşallah..Köşe takımınıza bayıldım :) En güzeli de mutfağınız bayağı geniş gördüğüm kadarıyla..Ne mutlu size ki Allah bir ev nasip etmiş size.. Hayırlısıyla bunun masrafını bitirin zaman içinde istediğiniz değişikliği yaparsınız :) Güle güle, sağlıkla, huzurla, mutlulukla oturun inşallah..Rabbim güzel günler nasip etsin yuvanızda :)

çok teşekür ederim evet mutfağı balkonla birleştirdik o yüzden baya genişledi :)aminn inşallahhh tüm isteyenlere nasip etsin,borcu olanlarada ödemeyi ..aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…