Bugün aileler toplanip boşanmayi konusacaklar

Kızlar ailesi gelmedi benim ailem geldi bitek evli olduğum kişi geldi .. babam bana işini kur sonrasına bakarız dediği için bir süre daha cocuklqrim için ve maddi gücüm olmadığı için böyle devam edicem
Sizin için mantıklı olan olmuş bence...Bu süreçte siz de kendinizi hazırlarsınız.Allah yardımcınız olsun 🌸🙏

neden eşiniz "boşansak da çocukların rahatı için siz bu evde kalın ,büyüyünce ev zaten onların olacak" demiyor,çocuk sadece sizin mi de ailenizin yanına geçip çocukların da rezil olmasına göz yumuyor

Neyse,artık uzun bir süre sorununuz rafa kalktığı iyi olmuş sizin ve çocuklarınız adına. En azından işinizi kurup para biriktirirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun

Boşanma sebebi mesela önemliydi ama cevabını vermediniz? Bazen çok çözğmsüz gibi görünen konularda buradaki bir cümle sizin o sebebinizi ortadan kaldırım evliliğe devam etme yada sağlıklı bir boşanma sürecine rehberlik edebiliyor.

Dediğiniz doğru ancak sorun şu: evden elbet çıkmasın ama bunun devamında hemen dava süreci başlayacaktır muhtemelen çekişmeli boşanma yoluyla. 7 yıl evde nasıl kaldınız yanlış anlamazsanız açıklar mısınız? Zaten konu sahibi bunu merak ediyor.

Siz mal paylaşımını nasıl yaptınız ki? Eşinizin muhtemelen yüz kızartıcı suçu adli vakaya dönen şiddet olayları vs olmuştur diye düşündüm. Boşanma sonrası mal paylaşımında ev kimin? Çocuğunuz var ve bir engel durumu var mı? Ev size verildiğiyse yukarıda söylediğim suçlarından ve engel vs dolayı o başka, ev eşe verildi ise bu defa eş satmaya kalksa ne yapabilirsiniz ki?

Hukuken Evden eninde sonunda çıkacak bunun farkında olmalı. Bir üye de yazmış senin hakkın o ev diye. Evet hakkı ama yarısı hakkı. Onu da alacak ki başka bir konusunda haber gönderilmiş ev satılır paylaşılır denmiş. Konu sahibi borç parayla iş kurmak istiyor, çocuklarını iş yerinde bakmak istiyor. Olabilir mi olabilir ama ufacık olumsuz durumda tepetaklak olabilecek şeyler için hukuken elde edemeyeceği şeyleri yazmak yanlış olur. Ben 5 yıl evde kalmak istediğini söyle dedim neden 5 yıl dedi. Eşi ev için kredi ödeyecek, kendi kiraya çıkacak, 5 yıl evinde kalacak satamayacak nasıl olacak bu iş? Eşinin gelirini de bilmiyoruz. Asgari ücret alıyor yA da maaşı asgari gösteriliyorsa ne olacak? Hakim ne hükmeder sizce? Belki evi satmak isteyecek işi kötü gidecek belki yeniden evlenecek.
Merhaba, bn 7 yıldır evimdeyim. Konularım burda mevcut... Bni aldattı, fakat Bn yataklara düştüm bu süreçte üzüntüden... Dava açacak gücüm yoktu... Aldatıldığını öğrendikten 6 ay içinde dava açma gerekirken Bn bu hakkımı kaybettim. 2 çocuğum var. Ve ona artık bu evden gitmesini dava açacak param yok anlaşmalı boşanalım dedim... O boşnmk istemiyordu. Ama bnm ayaklarımın üstünde duramıyacağımı zannederek ona yalvaracsğımı düşünerek davayı şiddetli geçimsizlik olarak açtı...o gün abisini çağırdım neden anlaşmalı boşanıyoruz dedim. O da kardeşini aradı kadın Oboşnmk istiyor niye uzatıyorsun dedi, anlaşın boşanın dedi... O da hyr bn davamı açtım dedi... Çünkü zaman kazanmak istedi... Sonra tutturdu evden çık... Bn ztn anlaşmalı boşanalım ev yarı yarıya ama 3 yıl bkle bu çocklar ünüyi kazansın paylaşm Bn bu çocuklarla sokakta mı kalayım... Sonra etrafta pis pis konuşmalar, iftiralar, kızıma yaptıkları bni çileden çıkardı... Bende bak gör lan seni boşarsam neyimm,,, bu evi de satmıycam istediğim kdr otrcam... O Bnde karşı dava açtım. Boşanmak istemiyorum diye..... Zaten postaladım onu,,, evede çocuklarla otryrm bna nikahta lazım değil sırf çocklar için uzattım davayı... Onun açtığı dava 3 yıl sürdü. Ve davası 19 yıllık evliliğinin yıkılması için saçma bir sebep iş davası Red edildi... Ve bna aynı durumdan 3 yıl dava açamayacak.... Ve bir 3 yıl daha oturdum... Sonra oğlmn başına bir durum gldi bna otur evde dedi... Şimdi Bn bu evi satıp çıkıcam... İstesem bir kaç yıl daha otururum.

Back
X