- Konu Sahibi Hazalim1985
-
buyuk konusuyorsun. ben yillardir ne dedim biliyormusun. aldatilmaktan birincisi cok korktum. affetmem dedim seni yerle bir ederim dedim. yasadigimiz yere rezil ederim dedim. cocugumuz olursa asla gostermem dedim..ama suan diyorumki cok buyuk konusmusum.hatta en son 3 haftaya yakin babam annem ve esim oturuyorduk. aldatilmadan konu acilmisti. ben ustune bastira bastira dedimki ASLAAAA AFFETMEM.ben o supheyle yasiyamam dedim.kusura bakmayın ama sormadan edemeyeceğim..
eşiniz size bunları hangi yüzle ve cesaretle anlatabiliyor..sizin sormanız bişey değiştirmez azıcık sizden utanması olsa bu kadar rahat anlatamaz..
ayrıca kadın nasıl getirebiliyor o atleti kimden almış cesareti bir düşünün.
benim kapıma öyle bişey gelecek yedirirdim ikisinede o atleti..
azıcık edep yahu..
sanmayınki büyük konuşuyorum falan inanın konunuzu okudukça kafamdan dumanlar çıkıyor
ama rabbim size peygamber sabrı vermiş..
evet cok sogru diyorsunuz. ama sunu duzeltmek isterim. o benden herzaman zevk aldi. ben cok utangac oldugumdan cok rahat deyilimdir. 6 senelik evliyim halen utanirim. ben zevk almiyorum.o herzaman zevk aldi.bu konuda cok arastirdim. bilinc alti oldugu yaziyor. o yuzden zevk olmadigi yaziyor.ben zevk almadigimda cok uzuluyordu. herzmana beni bir doktora goturmek istedi. ama ben utandim gitmedim. zorla randevu aldi ama gitmedim.Eşin madem okuyorsa şu yorumumu oku/okut
Babasından nefret ediyordu ; çok sevdigi annesini aldattığı için...Ama sen de bir ANNESİN ! şimdi kendi evladı ondan nefret etme hakkına sahip mi ? çok açık Evet !
Neden 4 ?, hadi 1'i anlamış gibi yapalım ki bu 4 sayısı var diye böyle 4 olmasaydı bu 1'i bile asıp kesip ne işkencelerden geçirecektik...
Üstelik senden zevk alamadığını yazmış...Şimdi sen bu adamla her sevişmende ''acaba zevk aldı mı ? '' sorunu sorup mu duracaksın kendine.
yakalanmasa daha da fazla devam edecekti bu duruma bir laf vardır anonim ki çooook doğru bir laftır yanılttığı istisna olmuştur ki ilk yazımda demiştim istisna kaide bozmuyor diye o laf da şudur ; alışmış kudurmuştan beterdir !!
eşini affetme diyemem, bir şans verilebilir hayatta nelere şans vermiyoruz ki ...ama bunları da göz ardı etme lütfen, kontrol artık hep sende olmalı gittiği heryeri, attığı her adımı söylemeli ve en önemlisi böyle bir haltı bir daha yememeli !! bir insanın basına gelirse ya meraktan ya meraktan :))) burası böyle değil ama anladınız işte..
yaptıgı çpk ahlaksızca bir durum bence o hem sizi hem de annesini aldattı...hem babası yerine geçti hem de vefasız koca !!!
yaptıgının bedelini ödemeli... kendini suçlayıp senin ona kestigin cezayıda kabul edip kendini pişkinliğe vurup hiçbirşey olmamış gibi devam etmemeli ...en azından bir müddet !!
senin üstüne ne yaparsa yapsın,yeni yasayla evlendikten sonra edinilen bütün mallar ortaktır.sen eşine sormadan,eşin rıza göstermedikten sonra üzerinde olan hiçbir malı satamazsın
hangi ara geçirdi bütün mal varlığını üstünüzee
oda yenimi cikti. hic haberim yok. ilk defa duydum.peki noterden ozel bir kagit olsa. ne olursa olsun hersey karima kalacak diye bir kagit olsa.o zamanda ortakmidir
Neden sürekli eşinizi melek gibi gösterip kendinizi suçluyorsunuz?
sürekli bi savunma kalkanı içindesiniz...
Bu adam ne kadar iyi bir adammış yahu..
bu adam okadar namussuzmuş ki evli bir kadınla ilişki yaşayacak kadar...okadar şerefi varmış işte...okadar değerleri varmış...
farkinda deyilim. onumu savunuyorum. aslinda yazdiklarimi bir okumam lazim.suan bir yorumu 2 3 sefer okuyorum. iyi anlamak icin.kafam cok dolu. Allah var yemin ederim 6 sene icinde beni hiiiiiic incitmedi yemin ediyorum. sadece bu yasadigimizin harici. annem o yuzden beni suclar onu tutar. cunku ben hircin bir kadinim. sinirliyim. sabrim yok.ilk evlendigim seneler esimi cok rencide ederdim herkezin icinde. cocugum doguduktan sonra bunlari astim. suan sinirimi kontrol edebiliyorum. esime deger veriyordum. ama eskiden cok kotuydum. Asik oldugum babam. esimden icin bana sana iyi katlaniyor diyordu. ben esinin yerinde olsam seni kapi disari ederdim dedi..ama 2 senedir biraktim o huylarimi.
[ı]konunu okudum ve son sayfada arkadasın yaptıgı alıntını okudum ya nasıl bir saygısızlık yapıyorsun kardesim kendine nedemek 4sefer falan filanya yok zevk alamıyormus tobe yarabbimya nasıl bukadar derinlere ine biliyorsun esin olacak o adamda nasılda anlatıyor sana bunlari iyikide tum yazıları okumamısım cıldırırdım herhalde yok boyle birsey ya esim beni aldatacak uzerine birguzelde anlatacak o adami bosarim donuna kadarda alırımSaygın olsun birazcık kendine ya bosanmıyorsan neyse bari bukadar derinlere inme esininde bu okuduklarımdan sonra bir kelmesine bile inanmazdım yerinde olsam gercektende pisman olan hataya dusen bir insan kalkıpta detay filan anlatmaz [/ı]
off Allah'ım! Adam açık açık o kadın bana zevk verdi hemde 4 kere diyo.
sonra da bir daha olmayacak diyor. adama acıdım desene ömür boyu zevk almaktan mahrum edecek kendini (!)
sinirlerim tepeme zıpladı, nasıl bir baba bu ya!bu ne pişkinlik!
bosayamadim cocugum icin ama donuna kadar aldim. butun herseyini benim uzerime yapti... ama icimdeki alev sonmedi..para pul benim alevimi sondurmedi.bundan sorna kazandigim alacagim ev arsalar senin ve oglumun uzerine yapacagim dedi.
Tüm mesajarı okumadım ,demek öyle dedi adam..Amanınnnn
Bunu diyebilen bir adam pişman falan olmamıştır,fırsatını bulursa yine yapar...Ne pişkin insanlar var yahu !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?