Bugün aileler toplanip boşanmayi konusacaklar

Evet zaten babamdan çekindiğimi bildiği için hersey de onu arıyor okadsr tembih ettik babam hasta adamı arama diye , aradı ortalığı karıştırdı kapattı gitti telefonları
Babanizi arayin bence. Gelme ben hallederim yetişkin insanım diyin. Evlenirken babanızın kapısında mi yattı da şimdi babanizi araya katiyor

Adam hem evin kredisini ödeyecek, hem o evi size bırakacak hem de sizin geçiminizi sağlayacak ve evi terkedecek öyle mi?
Adam ev kredisini öderken eve temizlikci, çocuklara da bakıcı mi tuttu. Yemeği onu bunu kim yaptı. Lütfen kadın haklarını bu kadar küçük gormeyin ya. Kadının evde hiç hakkı yokmuş gibi yorumlari anlamıyorum. Ayrıca adam kafası rahat bir şekilde çalışmaya devam ederken, kadın çocukların tüm düzenini aynı şekilde devam ettirmeye çalışacak. O yoğunlukta bir de geçinmeye çalışacak. Şartlar eşit mi?
Aslında duygusal olmayacaksin çocuklarla eski eşi o evde bırakacaksın. Ama olan çocuklara oluyor.

Adam ev kredisini öderken eve temizlikci, çocuklara da bakıcı mi tuttu. Yemeği onu bunu kim yaptı. Lütfen kadın haklarını bu kadar küçük gormeyin ya. Kadının evde hiç hakkı yokmuş gibi yorumlari anlamıyorum. Ayrıca adam kafası rahat bir şekilde çalışmaya devam ederken, kadın çocukların tüm düzenini aynı şekilde devam ettirmeye çalışacak. O yoğunlukta bir de geçinmeye çalışacak. Şartlar eşit mi?
Aslında duygusal olmayacaksin çocuklarla eski eşi o evde bırakacaksın. Ama olan çocuklara oluyor.
Aynen ve şuan çocuklarım için öyle duygusal bir noktadayım ki

Ben öyle planlıyordum zaten ..ama kendisi bana kızıp babamı aramış ve ailesine söylemiş bana uzak benle yatmıyor başkaları mı var acaba diye bir sürü şeyler
Yaşlar kaç acaba? Ben eşimden şüphelensem acaba başkası mı var diye aileleri çağırmam. Eşinin yerinde olsam gizligizli delil toplarım, ihaneti belgeledim her şey kesinleşti, ortak mallara şerh koydurup avukatı aradım dilekçeyi verdim, gelin kızınızı alın derim. Çekişmeli boşan bari boşanacaksan, cin gibi değil nasıl olsa

Yaşlar kaç acaba? Ben eşimden şüphelensem acaba başkası mı var diye aileleri çağırmam. Eşinin yerinde olsam gizligizli delil toplarım, ihaneti belgeledim her şey kesinleşti, ortak mallara şerh koydurup avukatı aradım dilekçeyi verdim, gelin kızınızı alın derim. Çekişmeli boşan bari boşanacaksan, cin gibi değil nasıl olsa
Dm den yazdım sana bakarmisin

Gitmeyin evden. Yaka paça atacak hali yok ya.
Aslında bununla ilgili birşey vardı sanırım. Avukattan destek almak en iyisi sanırım. Aile şerhi mevzusunu da o yüzden yazdım ama bildiğim bir konu değil. Bir yerden okudum sanırım ama hatırlamıyorum detayları.
Bence mutlaka bir avukatla ilerleyin. Şu an
masrafli gelebilir ama sonrasında siz karlı çıkarsınız..

Artık onu bunu bırakıp kendi hayatınızın iplerini elinize alın.
Sen istiyosan bitmiştir. Milleti toplamanın ne anlamı var. Kararlı ol.

İşımikurup kendimi toparlayana kadar ailemle kalırım diyorum sonra eve geçerim çocuklarla ofbende napicami bilmiyorum.
Ailenize sakın gitmeyin eşiniz sizi sindirmeye çalışıyor suçlu olduğunu biliyor o evden gitsin çocukların düzeni bozulmasın.. Moral bozucu yorumlara bakmayın.esiniz bilerek bu duruma sokuyor ama pes etmeyin cocuklari vermeyin evden çıkmayın

Ailenize sakın gitmeyin eşiniz sizi sindirmeye çalışıyor suçlu olduğunu biliyor o evden gitsin çocukların düzeni bozulmasın.. Moral bozucu yorumlara bakmayın.esiniz bilerek bu duruma sokuyor ama pes etmeyin cocuklari vermeyin evden çıkmayın
moral bozucu yorum derken hukuk var ulkede ev satilacak muhtemelen .evi yeni alan kisiye pardon cikmiyorum desen evden atarlar insani polisle lutfen mantikli yorumlar soyleyelim .hadi ev satmadi adamin geliri belli hem krediyi oducek hem nafaka mi verecek adam sizce mumkun mu hukuki olarak

Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Sakın evden çıkma... Bn çıkmadım. 7 senedir çocuklarla Bn yaşıyorum... Devlette seni değil onu çıkarıyor.. Önce çocuklar.. Neden ayrılıyorsun?

Eşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Denir neden denmesin çocuklar varmış. Adam olanin kendisinin bunu yapması lazım sana dedirtmeden.

Aslında bununla ilgili birşey vardı sanırım. Avukattan destek almak en iyisi sanırım. Aile şerhi mevzusunu da o yüzden yazdım ama bildiğim bir konu değil. Bir yerden okudum sanırım ama hatırlamıyorum detayları.
Bence mutlaka bir avukatla ilerleyin. Şu an
masrafli gelebilir ama sonrasında siz karlı çıkarsınız..
Evet evi terketmiş sayılır diye biliyorum ben de. Danışsa iyi olur

Sakın evden çıkma... Bn çıkmadım. 7 senedir çocuklarla Bn yaşıyorum... Devlette seni değil onu çıkarıyor.. Önce çocuklar.. Neden ayrılıyorsun?

Dediğiniz doğru ancak sorun şu: evden elbet çıkmasın ama bunun devamında hemen dava süreci başlayacaktır muhtemelen çekişmeli boşanma yoluyla. 7 yıl evde nasıl kaldınız yanlış anlamazsanız açıklar mısınız? Zaten konu sahibi bunu merak ediyor.

Siz mal paylaşımını nasıl yaptınız ki? Eşinizin muhtemelen yüz kızartıcı suçu adli vakaya dönen şiddet olayları vs olmuştur diye düşündüm. Boşanma sonrası mal paylaşımında ev kimin? Çocuğunuz var ve bir engel durumu var mı? Ev size verildiğiyse yukarıda söylediğim suçlarından ve engel vs dolayı o başka, ev eşe verildi ise bu defa eş satmaya kalksa ne yapabilirsiniz ki?

Hukuken Evden eninde sonunda çıkacak bunun farkında olmalı. Bir üye de yazmış senin hakkın o ev diye. Evet hakkı ama yarısı hakkı. Onu da alacak ki başka bir konusunda haber gönderilmiş ev satılır paylaşılır denmiş. Konu sahibi borç parayla iş kurmak istiyor, çocuklarını iş yerinde bakmak istiyor. Olabilir mi olabilir ama ufacık olumsuz durumda tepetaklak olabilecek şeyler için hukuken elde edemeyeceği şeyleri yazmak yanlış olur. Ben 5 yıl evde kalmak istediğini söyle dedim neden 5 yıl dedi. Eşi ev için kredi ödeyecek, kendi kiraya çıkacak, 5 yıl evinde kalacak satamayacak nasıl olacak bu iş? Eşinin gelirini de bilmiyoruz. Asgari ücret alıyor yA da maaşı asgari gösteriliyorsa ne olacak? Hakim ne hükmeder sizce? Belki evi satmak isteyecek işi kötü gidecek belki yeniden evlenecek.

Back
X