Bugun aldatildigimi ogrendim..

bence yanlış yapmışsın.affedeceksen bile en azından süründürmeliydin adamı pabucun pahalı olduğunu anlamalıydı.

sen resmen ödüllendirmişsin adam hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edecek.

zaten dubai tatiline çıkıcaklarmış beraber sanırım görümcesi ayarlamaya çalışıyormuş...
zaten buraya neden bu konuyu açtınız madem kimseyi dinlemicektiniz onuda anlamadım ben...

dubai tatiline mi :S
Allah hayır etsin sonlarını; eşine akıl fikir versin...
4 kere fln ne bilim insanın içinden nasıl çıkar ya.
ben böyle durumlarda çiftlerin birbirine zaman vermesine bir süre ayrı kalması gerektiğine inanıyorum. yaşananları sorgulamak ve yeterince erdemliyse hatasını anlamak için.
böyle paldır küldür eskisi gibi olmaya çalışmak ilişkinin standardını hep o bozuk seviyede ttuar gibi düşünüyorum.
inşallah sizde öyle olmaz.
amin

EVET BEN DE KATILIYORUM MORTUUS'A
Yaptığının kolay yenilir yuturlur birşey olmadığını anlaması için hiç fırsat vermiyorsunuz

küçücük çocuklara göster oğlum pipini diye önüne çıkana gösterttirirsen büyüyünce de önüne çıkana göstermesi hiç te anormal değil kopsun inşallah hepsininki tövbe ya rabbim

Konuyu kısaca özetlemek gerekir ise:
Hazal suçlu; çünkü cinsel ilişki sırasında Hazal zevk almadığı için eşinin erkekliğini sorgulattı.
Karşıdaki kadın suçlu; çünkü eşi onunla cinsel tatmin yaşadı, kadınlara zevk verebildiğini ispatladı, ancak kadın bununla yetinmedi gitti karısına eşinin atletini gönderdi.
Minicik yavrucak suçlu; çünkü annesi bugün tüm bunlara katlanıyorsa, sırf evladı için katlanıyor.
Bizler suçluyuz; erkektir elinin kiri demedik, silkelensin kendine gelsin istedik.

Buradaki tek masum kişi Hazal'ın eşi; o da ağlayarak bu yaşadıklarını unutmaya çalışıyor....

Son düzenleme:
Bi tek adam melek

bence erkekler az bile yapıyor ya biz aranıyoruz yani ben seni her halukarda severim bakarım herşeyini sineye çekerim döv beni aldat hakaret et canın istediğinde de sev ben insan değilim çünkü malım önce babamın sonra senin malınım insan değilim ki birey değilim

ben olsam bana bunları yapacak bu güveni verecek birine ben de yaparım yani ego değil mi

esin affedecegini biliyordu, cocukla ne yapacak demistir ve sen de onu haksiz cikarmadin...aldatilip affedenler tekrarliyorlar bunu hatta ayni kisiyle...

bence affedecek olanlar konu acip ta bari kendilerini dusurmesinler

Neye inanmak istiyorsunuz onu anlayamadım. Ayrıca ne olur çocuğun yanında normal davranmaya çalışın. Sinirleriniz laçka vaziyette ama, bunu deneyin lütfen. Daha önce de önermiştim, çocuğu bırakabileceğiniz bir yer varsa, sizi kimsenin tanımadığı bir yere gidin kendi başınıza 2-3 gün bir hava değişikliği olsun. Ailenize de uygun bir şey uydurun. Bence eşinizle bir tatile çıkmak için çok erken.

Evet, çalışmanız çok iyi olur.

Eşinizin aldatması için bir mazeret değil, ama cinsellikten zevk alamamanız eşiniz için bir problem bence. Siz kendi açınızdan problem görmeyebilirsiniz ama bu işler durulduktan sonra, utanmayı falan bırakıp bu konunun üzerine eğilmenizde yarar olduğunu düşünüyorum.

amin insallah canim. ,zaman birakiyorum egerki gercekten duzelirse asla cocuguma soylemem.
pişman olan adam hatırlamaya bile dayanamaz bırak anlatıp o anları tekrar yaşamayı üzgünüm çok üzgünüm ama bikaç ay sonra yeni bir konuda buluşuruz burda
insallah yeni bri konu acmam diyorum.

TAMAM TAMAM O BİR MELEK[/QUOTE]
(((
hayir asla demem. beni yanlis anliyorsunuz yada kendimi ifade edemiyorum. ama bosamak o kadar kolay olmuyor.onu anladim.ama birdaha olursa asla affetmem ve dinlememde onu.

kendi ailemin ustune yapsam anlarlar. ben kimse bilsin istemiyorum.cunku bir sans verdim.bi 3 kisinin bilmesi vardir bide 10 kisinin esime nefretle bakmasi vardir.
inanin cikmazdayim.

Haaa tamamen kendisi ile igili istatistik bir araştırma üzerine yapmış.....

O birlikte aldattığı kadın da ne hayır sever biriymiş....

maddi imkanlar sorun deyil. herseyin ustesinden gelirim. hele babam bizim ustumuze titrer.varlikli birisi.torununa duskun birisi. anne baba tarafi cok varlikli.o yuzden asla esimi cekmem. bosanirsam bosanirim.para korkum yoktur.

yanlız bu adam hazalın babasıyla çalışıyor.
evet
evet aynen.cocugum babasiz kalmasin derdindeyim. dedigim gibi varlikli aileden geliyorum.
Bravo, gözden kaçırmışım ben bunu.
Yani Hazal boşanmak isterse, hem ailesini, hem maddi imkanlarını kaybedecek eniştemiz.
bilemiyorum insallah deyildir.okadarda adi olamaz. egerki oyle birsey varsa inan onu mahvederim.

amin insallah.

hazal yanlışlardasın canım sana affetme demiyorum seviyorsan affedebilirsin belki birgün unutadabilirsin
ama kusura bakma da eşin tam pislik
sen zevk alamadın diye başka kadına koşmuş bahaneye bak

yakalamasan sadece 4le de kalmayacaktı utanmadan anlatıyor sorsan bile anlatmamalı ayrıntıları da veriyor 73 kilo benim de gözümde canlandı

asla affetmem demişsin önceden ama pek bir kolay affettin

affetmedim şans verdim demişsin bu adamla hala aynı evdesin konuşuyorsun bu da affetmek

lütfen böyle yaparsan hatasını anlamaz tekrar eder

evden ayrıl bir süre boşanacağım yapamıyorum falan de sürünsün köpek gibi pişman olsun

telefon numarasını değiştirmiş çok mu yapmış şehri terketse kaç yazar elalemin kadınları kapıya atletini bırakıyor

Biri demişti ki bu forumda ben erkeklerin tecavüze uğrayabildiğini kkda öğrendim ne kadar da doğru söylemiş

Şu yoruma çok güldüm yazan arkadaşa teşekkür ediyorum Bu konuya daha önce yorum yaptım ama konu sahibinin umursamazlığından dolayı yorum yapmayı kestim..Hemen herkezle aynı fikirdeyim bende.İş sadece aldatılma değil olayın boyutları gerçekten çok geniş. Ben şaşkınlıkla okuyorum konu sahibinin yazdıklarını...

Herneyse ben sadece şunu söylemek istiyorum konu sahibine..

Hiç zannetmiyorum ki bu olay son olsun

Konu sahibi,yorumları eşine okuttuğunu söylemişti.
Bu sebeple samimi duygularını açıkça yazamadığını düşünüyorum.

Konu sahibi,yorumları eşine okuttuğunu söylemişti.
Bu sebeple samimi duygularını açıkça yazamadığını düşünüyorum.

konu sahibi arkadaşım eğer gerçek hisleriniz söyleyemiyorsan yanında diye anlatamıyorsan bize ışık yak yeter belki sen de bize kızıyorsun onlara ne diyorsun ben kararımı verdim diyorsun böyle mutluyum ya da mutlu olmaya çalışıyorum diyorsun ama bize çok şey işte zaman ayırıp burayı okuyan herkes sana üzülüyor kocana sinir oluyor yaşadıklarını anlamaya çalışıyor bir kadın olarak değil bir insan olarak kimse bunu haketmiyor aldatılmak bence en büyük hakaret şiddet ,dayak küfür bunun yanında ne ki o yüzden kızıyoruz sinirleniyoruz senin yerine koymaya çalışıyoruz kendimizi ve ister istemez bu tepkileri veriyoruz seni tanımasak da bilmesek de kadın olduğun için insan olduğun için kendini ezdirme kullandırma tamam boşanma ama bu kadar kolay da affetme yaptığının en azından acısını çeksin yeter ya sen gidip 4 kere bi adamla beraber olaydın bakalım o kocan olacak varlık (insan diyemiyorum) ne diyecekti

Sizin gibi affedici bayanlar olduğu sürece erkekler daha çok aldatır ve bayanlar da aldatılmayı hakeder....Nasıl olsa affediyooo hadi bir kere daha :)))

Elimde ok yok merak etmeyin..
Dün akşam bir talk show vardı, araştırmalara göre Türkiye'de ihanet evliliği bitirmek için sebep değilmiş.
Yani kadınlar (bizim burada yaptığımız gibi) "aldatırsa koyarım kapıya, affetmem!" dese de çoğu affediyormuş.
Adam diyordu ki ihanet ancak "adam karısını bırakıp diğer kadına gitmeyi tercih ederse" evliliği bitirir..

çok doğru bir araştırma

sosyal statüsü olsun olmasın malesef kadınlarımız kocasız kalmaktan korkuyor..

kocasız kalmaktan mı korkuyoruz??
ne güzel duygularla hayallerle evleniyor kadın
sonra hayal kırıklığı ve acı ne yapacağını bilememek cesaret edememek
neden katlanıyoruz bu erkeklere nesillerini tüketmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…