Bugün ailelere boşanacağımızı söyleyeceğiz

sevimli_cirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
823
20
98
dün son kavgamızdı......bugün ailelere boşanacağımızı söyleyeceğiz...hiçbi zaman beni seven bi kocam olmadı.hiçbi zaman beni sahiplenen bi kocam olmadı.eşim olduğunu göstermedi.eşi olduğuma inandırmadı.ben böyle bi hayat istemiyorum artık.astım hastasıyım ve bu olaylar beni gerçekten krize sokuyo.tek düşüncem 2 yaşındaki oğlum((

Hayırlısı olsun, önemli olan önce senin iyi olman..

daha önce yeğenimin sünneti ve başka başka konular açtım eşimle ilgili.az çok okuyanlar hatıralayacktır.bebeğim doğduğundan beri doğru düzgün hiçbir eşya almadık.hepsini teyzeleri ve dedeleri karşıladı.2 gün önce biraz kıyafet aldık ve migrosa uğradık.kendi ne istiyosa onu aldı ve toplamda 100 lira harcamış...dün başıma kaka kaka öldü.100 lira harcadım ben diye söyledi durdu.bende çantamdan çıkarıp fırlattım...

Eşin ne yaptı bu durumda?
Yiğenin sünneti konusını biliyorum okudum, yorum yapmadım yapmak istemedim. Şimdi ise konu bambaşka bir yöne gidiyor

Eşin ne yaptı bu durumda?
Yiğenin sünneti konusını biliyorum okudum, yorum yapmadım yapmak istemedim. Şimdi ise konu bambaşka bir yöne gidiyor

bişeyler alalım yada yapalım dediğim zaman,kendime güvenmesem,param olmasa,zaten ona söylemem.ama o bi anda param yok harcayamam bak şöyle şöyle diye yorum yapıyo...gerçekten bunaldım ben artık.ben böyle sıkıntı içinde büyümedim

hakinda hayirlisi olsun canim belkide bosanmak senin icin daha iyi olur.stres hastaligi tetikliyor ve cocugunun huzursuz bir ortamda buyumesi onu cok etkiler.Allah yardimcin olsun canim

Son kavganız market lışverişi yüzünden mi çıktı

allah yardımcın olsun canım,boşanmak en iyisi sizin ve evladınız için en sağlıklı yol,bol bol dua edin,mübarek ayda mevlam yardımcınız olur inşallah

boşanacağımız taktirde hiç üzülmeyeceğimi,umrumda olmadığını söyledim.oda aynısını söyledi...uzun zamandır yataklarımız ayrı zaten.birlikte yatalım diyorum.sıcak o oda diyo.tamam biz gelelim diyorum.bu seferde bizi istemiyo.ben ne yapıyım şimdi?????????

Başka nedeni olabilir mi sence?

aynılarını yaşadım..
acı ama gerçek sonu hiç güzel görünmüyor..
ya susup sabredecek çok bişey beklemeyeceksin yada bitireceksin arkadasım..
rabbim yar ve yardımcın olsun..

yapamayacağını düşündüğü için öyle diyor..
egolarını yükseltiyoruz bizler bu adamların..
iş ciddiye binincede kedi gibi oluyorlar ama iş işten geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…