yeniben, sevil61 nerdesiniz kızlar bugun???
yoksa bizden gizli kacak mı yapıyorsunuz
aha yakalandılar , başlarına gelceği tahmin bile edemiyorumakşam yemeğimi de yedim geldim , her gün çalışsam yaa ne güzel öğün saati genelde kaçmıo iyi oluyo ...
2 but + salata ... ekmek yemedim bu sefer ... ama sen ara öğünlü şok diyet yapıon 1 köfteylen karpuz olurmu heç aaa diyet tarihine aykırıneysem hatceyi boşverelim dimi diyeti bırakınca yemeyee saldırmandan korkuyorum da o yüzden spor ne yapcam bilemedim şekerim bu arada su 1,5 bitti şükürler olsun , böbreklerim mesanem isyan ediyor çıkarın bizi burdan diye , eee yıllardır susuz yaşamaya alışkın onlar dimi ama günde 1 bardak su vermiyordum ben onlara spor ne yapcam , oklava falan yapam , mekik yapam , başka ne yapam , ender saraçı açam barim , tokturumda verdiydi bi ara , senin sporu açtım 10 dk tepindim odayı basası oldular noluyo orda die oysa spor ayakkabıları bile çıkardımdı gürültü olmasın diye , ama yerler gıcırdıyomuş ne bilem bana spor öner , ayyyhhh bana iyi moral oluyon sen yaaaa sevdim seni ...
canım bugun mutfakta tıkandım ondan ogle yemegım oyle vasat oldu. gercı normalde de ondan az fazla yıyorum. ama hayatım bende verilecek kilo cok.. yiyip yiyip beklersem cok beklerim kiloların gitmesini. yok saldırmam diyetten sonrabenim zaafım abur cubur du yemek normalde de cok yemıyordum. abur cubur da son 1 haftadır gercekten istemiyo canım artık yemiye yemiye bir de kilolar gıdınce sogudum heralde :)
su yu bırakmak yok canım nobettesin ara ara ıc yıne kuruma sakıncanım bende senı sevdım ama bugun daha bı sevdım senı istikrarını ve iradeni gosterdin
canım benim sen yeterki spor yapıcam de al sana hareket sessiz sessiz yap
Eki Görüntüle 440268
canım her zaman giremiyorum kusura bakma. anca geldim. benim kiloda yine değişme yok yine aynı. bu arada en son kilom 100 boyumda 1.68 . diyete special k ile başlamıştım güzel gitti 2 haftada 3 kilo verdim. ama 1 haftadır kullanmıyorum aynıyım hala. pazartesi nasipse tekrar başlıycam special k diyetine 10 gün aradan sonra...
aynıyım derken diğer 2 haftada sadece 1 kilo gitti.
bu arada şu kilo çetvelini nasıl hazırlıyoruz ben de yapmak istiyorum
Erik yedim gene , suyum 2 litreyi geçti , tutman gari beniii
Selamlar Kızlar.
Kızlar Tablomuzu Ekledim Hayırlı Olsun...
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Boy[/td]
[td]Başlangıç Kilo[/td]
[td]Hedef Kilo[/td]
[td]Şimdiki Kilo[/td]
[td]Toplam Verilen[/td]
[td]Başlama Tarihi[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Buffy26[/td]
[td]29[/td]
[td]1.65[/td]
[td]77.9[/td]
[td]58[/td]
[td]72.4[/td]
[td]5.5[/td]
[td]11.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yeniben[/td]
[td]35[/td]
[td]1.62[/td]
[td]67.2[/td]
[td]57[/td]
[td]67.2[/td]
[td][/td]
[td]05.06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayisigi_112[/td]
[td]29[/td]
[td]1.70[/td]
[td]68.2[/td]
[td]62[/td]
[td]68.2[/td]
[td][/td]
[td]07.06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevil61[/td]
[td]24[/td]
[td][/td]
[td]101[/td]
[td]77[/td]
[td]101[/td]
[td][/td]
[td]07.06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]missipipi[/td]
[td]26[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56.8[/td]
[td]50[/td]
[td]56.8[/td]
[td][/td]
[td]07.06.2012[/td]
[/tr]
[/table]
merhaba arkadaşlar nasılsınız
bugün kalktığımda önce 1 büyük bardak ballı sirkeli ılık su biraz aradan sonra 1 büyük bardak ılık su
kahvaltıda
1 kibrik kutusu b.peynir
1 haşlanmış yumurta
2 bardak açık çay
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
fırsat buldukça devamını yazacam inşallah...
bu arada aranıza en küçüğü ve en kilolusu benmişim ne kadarda utanç verici
canım selam topiğin hayırlı olsun gezinirken gördüm :) ben de takılayım buraya ne kadar çok kişiden destek alırsak o kadar iyi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?