- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi Hazalim1985
-
merhaba arkadaslar dun ve bugun giremedim nete. az cok okudum yorumlarinizi. ben sali gununden beri daha iyiyim. affettimmi yok ama sans verdim., cok cabaladigini goruyorum. numarasini deyistirdi aninda. kadin eski numarasina msj yazmis birdaha rahatsiz etmiyecegim seni diye. guven derseniz yok. zamana birakiyorum. ama cok cabalidigini goruyorum.
kendisine dedimki neden 1 sefer deyilde 4 sefer birlikte oldun. oda dediki. normalde ben cinsellikten zevk alamiyorumya. o kendinden kaynaklandigini saniyormus. ben esimi zevke getiremiyorum. bu kadinda cok zevk aldigindan, o yuzden 4 sefer olmus. 4cu sefer onunla konusmaya gitmis. kadinda ne taktik uyguladiysa birlikte olmuslar.aslinda bitirecekmiste felanda filanda. offff yine sinirlendim. aklima getiremeye calisiyorum ama olmuyor ne yapacam bilemiyorum
cnm detayları öğrenmeyi neden bu kadar çok istiyorsun?
eşinden rica etsen seni birkaç gün tatile yollamaz mı kafanı dağıtmış olursun?
Hazalcığım okumuyorsun gerçi yorumları ama..
Neden 4 defa yattı eşin o kadınla biliyor musun..
Çünkü sen 4.de yakaladın..
Başka da açıklaması, cevabı, izahatı yok.
Ama sen kurcala istersen gene de..
hepinizin yorumunu okumaya calisiyorum. her neti actigimda esimde yanimda oluyor .
ben kocami affetmedim ama sans verdim. artik hic sormuyorum. en son persembe gunu sordum neden 4 sefer oldu diye. cunku babasindan nefret eden birisi.kabullenemiyordu annesine yapilanlari.
inanin psykolijim cok bozuk. onunlayken gozlerine nefretle bakiyorum. ve o onun farkinda. ben cocugum icin bir sans verdim. daha 2.5 yasinda. suan gozleri hep ustumuzde .o an ben kahroluyorum iste. cun ku o gunden veri hep agliyorum ve o sahit oldu.babasiyla beni zorla yan yana oturtmaya calisiyor opturmeye calisiyor. normalde cok kirkanir babasini asla yaninda oturmami istemez hemen aramizda giriyor. bunlari gorerek ben hergun eriyorum. ikiye ayrilmisim. bir yanim inanmak istiyor bir yanim hayir yalan soyluyor diyor. rol oynuyor diyor. inanin yorumlarinizi dikkatle okuyorum. sakin okumuyor sanmayin.
bu durumu ailem bilmiyor. surekli rol yapiyorum. ve o kadar yoruluyorumki rol yapmaktan.
konunu okudum ve son sayfada arkadasın yaptıgı alıntını okudum ya nasıl bir saygısızlık yapıyorsun kardesim kendine nedemek 4sefer falan filanya yok zevk alamıyormus tobe yarabbimya nasıl bukadar derinlere ine biliyorsun esin olacak o adamda nasılda anlatıyor sana bunlari iyikide tum yazıları okumamısım cıldırırdım herhalde yok boyle birsey ya esim beni aldatacak uzerine birguzelde anlatacak o adami bosarim donuna kadarda alırımsaygın olsun birazcık kendine ya bosanmıyorsan neyse bari bukadar derinlere inme esininde bu okuduklarımdan sonra bir kelmesine bile inanmazdım yerinde olsam gercektende pisman olan hataya dusen bir insan kalkıpta detay filan anlatmaz
zaten suçlu eşiniz değilll size göre o kadın dimi?
Bak güzelim, bak canım, bak birtanem.
Sana hiçbirimiz "NEDEN BOŞANMIYORSUN, NEDEN KOYMADIN ONU KAPIYA, NEDEN AFFETME YOLUNA GİTTİN" demiyoruz.
Deme hakkımız da yok .
Bizim dediğimiz artık kurcalama şu olayı...
bosayamadim cocugum icin ama donuna kadar aldim. butun herseyini benim uzerime yapti... ama icimdeki alev sonmedi..para pul benim alevimi sondurmedi.bundan sorna kazandigim alacagim ev arsalar senin ve oglumun uzerine yapacagim dedi.
bosayamadim cocugum icin ama donuna kadar aldim. butun herseyini benim uzerime yapti... ama icimdeki alev sonmedi..para pul benim alevimi sondurmedi.bundan sorna kazandigim alacagim ev arsalar senin ve oglumun uzerine yapacagim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?