- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
şimdiye kadar hiçbir zaman para konusunu açmadım.söylemedim.taaaki düne kadar..ev kirasını ben veriyorum.bebeğin masraflarını ben karşılıyorum.işe gireli 6 7 ay oldu ve eşim 2000 3000 lira para biriktirdi.ona devamlı para veriyorum biriktirmesi için.yardım ediyorum ama yinede geçen gün parayı elimde tutmadığımı,harcayıp bitirdiğimmi söyledi.sanırım ipin koptuğu yer buydu.o konuşmadan sonra bitti benim için herşey....
Geçmiş olsun Canım Öncelikle Allah çok şifa versin...Acaba siz çalıştığınız eşiniz çalışmadığı için komplekse girmesi dolayısıyla ve de gururu kırıldığı bunu belli etmek istemediği içinde kavga çıkartıyor olabilir mi...veya belki de bilmeden onu kırmış olbilirsiniz bu çalışma veya fazla ücret alma meselesi yüzünden.
Bir de o eve eşya almıyorsa siz çalışıyosnuz zaten cömertçe alabilirsiniz inşaAllah...Ona da hem örnek olur hem de utanır yaptığından ..Ona mesela güzel yiyecekler arada bir giysiler alın lafla değil de hareketle yaptığının yanlış olduğunu gösterip utandırın onu...Selamlarımla..İnşaAllah boşanmazsınız...Ama üzülmeyin eşler arasında bu boşanma işleri bir çok kavgada çıkar ve gündeme gelir inşaAllah düzelir ...Siz alttan alın o da alttan almaya başlar...Sonra ilişkiniz normal rayına girince sizde naz yapmaya başlrsınız yine inşallah...
Selamlarıma..Bu mübarek günde Allah sizi de eşinizi de üzmesin..
Son kavganız market lışverişi yüzünden mi çıktı[/Q
işin iç yüzü öyle değil.alışveriş belkide bahane oldu.çalıştığımı devamlı yüzüme vuruyo.ağzımı açıp bişey söylesem hemen tersliyo.verdiği cevabı size söyleim....'' derlerdide inanmazdım.karı milleti çalışınca kendine buyruk olurmuş.çenesi açılırmış.doğru diyolarmış''........bişey söylesem çalıştığın için çenen açıldı diyo.eline para geçince adam oldun der gibi bişey söylüyo...tek maaşla yetişmiyo ozaman git gecede başka işte çalış dedim geçen gün.oda bana cevap olarak git sen çalış dedi....yorumsuz
ilk mesajdan birşey anlamamıştım..ama bu adam bu yapıda bu seviyede biri ise çekilmez...ömrünü yer...
bitirir seni..
artık üzülmeyi bırakın...yeni hayatınıza odaklanın...
bitti((((((((((( yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?