- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi lalegl8080
-
Adam ev kredisini öderken eve temizlikci, çocuklara da bakıcı mi tuttu. Yemeği onu bunu kim yaptı. Lütfen kadın haklarını bu kadar küçük gormeyin ya. Kadının evde hiç hakkı yokmuş gibi yorumlari anlamıyorum. Ayrıca adam kafası rahat bir şekilde çalışmaya devam ederken, kadın çocukların tüm düzenini aynı şekilde devam ettirmeye çalışacak. O yoğunlukta bir de geçinmeye çalışacak. Şartlar eşit mi?
Aslında duygusal olmayacaksin çocuklarla eski eşi o evde bırakacaksın. Ama olan çocuklara oluyor.
Onu demek istemiyorlar ki. Adam 20.000 maaş alsa, 5.000 kredi olsa (aşırı iyi niyetle yaklaşıyorum), 5000 nafaka verse, 5000 eve verse ki yetmez bile, bu adam ne yiyip ne içecek peki? Biz gerçekçi olalım, gerçek bir planınız olsun diyoruz. Adam asgari ücretle çalışıyorsa durum daha vahimAdam ev kredisini öderken eve temizlikci, çocuklara da bakıcı mi tuttu. Yemeği onu bunu kim yaptı. Lütfen kadın haklarını bu kadar küçük gormeyin ya. Kadının evde hiç hakkı yokmuş gibi yorumlari anlamıyorum. Ayrıca adam kafası rahat bir şekilde çalışmaya devam ederken, kadın çocukların tüm düzenini aynı şekilde devam ettirmeye çalışacak. O yoğunlukta bir de geçinmeye çalışacak. Şartlar eşit mi?
Aslında duygusal olmayacaksin çocuklarla eski eşi o evde bırakacaksın. Ama olan çocuklara oluyor.
Mahkeme bosanirken bu şekilde karar verdi, eksik yazmışım.Konu sahibi bir arkadaşıma cocuk 18 yaşına gelene kadar evi kadın kullanacak yönünde karar verdi.
Evin kredisini koca öduyorsa bile o evde yasal hakların var..sakin çıkma, kimseye söz hakkı da verdirme bu konuda..aile konutu şerhi koydur..bunlar seni evden gönderip satacaklar bence,boşandıktan sonra mahkemelerde hakkını zor alırsın, bu yüzden çıkma, çocuklarınla oturmaya devam et..yasalar senin ve çocuklarının yanında..anlaşacaksan da yarısını vermeli..eğer çıkarsan evi kaptirirsin, adam yeni karısıyla orda oturur bu işler genelde böyle..bu boşanmada kim ağır kusurlu o da önemli tabiî..ortada çok büyük sorun yoksa inşaallah barışırsınız, çocuklara yazık gerçekten .bu aileler arayı bulmak için toplansa keşke .zaten çok ağır bir ekonomik krizden geçiyoruz, hayat herkes için çok zor..bosanmak falan çok ciddi kararlarEşim olacak kişi yüzünden böyle cümbüş şeklinde toplanilacak..en nefret ettiğim durum ..buaksam babam gelecek onun ailesi gelecek ve çok gerginim ..ortak kullandığımız ev kapatılırsa ben ailemle yaşamak zorunda kalicam ve bu da zor bir süreç benim için..ben istiyorum ki bu ev kapatılmasın...çocukların düzeni için bir şekilde dönsün bu ev ..neler önermeliyim nedir en mantıklısı kızlar...ev kredisini kendisi ödüyor sen git ben çocuklara bakayım denir mi ..güzel yorumlarınıza ihtiyacım var kızlar çok yalnizim
Eğer çok büyük bi durum yoksa sırf sığıntı gibi yaşamamak için evlilik devam etmeli çok zor hayırlısı olsunAynen öyle 2 cocuk var ve ben sığınti gibi olmak istemiyorum ailemin yanında.. ama o da bunu kabul etmez bana mantıklı biseyler deyin lütfen ne desem kabul ettirebilirim
Bende merak ettimGeldiler mi acaba, toplanıldı mı, neler oluyor
Kızlar ailesi gelmedi benim ailem geldi bitek evli olduğum kişi geldi .. babam bana işini kur sonrasına bakarız dediği için bir süre daha cocuklqrim için ve maddi gücüm olmadığı için böyle devam edicem
Bu işin sonunun ayrılık olacağı belli artık. Bu yüzden haliniz tavrınız kavgalarınız tartışmalarınız konusunda hassas olun. Eşiniz olumsuz durumlar için delil toplamaya başlayacaktır.Kendine dikkat et olur mu. Ne olursa olsun Kades uygulamayi da cep telefonuna indir. Esin sonucta ayrilmak istediginin farkinda
Bu işin sonunun ayrılık olacağı belli artık. Bu yüzden haliniz tavrınız kavgalarınız tartışmalarınız konusunda hassas olun. Eşiniz olumsuz durumlar için delil toplamaya başlayacaktır.
Korkuyorum zaten istenmediginin farkında bana dokunamıyorum insalah gözü dönmez allahim beni ve evlatlarimi korusunKendine dikkat et olur mu. Ne olursa olsun Kades uygulamayi da cep telefonuna indir. Esin sonucta ayrilmak istediginin farkinda
Babam ona sert çıktı bu sefer , bana da dedikleri umut oldu sanki ...Sen ayakların üzerinde dur son raddede ben varım dedi ..o Bile iyi geldi ..bu ruh hastası ile geçen günlerim de Rabbıme sığınmaktan başka çarem yok ..çok şükür şimdi evlatlarıma sarılıp uyumaya çalışmaya da şükür ne diyimCok dogrusimdilik kayinpederi arkasinda ve konu sahibini caresiz görüyor. Bu degistigi anda saldirganlasabilir
Aynen öyle bende başladım delillere bakalım...babama gittikten sonra da beni babama şikayet ederek benimle yatacagini mi sandın dedim insalah saldirganlaşmazBu işin sonunun ayrılık olacağı belli artık. Bu yüzden haliniz tavrınız kavgalarınız tartışmalarınız konusunda hassas olun. Eşiniz olumsuz durumlar için delil toplamaya başlayacaktır.
Malesef tam olarak da bu oldu ..olsun nediyim Allah büyükEğer çok büyük bi durum yoksa sırf sığıntı gibi yaşamamak için evlilik devam etmeli çok zor hayırlısı olsun
Barışma ihtimaliniz yok mu ? Boşanma sebebiniz nedirOnun yüzünden toplanıyorlar babamı aramış karistirmis ortalığı babam da gelecek oyuzden muhtemelen onun ailesi de gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?