Buffy ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

merhaba
bu arada bende geç kalktığım için kahvaltıyla öğle yemeği bir oldu.
ara öğünde 1 elma yedim.
sonrasında 1 bardak yeşilçay
sonra eşimle anneannemin köyüne gittik çok kiraz vardı dayanamadım baya yedik. akşam gelince de yemeğimi yedim
akşam yemeği: 1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 kasenin yarısı kadar yoğurt
4-5 kaşık makarna

2 litre su ve devamı geliyor...

kıslar selaaam :)
bugun pazar havalar güzel kimse yok herkes kendini dışarı attı heralde :)

ben de sporumu yaptım duşumu aldımbi uğrıyım bakıyım dedim ve kaçıyorum:)
herkese iyi pazarlar öpüldünüz

iyi pazarlar kızlarrr... :)

kızlar bugun geç e kaldım. sabah erken evden cıktık. esim izinli oldugu icin gunu degerlendirmek istedi. kahvaltı sepetimizi alıp sahile gittik. :) sonra da eve geldik ev işleri...

kahvaltı
1 dilim tahıllı
1 dilim bugdaylı ekmek (yaptıgım ekmeklerden h.sonu çeşidi yaptım :) )
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 çarli biber

ara
2 badem
1 ceviz
1 kayısı

ogle
4 diyet biskuvi
yarım salatalık

ogle yemeyi pek duzgun olmadı. eve geldikten sonra hazır esim evdeyken işlere giriştik raf falan taktık (malum matkap işleri)

bugun 1 ayım doldu. bugun tek kacamak yapıcam ogunler de yada yemekde değil ama. dondurmaaaaaaaa

canım valla ne diyim supersin yaaa.. sabah spor, ogle tavuklu salata, aksam kofte-ayran. cok guzel menu olmus. sporuda pesin pesin yapmıssın veresiye yok harika

selam canım..kirazını ne kadar kacırdın bilmiyorum ama onun telafisi olarak aksam sadece corba yogurt yeseymissin daha iyi olurmus.
birde kuşum aksam ekmeklerini kes yavas yavas.

selammmmmm :)) aynen tatlım bugun hava nasıl sıcak boyle ya evde işler olmasaydı denize gidecektik aslında ama artık haftaya inş. :)

arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim yarın special k ile diyete 10 gün aradan sonra devam etcem. bu sefer daha dikkatli olcam. mesela akşam yemeği yerine sadece 1 kase special k yiycem. çünkü onunla daha kolay kilo vermiştim..yarın yazmaya başlarım menümü

ay ne güzel yaaa denize gitme gibi bir şansınız var. biz ankarada hasret kalıyoruz denize çöl burası resmen

canım menulerini merak ediyorum nasıl olacak mutlaka yaz.
ben şu special k olayını bi türlü tutturamadım doymuyorum onunla belki bize de yol gösterici olur

bugunku menumu yazayım kızlar size

sabah
1 simit
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar
4-5 zeytin
domates

ara
1 çay bardağı süt

öğle yok

ara
1 fincan yeşil çay

akşam
ızgarada 4 köfte 1 küçük tavuk pirzola
yeşil salata
1 kaşık patlıcan salatası
1 bardak ayran

yemekten sonra
1 fincan yeşil çay

ara
4 kuru kayısı

ayrıca 1,5 saat aktif spor
2,5 litre su

akşam dunkune benzedi biraz ama sonuçta karbonhidrat almadım protein ağırlıklı oldu. hatta bugun sporu biraz ağır yaptığım için iyi bile oldu

canım aynen bende merak ediyorum menunu. bekliyoruz :) ben arada ogle yemegi olarak nesfit yiyorum ama full oyle diyet denemedim hic.

ay ne güzel yaaa denize gitme gibi bir şansınız var. biz ankarada hasret kalıyoruz denize çöl burası resmen

aa biz denizin gobegindeyiz antalya-lara bazen spora da sahile cıkıyorum.inanılmaz keyifli.

spor alanım :)

tatile gel tatlışım beraber gideriz denize.

canım menun cok guzel bende aksam kofte yedim :)
ama tavuk extra olmamıs mı :44:

aksam yemegi

2 ızgara kofte
2 kırmızı biber
2 ince dilim karpuz

canım menulerini merak ediyorum nasıl olacak mutlaka yaz.
ben şu special k olayını bi türlü tutturamadım doymuyorum onunla belki bize de yol gösterici olur

ben ilk başladığımda kahvaltıda special k ve normal kahvaltı öğlede normal yemeğimi ve akşam da bazen sadece special k bazen de yanında bişeyler yemiştim.. o ara çayda toplamıştık yani bi nevi spor .. 15 gün yaptım 104 ten 101e düştüm.. ara verince hiç kilovermedim. o yüzden yarın inşallah başlıycam.
YA bide bu arada bugün adet oldum acıkmıyorum ama canım sürekli çikolata istiyor.. sıkıyom kendimi.....

canım benden tam destek sana sakın iradene yenilme. ben ilk defa gecen reglimde agzıma lokma tatlı almadım ve iradem inan daha kuvvetlendi.
ya diyete baslandıgında aclık bi haftada geciyor onu biliyordumda. insanın canı bişey cektiğinde kendini tuttumu artık o zorluk bitiyormus onu yeni ogrendim. ben zaten yemek yemekten değil duzensizlik ve abur cuburdan almıstım ((

seni de sogutayım dur.

bi de bunu dusun

walla çok iyi oldu.. soğudum şimdi.. bide adeti 8 gün gecikti.. bebek istiyodum ya belki bu sefer olmuştur diye sevinmiştimki olmamış.o yüzden stresten daha çok vurdu aklıma. ya zaten çikolata istiyom ama sabahtan beri mide m bulanıyo bugün yemek bile yiyemedim doğru dürüst çikolatada olsa yiyemezdim kesin..
aynen bende yemekten değil aburcuburdan aldım kilolarımı

tamam o zaman iki abur cubur magduru ve canavarı olarak seninle bir anlasma yapalım. :) ne zaman birimizin canı abur cubur cekerse bir hamle yapmadan buraya yazıcaz ve diğerimiz acil mudahele yapıcak ok mi? :)

canım bebiş icin de uzme kendini sabır. herşeyin hayırlısı.

günaydın kızlar, iki gündür yazamadım size. ailemin yanına gideyim dedim hazır sınavlar bitmişken. biz göcekliyiz. malumunuz duymuşsunuzdur dün 6 şiddetinde deprem oldu burda :/ hepimizin yüreği ağzında. Allah beterinden sakınsın diyebiliyorum şu an sadece. sabah 5e doğru yine bi sallandık. o saatten beri ayaktayım :/

burda olduğumdan beri diyetimi bozmadım ama, genelde sebze meyve ağırlıklı beslendim. yürüyüş sporunu yüzmeye çevirdim. ama şu son olaydan sonra denize girmekten de korkar olduk:/ hepinizi öpüyorum sevgiler.

aa biz denizin gobegindeyiz antalya-lara bazen spora da sahile cıkıyorum.inanılmaz keyifli.

spor alanım :)
Eki Görüntüle 441511

Eki Görüntüle 441512

Eki Görüntüle 441513

tatile gel tatlışım beraber gideriz denize.

canım menun cok guzel bende aksam kofte yedim :)
ama tavuk extra olmamıs mı :44:
[/QUOTE]

aaa benim teyzem de larada oturuyor fener mahallesinde beyaz dünyaya çok yakın. onlara gittiğim zaman misafir olayım sana da :))

evet ya ben de tavuk nasılsa küçük bişi olmaz diye düşündüm ama yiyince bana da fazla geldi. midem küçülmüş heralde rahatsız oldum...

canım hosgeldin.. canım evet ya tv de gordum cok gecmis olsun canım ya.. ( allah beterinden korusun.

aaa inanmıyorum yaaaa bende fenerdeyim beyaz dunya bana 5 dk. nerdeyse komsu cıkıcaz teyzenle artık geldiginde mutlaka bekliyorum :)

merhaba herkese,

cumadan beri yazamıyorum kusura bakmayın. Cuma iş yerinde işler yoğundu forumu açamadım. hafta sonu malum iki canavar, ev işleri ve hafta sonu anne babanın evde olmasıyla bitmek bilmeyen isteklerle boğuştum :) . Hafta sonu sonu düzneli menü yoktu dikkat etmeye çalıştım ama bugün düzenli menülere geçtim.
Tartılma gününü cuma seçmişsiniz hadi hayırlısı bakalım

kolay gelsin hepinize

canım hosgeldin.. canım evet ya tv de gordum cok gecmis olsun canım ya.. ( allah beterinden korusun.

çok teşekkür ederim canım :/ 15-20 gün sürecekmiş böyle küçük sarsıntılar, Allah büyüklerinden sakınsın.

Bugün öğleleyin karpuz-peynir-ekmek yedik. hem hafif oldu hem de doyurucu. okula döndüğümde de evden karpuz-peynir-ekmek götürmeye çalışıcam. daha hafif olacak. ya da hani tabldot usulü yemek yiyoduk ya, ben menüde pilav varsa almıcam yerine 2 dilim kepekli ekmek yicem hem daha doyurucu olacak hem daha düşük kalorili olacak. kızlar öyle tavsiye etti, mantıklı da :) hepimize kolay gelsin kızlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…