Buffy ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

yeniben, sevil61 nerdesiniz kızlar bugun???

yoksa bizden gizli kacak mı yapıyorsunuz

aha yakalandılar , başlarına gelceği tahmin bile edemiyorum akşam yemeğimi de yedim geldim , her gün çalışsam yaa ne güzel öğün saati genelde kaçmıo iyi oluyo ...
2 but + salata ... ekmek yemedim bu sefer ... ama sen ara öğünlü şok diyet yapıon 1 köfteylen karpuz olurmu heç aaa diyet tarihine aykırı neysem hatceyi boşverelim dimi diyeti bırakınca yemeyee saldırmandan korkuyorum da o yüzden spor ne yapcam bilemedim şekerim bu arada su 1,5 bitti şükürler olsun , böbreklerim mesanem isyan ediyor çıkarın bizi burdan diye , eee yıllardır susuz yaşamaya alışkın onlar dimi ama günde 1 bardak su vermiyordum ben onlara spor ne yapcam , oklava falan yapam , mekik yapam , başka ne yapam , ender saraçı açam barim , tokturumda verdiydi bi ara , senin sporu açtım 10 dk tepindim odayı basası oldular noluyo orda die oysa spor ayakkabıları bile çıkardımdı gürültü olmasın diye , ama yerler gıcırdıyomuş ne bilem bana spor öner , ayyyhhh bana iyi moral oluyon sen yaaaa sevdim seni ...

canım bugun mutfakta tıkandım ondan ogle yemegım oyle vasat oldu. gercı normalde de ondan az fazla yıyorum. ama hayatım bende verilecek kilo cok.. yiyip yiyip beklersem cok beklerim kiloların gitmesini. yok saldırmam diyetten sonra benim zaafım abur cubur du yemek normalde de cok yemıyordum. abur cubur da son 1 haftadır gercekten istemiyo canım artık yemiye yemiye bir de kilolar gıdınce sogudum heralde :)
su yu bırakmak yok canım nobettesin ara ara ıc yıne kuruma sakın canım bende senı sevdım ama bugun daha bı sevdım senı istikrarını ve iradeni gosterdin

canım benim sen yeterki spor yapıcam de al sana hareket sessiz sessiz yap

Eki Görüntüle 440268

Allah seni her şeye bir video bir hareket bir foto

canım her zaman giremiyorum kusura bakma. anca geldim. benim kiloda yine değişme yok yine aynı. bu arada en son kilom 100 boyumda 1.68 . diyete special k ile başlamıştım güzel gitti 2 haftada 3 kilo verdim. ama 1 haftadır kullanmıyorum aynıyım hala. pazartesi nasipse tekrar başlıycam special k diyetine 10 gün aradan sonra...

aynıyım derken diğer 2 haftada sadece 1 kilo gitti.
bu arada şu kilo çetvelini nasıl hazırlıyoruz ben de yapmak istiyorum

canım her an giremesende gunluk menunu ilet hem takip edelim hem de sen de yediklerini yazdıgın için frenlersin kendini
hımm birde tartı gunlerimizi cumaya aldık canım.
bu hafta daha yeni basladıgımız ıcın tartılmadık ılk tartımız haftaya cuma.

tamam inşallah girmeye gayret edicem. köye gidip geliyom bazen yazamadığım zamanlar oluyor..yarından başlarım inşallah

kızlar ben yatıyorum. sabah erken kalkıcam. hepinizi opuyorum iyigeceler.. yarın gorusuruz

(gece uyanıklar için hatırlatma)

merhaba arkadaşlar nasılsınız
bugün kalktığımda önce 1 büyük bardak ballı sirkeli ılık su biraz aradan sonra 1 büyük bardak ılık su
kahvaltıda
1 kibrik kutusu b.peynir
1 haşlanmış yumurta
2 bardak açık çay
1 domates
1 dilim kepek ekmeği

fırsat buldukça devamını yazacam inşallah...

bu arada aranıza en küçüğü ve en kilolusu benmişim ne kadarda utanç verici

Selam Kızlar...
sabah cok erken cıktım. bu saate kadar okuldaydım. daha yeni geldim. burda hava coooooookkkkk sıcak yandım resmen
sabah evde hızlandırılmıs kahvaltı yaptım.

2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir

ara
1 kuru kayısı
2 badem

ogle
2 ızgara kofte
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak ayran

ama imkanım olmadıgı ıcın hiç yesil çay içemedim :26:
su da sadece 2 kucuk sise ictim
simdi bol su ve yeşil çay zamanı

selam canım..
kahvaltın cok guzel olmus afiyet olsun canım. tam dort dortluk diyet kahvaltı

bu arada aranıza en küçüğü ve en kilolusu benmişim ne kadarda utanç verici

fıstıgım hic oyle dusunme bu iş yaşla olmuyor. ayrıca simdiye değil onune bak az cok hepimizin fazlası var ve farklı nedenlerle. ama esas olan amacımız o da ortak noktamız.
kilolara kış kışşşş :13:

ayisigi ben bu saate kadar dısardaydım. ondan yoktum senin bahenen ne merak ediyorum? nerdesin ?

ne yedin ictin bugun

canım selam topiğin hayırlı olsun gezinirken gördüm :) ben de takılayım buraya ne kadar çok kişiden destek alırsak o kadar iyi değil mi

canım selam topiğin hayırlı olsun gezinirken gördüm :) ben de takılayım buraya ne kadar çok kişiden destek alırsak o kadar iyi değil mi

sağol canım. cok sevinirim... tabiki hayatım aynen oyle ne kadar ses o kadar tartıda -

bu arada buradaki arkadaşların hepsine merhaba demek istiyorum.

bugunku menumu ben de paylaşayım
dün akşam çok geç yattığım için sabah da geç kalktım ve sabahla öğleni birleştirdim

sabah kalkınca 1 tane salatalık

1 saat spor (duş falan derken aradan 1,5 saati buldu)

sonra öğlen yemeğinde 1 kase tavuklu salata

ara 4 tane tuzlu sunta bisküvi

akşam 4 tane köfte 1 bardak ayran salata

saat 22:00 1 elma 1 kayısı

2 litre su
1fincan biberiye çayı

bugun biraz protein ağırlıklı yaptım ekmek ara öğündeki 4 bisküviyi saymazsak hiç yok

boyle hafif yemek istedim midemde dünden bi ağırlık vardı sanki o yüzden
yarın karbonhidrat, protein ve sebzeyi dengelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…