Bugün aileler toplanip boşanmayi konusacaklar

O dediğiniz nedir
Şerhden bahsediyor sanırım. Aile konutu olduğunu devlete bildirirseniz eşiniz sizin izniniz olmadan evi satamaz. Ve hemen boşanmak yerine maddi gücünüzü toparlamaya çalışın bence de. Hayat , geçim çok zor çünkü. Aile evine gitsenizde rahat edemeyebilirsiniz.

Aile konutu şerhi evin izinsiz satılmasını veya kiraya verilmesini engeller. Evlilik birliği bittiği an aile konutu şerhi de biter
O dediğiniz nedir

Peki ev kiramiydi..siz çalıştınız mı ev nasıl döndü ..kim ödüyordu kirayı...

O dediğiniz nedir
Boşanma davası ve mal paylaşımı ile ilgili mahkeme kararı çıkana kadar evin sizden habersiz satılmamasını sağlar. Boşanma ve mal paylaşımı hükmü sonrası mahkemenin hükmettiği haliyle satılır. Aslında muhtemelen aklınızdaki gibi büyük bir anlamı yok. Boşanma devam ederken size evden çık denmesini engeller gibi düşünebilirsiniz. Kısa süreli bir çözüm sizin için.

merhabalar, öncelikle Allah yardımcınız olsun
Evlilik kadar boşanmak da bizim için, Rabbim her şeyin hayırlısını versin
Özel değilse boşanma nedeniniz nedir acaba?

Aile evine dönmek gerçekten çok zor bir durum, belki eşinizle aileler olmadan önden bir görüşme sağlayabilir ve sizi bu zor duruma sokmaması için konuşabilirsiniz, ailelerin toplanması bence saçma bir durum değil, sen her söze kulak verme bence

Evlilik iki kişilik tabii ki orası ayrı bir konu ama, nasıl ki evlenirken büyüklerimiz bizim yanımızda boşanırken de var olmaları gerekir
zaten siz son noktayı koymuşsunuz ki onlar dahil oluyor, ikiniz de kimsesiz değilsiniz sonuçta, göremediğimiz şeyleri görebilmek adına oradalar, tecrübeliler
yine de her şeyin hayırlısı, siz evlatlarınız için dimdik durmalısınız, tekrar Allah yardımcınız olsun

Cocuklar kac yaşında?
Aileler neden karışıyor?
En yakın ne zamana işinizi kurabilirsiniz?
Allah yardımcınız olsun

Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun çocuklarınız kaç yaşında . Duruma göre mantıklı bir açıklama bulalım

Cocuklarin duzeninı bahane edip ileride ben dikis tutturursam zaten maller bölünür herkes hakkini alir dersiniz.
ama cocuklarin duzenini surekli soylemeniz gerekir bi sure sonra zaten bazi seyler otururu
suan bulunduginiz evi terk etmeyin baktiniz olmuyor icra mal bolumu olur ama bence oda uzun surer o surede tutturabilirsiniz biseyler

Ev kredisi çocuklara vereceği nafaka niteliğinde olsun. Ödemesi bitince nafaka olarak vermeye devam etsin.
Siz de çalışıp kendi kendinizi geçindirin. Ev kapatılmasın.
Boşanma sebepleriniz neler bilemiyorum ama anne baba olduktan sonra ayrılırken iyi ayrılmaya, çocukların düzenini bozmadan onlara haksızlık yapmadan ilerlemek en doğrusu.

(bir de şunu eklemek istiyorum, herkesin hayat düzeni farklı. Özel okul, kurs vs gibi masrafları var mı, yaşları kaç bunların hepsi önemli etkenler.)

Insalah kabul eder nafaka niteliğinde olmasını...Bende yakın zamanda dükkan acicam zaten cocuklqrimi da oraya gotururum yatmaya da eve geliriz bilemiyorum babası bunları kabul etmez gibi geliyor

Siz çalışıyor musunuz, evi almaya bakın kalan krediyi üzerinize alıp odemeye çalışın. çocuklarınız varmış zaten biraz dik durun herkesin yanında, ailenizle de konuşun sizi sakin ezdirmesinler. Düğün altinlarimin yerine sayın benim emeğim var bu evde falan deyin. Çocuklarınız varsa aile evine dönmekte zorlanabilirsiniz.
Kendi cikariniza, en yüksek hayriniza olacak sekild davranın
Boşanma sebebiniz eşinizin kusurlu davranışıyla olduysa tazminat yerine evi size vermesini isteyin falan. Haklarınızı alın muhakkak, kesinlikle bir avukata danışın

Biri 9 biri 3 canım bulal lütfen zira benim kafam durdu içimde sadece büyük bir evlat acısı gibi bir his ..cocuk konusunda anlaşmaya varmıyor çünkü
Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun çocuklarınız kaç yaşında . Duruma göre mantıklı bir açıklama bulalım

9 yaşındaki çocuk tam okul çağında sonuçta . Anneanne dede evinde sağlıklı bir eğitim hayatı olmaz . Hele hele ailenize misafir çok geliyorsa bunu bile bahane edebilirsiniz . Ama aileleri hiç karıştırmadan direkt eşinizle oturup adam akıllı konuşun bence

Konusmuyor ya benle karı koca olmaya devam edersin ya gidersin bu evden çocukları bana bırakıp diyor

Evden ayrılan erkek olur, olmalı. 2 evladınız ile siz durmalısınız evde. Gerekirse kredi borcunu siz ödemeyi teklif edin.

Bende bunu sorucaktim. Herhangi bir birikim felan var mi diye. Dinen bile hemen evden cikartmaya hakki yok erkegin, ama konu sahibi tamamen hazirliksiz ise el mahkum digerlerinin ne karar verecegini bekleyecek

Konu sahibi hem çalışmıyorsunuz hem birikim yok hem de borçla iş kuracaksınız nasıl olacak hepsi birden ?

Adam hem kredi ödemeyi , hem evden ayrılmayı hem nafakayı hem de masrafları neden üstlensin ? Üstlenmez , hiç kimse kabul etmez.

Madem boşanacaktın en azından işinizi kurup biraz borcunuzu azaltsaydınız bari.

Ben zaten işimi kurmaya hazırlanırken birden kendisi ortalığı karıştırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…