Bugün ailelere boşanacağımızı söyleyeceğiz

allah yardımcınız olsun canım rabbim çocuklarımızın yüzünü daima güldürsün inşallah

biraz önce annemle konuştum.gelip konuşcaz dedim.durumu anlattım.böyle böyle yapıyo ben çekip duramam dedim...2 gündür acaba konuyu açacak mı diye bekliyorum ama hiç üstüne basmıyo.ama kendini düzeltmeye çalışıyo.dün evdeydik.yardım etmek içn çabaladı.beraber yapalım diye kıvrandı etrafımda...söylediklerinden çıkardığım bişey var.bu konuda ben suçluyum.(ben evde çamaşırla dolaşıyorum ve eşim devamlı böyle gezdiğim için artık benden etkilenmediğini,ilgisini çekmediğimi söyledi) bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum.tabi diğer konularda tek kelimesine hak vermiyorum((

ya benım bıldığım para paylaştıkça coğalır tamam müsrif olmayacaksın ama elindekinide paylaşmasını bıleceksın ALLAH bereketını verıyo ınankı ama eşin cok cımrı gercektende yatak ayırmayalar felan artık gercekten evliğin kotu gıttığını gösterıyor bıde rahatsızlığın varmış geçmiş olsun sağlığın herseyden onemli

ilginç canım bi sans daha ver madem fark var bebegin için düşün tekrar dediğini yap bakalım ne olcak çekicilik için

çok üzücü..Allah yardımcın olsun ama bırakma kendini hemen bak düzeltmek için bişeyler yapmaya çalışıyo..
çamaşırla gezme olayına gelince evinde rahat olamıcaksın da nerde olucaksın kendi nasıl geziyo evde grand tuvalet mi?kaldıki rahatsızlığında varmış..kendini suçlama hiç boşuna o da azcık anlayış gösteriversin..

Bence sevgin bitmiş nefret aşamasına gelmişsim adamda sanki bencilin teki sevse seni bu kadar üzmez

akşama kadar zaten iş yerinde gran tuvalet geziyoruz.evdede rahat gezmeyi seviyorum.eşim bu şekilde gezdiğim için ilgisini çekmediğimi söyledi.bilmiyorum ne yaparım.gece oğlumun uyumasını seyrettim.eğer ayrılırsak bi yanda annesi bi yanda babası.oğlum elimi kolumu bağlıyo(

Durumunuza çok üzüldüm ama daha yeni evlide sayılırsınız birde çocuk var onuda düşünün. eşim çok cimri diyosun hiç mi para harcamaz yada aldığı maaşı kötü alışkanlıklarınamı veriyor yoksa. evinizi kim geçindiriyor peki?

ben 780 lira alıyorum.eşimde 920 lira alıyo...kötü alışkanlığı yok.şimdi hakkında bişi dersem yalan olur.para biriktiricem niyetindeyse,cebinede bi miktar para ayırdırysa,kessen çıkarıpta harcamaz.ben 6 7 ay oldu işe başlayalı.2 3 bin lira para biriktirdi.düşünsenize 350 lira ev kiranız var 300 lira bebeğin masrafı var.100 lira doğalgaz elektrik su vs .150 200 evin masrafı var..ben yardım etmeseydim nerden biriktirebilirdi?halen daha dediği şey şu: 'hiç para biriktirmiyosun.elindekini harcayıp bitiriyosun'....halbuki ev kirasını ve bebeğin masraflarını ben karşılıyorum.mutfak masraflarınada yardım ediyorum.daha ne yapıyım siz söyleyin(...daha 500 lira aylık para ver bana diyo

bu kıyafet konusunda çok komik önemli olan içindeki yani seni aşağlamak için her bahaneye sığıyor gibi bence buna iyi bir ders ver burnunu sürt 4-5 ay evden kov onu ne hali varsa görsün adamın aşırı özgüveni,sevimsizliği ve egoistliği var kendini ne sanıyorsa karşındada hasta ve narin duygusal bir kadın var

Parayı başka zevkeleri içinmi biriktiriyor aceba. Eğerki yine sizin için biriktiriyorsa problem olduğunu düşünmüyorum. Şuda var ki ayrılığı çözüm olarakta görmeyin. zor bir dönemden geçiyorsunuz bence biraz sabredin. İşe de yeni başladım diyosunuz belki buda size bir bunalım getirmiş olabilir. Ama en önemlisi çocuk bunu unutmayın. Benimde zor dönemlerim oldu bu yüzden bu kadar rahat konuşuyorum ama bunu atlatacak olan sizsiniz. Bu konuda bir uzmandan da yardım alabilirsiniz. Ayrılık en son çözüm olduğunu unutmayın.

ya sen neden ev kirasını veriyorsun madem çalışıyor versin ev kirasını ben para biriktiriyorum de yazık deilmi sana ya zaten hastaymışsın çalış kendine biriktir parasyı yarın hasta olsan ona minnet etmezsin ay sinir oldum okurken ya ne çok böyle erkek var ya bırak bilsin sorumluluğunu hem cebinden para çıkmasın hemde üste çık.sende evde pijamayla dolaştın diye suçlama endini herkes evinde bihter ziyagil gibi gezmiyor hayat şartlarımız onlar gibi değil maalesef biraz gerçekçi olsun kocanda.

Canım hastaymışsın geçmiş olsun. neden sei bu kadar üzmesine izin veriyorsun ki? madem çalışıyorsun hiç çekme can çok tatlı insan kendi kıymetini anca kendi biliyor bu devirde. Oğlunun huzursuz bir ortamda büyümesi daha mı iyi?

Sorunlu bir ortamda yetişen çeçok çok mu sağlıklı olacak.Bence eşinizle ciddi ciddi tekrar konuşun.bu şekilde devam ederse yürümez ortak bir kumbara yapın ve harcamalarınızı ortak yapın.tamam kenarda biraz para bulunması iyi ama itiyaçlarda kullanılmayacaksa neden neden kenarda para bulunur ki?

Aslında bi süre evden ayrılsan senin için daha iyi olur
Kafanı toparlarsın
Ayakta durabilcek bi insansın maddi özgürlüğünde var

Bu şekilde denersin baktın yine olmadı boşanmayı ozaman düşün bence..
Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…