- 29 Nisan 2023
- 302
- 89
- 18
- 37
- Konu Sahibi lalegl8080
-
İşte orası sıkıntı ben iş kurma aşamasindaydim cocuklqrimi da orada büyüyecektim..muhtemelen oyle olur yineÇalışıyor olsaydınız tamam ama siz çalışmıyorsunuz. Nasıl geçineceksiniz? Adam hem oturmadığı evin kredisini ödesin hem geçiminizi mi sağlasın? Bana pek oluru var gibi gelmedi. Vakit kaybetmeden bir işe girin çocuklarınızla kendinize düzen kurun derim baba evinde belli bir yaştan sonra yaşamak hem size hem çocuklara hem ev sahibine zor olur
Aranızda halletseniz daha mantıklıydı bence. Böyle karısık işkerde her kafadan bir ses cıkınca uzlaşma daha zor bence.Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
İşe yaramaz herif.Onun yüzünden toplanıyorlar babamı aramış karistirmis ortalığı babam da gelecek oyuzden muhtemelen onun ailesi de gelecek
Keşke bu toplanmaya onay vermeseydiniz.Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Keşke iş kurup düzen oturttuktan sonra boşanma işini resmileştirmek yönünde adım atsaydınız. Şimdi nasıl geçineceksiniz?İşte orası sıkıntı ben iş kurma aşamasindaydim cocuklqrimi da orada büyüyecektim..muhtemelen oyle olur yine
Bir şekilde dönsün ama nasıl bir şekilde mesela? Sizin aklınızdaki alternatif nedir? Ayrıca aileler niye toplanıyor, çocuk musunuz siz, iki yetişkin oturup konuşamıyor musunuz?ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev
Moral bozmak istemem ama çalışmıyorsanız bu toplanmadan istediğiniz sonuç çıkmaz. En iyi ihtimalle evi satar borç çıktıktan sonra kalan parayı paylaşırsınız.Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
O dediğiniz nedirAile toplanmasını iptal edin. Eve konut şerhi mi ne birşey vardı onu koydurun. Evde oturmaya devam edin. Kabul eder mi vs kaygılı olmayın. Ben evden çıkmayacağım diyin. Kalanı mahkeme karar versin. Siz evi terk etmeyin.
Kendisi babamı aramış ailesine söylemiş ondan yoksa ben nefret ederim böyle ortamlardan . Benimle anlaşmaya varmıyor aileleri katıp zoraki devam etmemi sağlıyor...Bir şekilde dönsün ama nasıl bir şekilde mesela? Sizin aklınızdaki alternatif nedir? Ayrıca aileler niye toplanıyor, çocuk musunuz siz, iki yetişkin oturup konuşamıyor musunuz?
Aile konutu şerhi diye araştırın internetten. Bunu koydurduğunuz takdirde sizin imzanız olmadan evi satamazO dediğiniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?