çizelge için buraya bak canım guzel detaylı anlatıyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu arada buradaki arkadaşların hepsine merhaba demek istiyorum.
bugunku menumu ben de paylaşayım
dün akşam çok geç yattığım için sabah da geç kalktım ve sabahla öğleni birleştirdim
sabah kalkınca 1 tane salatalık
1 saat spor (duş falan derken aradan 1,5 saati buldu)
sonra öğlen yemeğinde 1 kase tavuklu salata
ara 4 tane tuzlu sunta bisküvi
akşam 4 tane köfte 1 bardak ayran salata
saat 22:00 1 elma 1 kayısı
2 litre su
1fincan biberiye çayı
bugun biraz protein ağırlıklı yaptım ekmek ara öğündeki 4 bisküviyi saymazsak hiç yok
boyle hafif yemek istedim midemde dünden bi ağırlık vardı sanki o yüzden
yarın karbonhidrat, protein ve sebzeyi dengelerim
merhaba
bu arada bende geç kalktığım için kahvaltıyla öğle yemeği bir oldu.
ara öğünde 1 elma yedim.
sonrasında 1 bardak yeşilçay
sonra eşimle anneannemin köyüne gittik çok kiraz vardı dayanamadım baya yedik. akşam gelince de yemeğimi yedim
akşam yemeği: 1 kepçe çorba
1 dilim kepek ekmeği
1 kasenin yarısı kadar yoğurt
4-5 kaşık makarna
2 litre su ve devamı geliyor...
kıslar selaaam :)
bugun pazar havalar güzel kimse yok herkes kendini dışarı attı heralde :)
ben de sporumu yaptım duşumu aldımbi uğrıyım bakıyım dedim ve kaçıyorum:)
herkese iyi pazarlar öpüldünüz
iyi pazarlar kızlarrr... :)
kızlar bugun geç e kaldım. sabah erken evden cıktık. esim izinli oldugu icin gunu degerlendirmek istedi. kahvaltı sepetimizi alıp sahile gittik. :) sonra da eve geldik ev işleri...
kahvaltı
1 dilim tahıllı
1 dilim bugdaylı ekmek (yaptıgım ekmeklerden h.sonu çeşidi yaptım :) )
1 kk peynir
1 salatalık
1 domates
1 çarli biber
ara
2 badem
1 ceviz
1 kayısı
ogle
4 diyet biskuvi
yarım salatalık
ogle yemeyi pek duzgun olmadı. eve geldikten sonra hazır esim evdeyken işlere giriştik raf falan taktık (malum matkap işleri)
bugun 1 ayım doldu. bugun tek kacamak yapıcam ogunler de yada yemekde değil ama. dondurmaaaaaaaa
vaaaay dondurma var demek bugun sana :) bizde de bugun millet yemekten sonra dondurma yedi ben yemedim hiç de canım istemedi hıhhh
selammmmmm :)) aynen tatlım bugun hava nasıl sıcak boyle ya evde işler olmasaydı denize gidecektik aslında ama artık haftaya inş. :)
arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim yarın special k ile diyete 10 gün aradan sonra devam etcem. bu sefer daha dikkatli olcam. mesela akşam yemeği yerine sadece 1 kase special k yiycem. çünkü onunla daha kolay kilo vermiştim..yarın yazmaya başlarım menümü
arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim yarın special k ile diyete 10 gün aradan sonra devam etcem. bu sefer daha dikkatli olcam. mesela akşam yemeği yerine sadece 1 kase special k yiycem. çünkü onunla daha kolay kilo vermiştim..yarın yazmaya başlarım menümü
ay ne güzel yaaa denize gitme gibi bir şansınız var. biz ankarada hasret kalıyoruz denize çöl burası resmen
bugunku menumu yazayım kızlar size
sabah
1 simit
1 dilim beyaz peynir 1 dilim kaşar
4-5 zeytin
domates
ara
1 çay bardağı süt
öğle yok
ara
1 fincan yeşil çay
akşam
ızgarada 4 köfte 1 küçük tavuk pirzola
yeşil salata
1 kaşık patlıcan salatası
1 bardak ayran
yemekten sonra
1 fincan yeşil çay
ara
4 kuru kayısı
ayrıca 1,5 saat aktif spor
2,5 litre su
akşam dunkune benzedi biraz ama sonuçta karbonhidrat almadım protein ağırlıklı oldu. hatta bugun sporu biraz ağır yaptığım için iyi bile oldu
canım menulerini merak ediyorum nasıl olacak mutlaka yaz.
ben şu special k olayını bi türlü tutturamadım doymuyorum onunla belki bize de yol gösterici olur
ben ilk başladığımda kahvaltıda special k ve normal kahvaltı öğlede normal yemeğimi ve akşam da bazen sadece special k bazen de yanında bişeyler yemiştim.. o ara çayda toplamıştık yani bi nevi spor .. 15 gün yaptım 104 ten 101e düştüm.. ara verince hiç kilovermedim. o yüzden yarın inşallah başlıycam.
YA bide bu arada bugün adet oldum acıkmıyorum ama canım sürekli çikolata istiyor.. sıkıyom kendimi.....
canım benden tam destek sana sakın iradene yenilme. ben ilk defa gecen reglimde agzıma lokma tatlı almadım ve iradem inan daha kuvvetlendi.
ya diyete baslandıgında aclık bi haftada geciyor onu biliyordumda. insanın canı bişey cektiğinde kendini tuttumu artık o zorluk bitiyormus onu yeni ogrendim. ben zaten yemek yemekten değil duzensizlik ve abur cuburdan almıstım((
seni de sogutayım dur.
Eki Görüntüle 441539
bi de bunu dusun
Eki Görüntüle 441544
walla çok iyi oldu.. soğudum şimdi.. bide adeti 8 gün gecikti.. bebek istiyodum ya belki bu sefer olmuştur diye sevinmiştimki olmamış.o yüzden stresten daha çok vurdu aklıma. ya zaten çikolata istiyom ama sabahtan beri mide m bulanıyo bugün yemek bile yiyemedim doğru dürüst çikolatada olsa yiyemezdim kesin..
aynen bende yemekten değil aburcuburdan aldım kilolarımı
walla çok iyi oldu.. soğudum şimdi.. bide adeti 8 gün gecikti.. bebek istiyodum ya belki bu sefer olmuştur diye sevinmiştimki olmamış.o yüzden stresten daha çok vurdu aklıma. ya zaten çikolata istiyom ama sabahtan beri mide m bulanıyo bugün yemek bile yiyemedim doğru dürüst çikolatada olsa yiyemezdim kesin..
aynen bende yemekten değil aburcuburdan aldım kilolarımı
günaydın kızlar, iki gündür yazamadım size. ailemin yanına gideyim dedim hazır sınavlar bitmişken. biz göcekliyiz. malumunuz duymuşsunuzdur dün 6 şiddetinde deprem oldu burda :/ hepimizin yüreği ağzında. Allah beterinden sakınsın diyebiliyorum şu an sadece. sabah 5e doğru yine bi sallandık. o saatten beri ayaktayım :/
burda olduğumdan beri diyetimi bozmadım ama, genelde sebze meyve ağırlıklı beslendim. yürüyüş sporunu yüzmeye çevirdim. ama şu son olaydan sonra denize girmekten de korkar olduk:/ hepinizi öpüyorum sevgiler.
aaa benim teyzem de larada oturuyor fener mahallesinde beyaz dünyaya çok yakın. onlara gittiğim zaman misafir olayım sana da :))
evet ya ben de tavuk nasılsa küçük bişi olmaz diye düşündüm ama yiyince bana da fazla geldi. midem küçülmüş heralde rahatsız oldum...
canım hosgeldin.. canım evet ya tv de gordum cok gecmis olsun canım ya..( allah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?