- 30 Kasım 2019
- 12.445
- 39.939
- 598
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Şerhden bahsediyor sanırım. Aile konutu olduğunu devlete bildirirseniz eşiniz sizin izniniz olmadan evi satamaz. Ve hemen boşanmak yerine maddi gücünüzü toparlamaya çalışın bence de. Hayat , geçim çok zor çünkü. Aile evine gitsenizde rahat edemeyebilirsiniz.O dediğiniz nedir
Aile toplanmasını iptal edin. Eve konut şerhi mi ne birşey vardı onu koydurun. Evde oturmaya devam edin. Kabul eder mi vs kaygılı olmayın. Ben evden çıkmayacağım diyin. Kalanı mahkeme karar versin. Siz evi terk etmeyin.
O dediğiniz nedir
Peki ev kiramiydi..siz çalıştınız mı ev nasıl döndü ..kim ödüyordu kirayı...Evden asla ayrılmayın. Gel kızım bize gidelim kafanı dinle dediği an babanız bile o eve Bi daha donmeyeceksiniz. Kocanız önce gel diyecek sonra gelme diyecek VS orda kalacaksınız adam sefa sürecek. En güzeli maddiyat yoksa ben biraz yoruldum bilmiyorum yalnız kalmak istiyorum deyin kocanız yollayın. Aileniz bize gidelim derse çocukların düzeni bozulmasın dersiniz. Düşünelim ayrı kalalım biraz bakalım dersiniz. Bir iki ay daha oyalarsiniz. Sonra zaten adam iki aydır evde olmayınca orda çocuklarla kalmak kolaylaşır
Ben öyle yapmıştım da
Boşanma davası ve mal paylaşımı ile ilgili mahkeme kararı çıkana kadar evin sizden habersiz satılmamasını sağlar. Boşanma ve mal paylaşımı hükmü sonrası mahkemenin hükmettiği haliyle satılır. Aslında muhtemelen aklınızdaki gibi büyük bir anlamı yok. Boşanma devam ederken size evden çık denmesini engeller gibi düşünebilirsiniz. Kısa süreli bir çözüm sizin için.O dediğiniz nedir
Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Biri 9 biri 3 canım bulal lütfen zira benim kafam durdu içimde sadece büyük bir evlat acısı gibi bir his ..cocuk konusunda anlaşmaya varmıyor çünküÇok üzüldüm. Allah yardımcınız olsunçocuklarınız kaç yaşında . Duruma göre mantıklı bir açıklama bulalım
Insalah kabul eder nafaka niteliğinde olmasını...Bende yakın zamanda dükkan acicam zaten cocuklqrimi da oraya gotururum yatmaya da eve geliriz bilemiyorum babası bunları kabul etmez gibi geliyorEv kredisi çocuklara vereceği nafaka niteliğinde olsun. Ödemesi bitince nafaka olarak vermeye devam etsin.
Siz de çalışıp kendi kendinizi geçindirin. Ev kapatılmasın.
Boşanma sebepleriniz neler bilemiyorum ama anne baba olduktan sonra ayrılırken iyi ayrılmaya, çocukların düzenini bozmadan onlara haksızlık yapmadan ilerlemek en doğrusu.
(bir de şunu eklemek istiyorum, herkesin hayat düzeni farklı. Özel okul, kurs vs gibi masrafları var mı, yaşları kaç bunların hepsi önemli etkenler.)
Siz çalışıyor musunuz, evi almaya bakın kalan krediyi üzerinize alıp odemeye çalışın. çocuklarınız varmış zaten biraz dik durun herkesin yanında, ailenizle de konuşun sizi sakin ezdirmesinler. Düğün altinlarimin yerine sayın benim emeğim var bu evde falan deyin. Çocuklarınız varsa aile evine dönmekte zorlanabilirsiniz.Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Biri 9 biri 3 canım bulal lütfen zira benim kafam durdu içimde sadece büyük bir evlat acısı gibi bir his ..cocuk konusunda anlaşmaya varmıyor çünkü
Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsunçocuklarınız kaç yaşında . Duruma göre mantıklı bir açıklama bulalım
Konusmuyor ya benle karı koca olmaya devam edersin ya gidersin bu evden çocukları bana bırakıp diyor9 yaşındaki çocuk tam okul çağında sonuçta . Anneanne dede evinde sağlıklı bir eğitim hayatı olmaz . Hele hele ailenize misafir çok geliyorsa bunu bile bahane edebilirsiniz . Ama aileleri hiç karıştırmadan direkt eşinizle oturup adam akıllı konuşun bence
Evden ayrılan erkek olur, olmalı. 2 evladınız ile siz durmalısınız evde. Gerekirse kredi borcunu siz ödemeyi teklif edin.Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Ben size çok kızıyorum konu sahibi. Hiç bir guvenceniz yok gelir yok birikmiş yok paldır küldür sıfırdan hayat kurulmaz bu ülkede hiç kurulmaz. İş kurma dediğiniz sıfır birikim tamamı borc
Yerinizde olsam biraz bunaldım evden uzaklaşsin bu evliliği tekrar düşüncem fln gibi vakit kazanma planları yapardım
Su an sadece kendinizi zora sokuyorsunuz.
Ben zaten işimi kurmaya hazırlanırken birden kendisi ortalığı karıştırdıKonu sahibi hem çalışmıyorsunuz hem birikim yok hem de borçla iş kuracaksınız nasıl olacak hepsi birden ?
Adam hem kredi ödemeyi , hem evden ayrılmayı hem nafakayı hem de masrafları neden üstlensin ? Üstlenmez , hiç kimse kabul etmez.
Madem boşanacaktın en azından işinizi kurup biraz borcunuzu azaltsaydınız bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?