- 22 Haziran 2011
- 120
- 1
- 116
- Konu Sahibi Hazalim1985
-
Hayır öyle dememiş eniştemiz..
Hazal zevk almıyormuş ilişkiden.. Bu sebeple doktora götürmek istemiş enişte bey Hazal'ı, ama Hazal kabul etmemiş.
Sonra enişte bey'i almış bir merak..
"Yaw acaba sorun bende mi?"..:44:
E bunu öğrenmenin yolu da başka bir kadınla deneme yapmak. Tamamen iyi niyetle yani.
Sonra o diğer kadın (Evli olan, otelde buluştuğu) pek zevk almış ilişkiden.
Enişte demiş ki "e o zaman bende değil sorun, bakınız ben kadınlara zevk verebiliyorum"..
Bu arada kadının otelde senin kocanla sevişirken zevk alma anı benim bile gözümde canlandı, sana Allah sabır versin.
Neyse işte bu sebepten 4 defa tekrarlamış bunu, yani belirli bir sayıya ulaşması lazım ki emin olsun.
Gerçi 4. buluşmada eniştemiz aslında sevişmeyecekmiş, ama lanet olsun tecavüze uğramış..
Ah Hazal ah..
Bırakmıyorsun şu adam en azından biraz vicdan muhasebesi yapsın..
6 ay, bilemedin 1 sene sonra sağlıklı düşünmeye başlayacaksın.. O zaman gör asıl içindeki yangını sen..
Yaa arkadaşlar....siz niye kendinize dert edip duruyorsunuz...yetmedi...neden konu sahibinin de dert etmesinde ısrar ediyorsunuz ki!
Önemli olan onun rahatsız olması değil mi?...eeee? o, sizin kadar sorun etmiyorsa...mesele bitmiştir.
Neden illaki üzülsün istiyorsunuz....
.
Yaa arkadaşlar....siz niye kendinize dert edip duruyorsunuz...yetmedi...neden konu sahibinin de dert etmesinde ısrar ediyorsunuz ki!
Önemli olan onun rahatsız olması değil mi?...eeee? o, sizin kadar sorun etmiyorsa...mesele bitmiştir.
Neden illaki üzülsün istiyorsunuz....
.
buyuk konusuyorsun. ben yillardir ne dedim biliyormusun. aldatilmaktan birincisi cok korktum. affetmem dedim seni yerle bir ederim dedim. yasadigimiz yere rezil ederim dedim. cocugumuz olursa asla gostermem dedim..ama suan diyorumki cok buyuk konusmusum.hatta en son 3 haftaya yakin babam annem ve esim oturuyorduk. aldatilmadan konu acilmisti. ben ustune bastira bastira dedimki ASLAAAA AFFETMEM.ben o supheyle yasiyamam dedim.
yok yok o kadar eminimki büyük konuşmadığıma..
kocam beni aldatacak bide utanmadan ballandıra ballandıra 3kez 5 kez diyecek
kadın bana kocamdan aldığı yüzle atlet getirecek yok arkadasım
ben senin kadar melek değilim
buyuk konusuyorsun. ben yillardir ne dedim biliyormusun. aldatilmaktan birincisi cok korktum. affetmem dedim seni yerle bir ederim dedim. yasadigimiz yere rezil ederim dedim. cocugumuz olursa asla gostermem dedim..ama suan diyorumki cok buyuk konusmusum.hatta en son 3 haftaya yakin babam annem ve esim oturuyorduk. aldatilmadan konu acilmisti. ben ustune bastira bastira dedimki ASLAAAA AFFETMEM.ben o supheyle yasiyamam dedim.
yok yok o kadar eminimki büyük konuşmadığıma..
kocam beni aldatacak bide utanmadan ballandıra ballandıra 3kez 5 kez diyecek
kadın bana kocamdan aldığı yüzle atlet getirecek yok arkadasım
ben senin kadar melek değilim
ben de o kadar melek olamam açıkçası.....
üzücü bir olay bencede.. ama affetmeyip ne yapacak belki kızın imkanı yok , ayrılsa küçük çocuğunamı bakacak işe gidip paramı kazanacak? öyle aldatıldım hemen ayrılıyım sadece dizilerde filmlerde olur. hadi ayrıldı nerde ev , nerde para, nerde çocuğun ihtiyaçları? ayrılcak olsa bile bu uzun bir süreç ister. şuan temkinli olur, birdaha yaparsa kesin ayrılır, belki birdaha yapmassada ayrılır ama hemen bohçamı aldım , çocuğumu kaptım babamın evine gidiyorum mantığıda olmaz, adamın yaptığı hatadan kaçar bayan daha büyük bir hata yaparak hemen çat kapı çeker giderse olan yine o bayana ve minik yavruya olur.
üzücü bir olay bencede.. ama affetmeyip ne yapacak belki kızın imkanı yok , ayrılsa küçük çocuğunamı bakacak işe gidip paramı kazanacak? öyle aldatıldım hemen ayrılıyım sadece dizilerde filmlerde olur. hadi ayrıldı nerde ev , nerde para, nerde çocuğun ihtiyaçları? ayrılcak olsa bile bu uzun bir süreç ister. şuan temkinli olur, birdaha yaparsa kesin ayrılır, belki birdaha yapmassada ayrılır ama hemen bohçamı aldım , çocuğumu kaptım babamın evine gidiyorum mantığıda olmaz, adamın yaptığı hatadan kaçar bayan daha büyük bir hata yaparak hemen çat kapı çeker giderse olan yine o bayana ve minik yavruya olur.
yanlız bu adam hazalın babasıyla çalışıyor.
"Kocamı seviyorum" veya "çocuğum babasından uzak kalmasın" gibi bir mantıkla veya hatta "erkektir, elinin kiridir" mantığıyla affetsin, saygı duyarım. Onun hayat görüşüdür.
Ama "çocuğa mı bakıcam, para mı kazanıcam" gibi bir bahane ile bir insan kişiliğinden vazgeçebiliyorsa, ben hem evli, hem çalışan bir anne olarak asla saygı duyamam.
Bu arada yukarıdaki cümlem Hazal için değil, çünkü Hazal "nerde ev, nerde para" gibi bir noktadan hareket etmiyor. Çocuğu babasız kalmasın derdinde.
ben bu noktayı kaçırmışım sanırım. egem alt satırı senin için yazmıyorum
-------------------------------------------------------------------
ayrıca ben kendi fikrimi söylemiştim hemen saldıya gerek yok . böyle bir durumda bende asla affetmem ,
ama sonuçta bayan affettim demiş, kendi fikrini söylemiş , illa eleştiri oklarını saplamaya gerek yokki.
herkesin kendi seçimidir.
fikrinize saygı duyuyorum ..ama kadının bu kadar aciz olmasını hazmedemiyorum
tabiki hayatta seçimde onun
biz kendisini ezdirmesin çabasındayız..
fikrinize saygı duyuyorum ..ama kadının bu kadar aciz olmasını hazmedemiyorum
tabiki hayatta seçimde onun
biz kendisini ezdirmesin çabasındayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?