Bugün aileler toplanip boşanmayi konusacaklar

lalegl8080

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
302
89
18
37
Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim

Bosanacak olan sizsiniz aileler değil , eğer kararlı iseniz boşanın tabi , aileler neden toplanıyor ki çok saçma, bu arada çocuğunuz varsa eşiniz evden gitsin siz düzeninizi bozmayın , iş bulup çalışabilirsiniz..

Ortada çocuk varsa o evi sana bırakmalı sonuçta bir nevi çocuklarına bırakmış oluyor.
Aynen öyle 2 cocuk var ve ben sığınti gibi olmak istemiyorum ailemin yanında.. ama o da bunu kabul etmez bana mantıklı biseyler deyin lütfen ne desem kabul ettirebilirim

Aileler toplanınca anca kavga çıkar başka bir halt olmaz.
Çalışıyor musunuz? Ev kapatılmasın kredisini ödesin ama siz nasıl geçineceksiniz? Eşiniz boşanmaya razı mı?
Rezillik çıkacak hemde ne ben çalışmıyorum kendime iş yeri kurma aşamasindayim..bilmiyorum nasıl olacak ama tek istediğim ev kapatilmasin

Yanlışınız var. Evi size değil çocuklarına bırakacak. Büyükler gelince aynen bu şekilde ifade edin. Ben bu evde çocuklarımın başında duracağım diye belirtin.

Çocukları alıp anne baba evine dönmenizin sonu kesin hüsrandır. Aksini hiç görmedim.

İyi de konu sahibi, siz boşanma konusunu açarken kafanızda bir planınız yok muydu? İşe girebilirdiniz, para biriktirirsiniz. O zaman boşanma olunca ev dursun ben az destek alırım geçinirim derdiniz. Bu durumda çocuklar için değil sizin için dönmüş oluyor, siz ailenizin yanına gitmek istemediğiniz için oluyor. sizin bunları önceden planlayıp, kendinizi güvence altına alıp öyle boşanma konusunu açmanız gerekiyordu.

Ev kapatilmazsa daha cok muhattap olacaksiniz daha cok sorun cikacak
Ev kapatilsin ve satilsin kredisini kapatip ikiye bolunsun atin bankaya
Ailenizle bi sure yasayip ise girip maddiyatinizi toparlamaya calisirsiniz
Diger turlu zor

Rezillik çıkacak hemde ne ben çalışmıyorum kendime iş yeri kurma aşamasindayim..bilmiyorum nasıl olacak ama tek istediğim ev kapatilmasin
Sizin iş kurma aşamanızda destek görebilme ihtimaliniz var mı? Eşinizle anlaşamazsanız ev satılır,borç ödenir,kalan para bölüşülür mecburen. Siz de o süreçte ailenizde kalırsınız.

Çocukların mevcut düzeninin bozulmaması önemli...çocukların düzeninin bozulmasını istemiyorum diyin.ev evlendikten sonra mı alındı? Mahkemede mal paylaşımı yapılacaktır...Ev sizde kalmazsa satılıp kendinize düşen payla ayrı eve çıkabilirsiniz.baskalarina cok söz hakki vermeyin ve kararliysaniz ona gore davranin.Allah yardımcınız olsun bir an önce feraha çıkarsınız inşallah

Krediyi Adam ödüyor, çalışmiyorsunuz da ee muhtemelen ev gecindirmesini de bekleyeceksiniz bu adamdan.
Yani kusura bakmayın ama adamın yerinde olsam kredisini ödediğim evi size bırakıp bi de üstüne o evi gecindirip kendim sifirdan duzen kurmakla ugrasmazdim. Evi satar ortak pay varsa verir, nafaka öder geçerdim.

Evde kendi geçiminizi ve düzeninizi sağlayabilecekseniz, kalmanız daha iyi olur. Ancak eğer eşten kendiniz için beklentiniz var ise eş ve eş ailesi bunu kabul etmeyebilir. Çocuklar kaç yaşında okul çağında mı? Geçiminiz nasıl olacak? Çocuk bakımı ve geçminiz için ailenize bağlı olacaksanız aileniz de sizi yanınıza çekmeye çalışacaktır bu durumda. Önce geçinmeyle ve düzeniniz ile ilgili planınız ne onu söyleyin. Kredi bitince ne olacak? Eş bu defa ev kirasının yarısını ödüyorum diye düşünüp çocukların nafakasından düşmeye çalışacaktır.

Aynen öyle diyeceğim, çocukların düzeni olduğu için zaten insalah kabul eder

Yani öyle de olabilir bilmiyorum çok kotuyim suan

Çalışıyor olsaydınız tamam ama siz çalışmıyorsunuz. Nasıl geçineceksiniz? Adam hem oturmadığı evin kredisini ödesin hem geçiminizi mi sağlasın? Bana pek oluru var gibi gelmedi. Vakit kaybetmeden bir işe girin çocuklarınızla kendinize düzen kurun derim baba evinde belli bir yaştan sonra yaşamak hem size hem çocuklara hem ev sahibine zor olur

Aileler niye toplanıyor? Korkunç bir ortam ya ne alaka? Evlenirken size sordu memur, evlenmek istiyor musunuz diye. Boşanırken de tek sorumlu ve karar mercii sizsiniz. Evde bir mahkeme kurmaya ne gerek var?
Onun yüzünden toplanıyorlar babamı aramış karistirmis ortalığı babam da gelecek oyuzden muhtemelen onun ailesi de gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…