çok teşekkür ederim kuzum daha iyisi senin olsun inşallah taze annişim :)hepsi cok güzel bacım güle güle saglıkla otur sıcak yuvandahayırlı olsun canım.sade ve şık
sagol gülüm,yuvana mutluluk katacak yavrun en yakın zamanda gelsin insallahçok teşekkür ederim kuzum daha iyisi senin olsun inşallah taze annişim :)
ayy ağzından bal damlıyor datlım inşallah inşallah tüm isteyenleree ..aminnnnn :)sagol gülüm,yuvana mutluluk katacak yavrun en yakın zamanda gelsin insallahminiğinin pesinde kosasın o odalarda insallahhh. ugurlu berektli olsun.amin
merhaba arkadaşlar evime taşınalı 10 gün oldu.1 buçuk yıllık evliyim allah bizede ev sahibi olmayı nasip etti çok şükür:)eksiklerim var tabi her evin olduğu gibi, mutfağımı balkonla birleştirdik daha çok amaçlı kullanmak için, yatak odam da küçük olduğu için gardolabını küçük odaya koyduk, iyisiyle kötüsüyle yorumlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum..teşekkürler..
Çok teşekkür ederim canım inşallah :)çokgüzelmiş evin canım huzurla otur eşinle doğacak yavrularınla beraber inşallahh
Ne güzel seyler yazmışsın canım çok teşekkür ederim :)evin çok güzelmiş canım güle güle otur.. bazı evlerde yaşamak eşyasıyla yerleştirmesiyle çok keyiflidir.. senin evinde öyle olmuş.. iyi kahve içilip keyif yapılır.. güle güle otur..
Teşekkür ederim :)iyi günlerde kullanın sağlıkla huzurla oturun
çok sağol yawrum inşallahhhevinn çok güzell canım pırıl pırıl güzel günlerinnn olsunn bol bebişliii
teşekkür ederim güzel fikir eşimle paylaşcağımgule gule oturun kılerınız acık ıse gızlı dolap yaptırıp kapatabılırsınız hem guzel gozukur hemde esya fazlalıklarınızıda oraya koymus olursunuz :)
çok teşekkür ederim :) inşalllahhh canım :):) evet güzel fikir hem daha kullanışlı olurevınız cok güzelmiş güle güle oturun huzurla mutlulukla sağlıkla aşkla sevgıyle İnşallah canım cok güzel.ayrıca kilere goruntusunu begnmıyorsan dolap yaptırabılırsın boydan boya
bencede beyaza boya canım birde çamaşır makinasındaki örtüyü kaldır inşallah ileride ocağın altına daha şık bir masa alabilirsin yada dolap ayrıca mutfağındaki şöminemidir nedir acaip bayıldım... vay anasını dekordan anlamayan ben fikir veriyorum bakarmısın bu sitede acaip pişiyo insan ... sağlıkla otur huzurla otur evinde senin evin yaaa öyle güzelleştirirsinki sen bile şaşarsın ..eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle mutlulukla oturun.Yalnız keşke kapıları beyaza boyasaydınız hem ferah aydınlık olurdu hemde modern ve yeni olan eşyalarınıza dah iyi uyum saglardı bir fikir sadece ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?