- Konu Sahibi Hazalim1985
-
zaten dubai tatiline çıkıcaklarmış beraber sanırım görümcesi ayarlamaya çalışıyormuş...
zaten buraya neden bu konuyu açtınız madem kimseyi dinlemicektiniz onuda anlamadım ben...
bence yanlış yapmışsın.affedeceksen bile en azından süründürmeliydin adamı pabucun pahalı olduğunu anlamalıydı.
sen resmen ödüllendirmişsin adam hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam edecek.
haaa tamamen kendisi ile igili istatistik bir araştırma üzerine yapmış.....
O birlikte aldattığı kadın da ne hayır sever biriymiş....
[ı]kadınlarımız bu kadae bu adamlara tapıp baş tacı ettikten sonra daha çook şey göreceğiz
erkek çocuk doğar
paşam diye yetiştirilir
aile her dediğine evet der pohpohlar
evlenir karısı saçını süpürge eder
er kişi daha da havalanır havalanır ve işte.......mutsuz sonn[/ı]
hepinizin yorumunu okumaya calisiyorum. her neti actigimda esimde yanimda oluyor .
ben kocami affetmedim ama sans verdim. artik hic sormuyorum. en son persembe gunu sordum neden 4 sefer oldu diye. cunku babasindan nefret eden birisi.kabullenemiyordu annesine yapilanlari.
inanin psykolijim cok bozuk. onunlayken gozlerine nefretle bakiyorum. ve o onun farkinda. ben cocugum icin bir sans verdim. daha 2.5 yasinda. suan gozleri hep ustumuzde .o an ben kahroluyorum iste. cun ku o gunden veri hep agliyorum ve o sahit oldu.babasiyla beni zorla yan yana oturtmaya calisiyor opturmeye calisiyor. normalde cok kirkanir babasini asla yaninda oturmami istemez hemen aramizda giriyor. bunlari gorerek ben hergun eriyorum. ikiye ayrilmisim. bir yanim inanmak istiyor bir yanim hayir yalan soyluyor diyor. rol oynuyor diyor. inanin yorumlarinizi dikkatle okuyorum. sakin okumuyor sanmayin.
bu durumu ailem bilmiyor. surekli rol yapiyorum. ve o kadar yoruluyorumki rol yapmaktan.
artik kurcalamiyorum gercekten bak..sadece dun calistigi yere gittim ve sordum yine geliyormu diye. oda hayir dedi. konuyu kapatti.
birdahada asla acmam. bitti artik. aklimada getirmiyecegim. calismayi dusunuyorum. ana okul ogretmeniyim. bu bana iyi gelecek.
buyuk konusuyorsun. ben yillardir ne dedim biliyormusun. aldatilmaktan birincisi cok korktum. affetmem dedim seni yerle bir ederim dedim. yasadigimiz yere rezil ederim dedim. cocugumuz olursa asla gostermem dedim..ama suan diyorumki cok buyuk konusmusum.hatta en son 3 haftaya yakin babam annem ve esim oturuyorduk. aldatilmadan konu acilmisti. ben ustune bastira bastira dedimki ASLAAAA AFFETMEM.ben o supheyle yasiyamam dedim.
evet cok sogru diyorsunuz. ama sunu duzeltmek isterim. o benden herzaman zevk aldi. ben cok utangac oldugumdan cok rahat deyilimdir. 6 senelik evliyim halen utanirim. ben zevk almiyorum.o herzaman zevk aldi.bu konuda cok arastirdim. bilinc alti oldugu yaziyor. o yuzden zevk olmadigi yaziyor.ben zevk almadigimda cok uzuluyordu. herzmana beni bir doktora goturmek istedi. ama ben utandim gitmedim. zorla randevu aldi ama gitmedim.
amin insallah canim. ,zaman birakiyorum egerki gercekten duzelirse asla cocuguma soylemem.Ablam ..
Ben anne baba ayrı büyümüş bir kızım.
Daha öncede dedim .. Annemi aldatmış bir adama baba diyeceğime hiç dememişim daha iyi diye ..
O yüzden çocuğum için deme , ben eminim ki o çocuk nefret edecek o babadan ..
Sizi suçlayacak ..
Bir arkadaş da demiş. evde kavga gürültüye gece uyanan çocuğun kafada 2*2 hesabı gerçekten kalmıyor ..
Çocuğunuz için bişey yapmak istiyorsanız ona bunu yaşatmayın.
Allah sabırlar versin.. O adamıda Allah ıslah etsin..
insallah yeni bri konu acmam diyorum.pişman olan adam hatırlamaya bile dayanamaz bırak anlatıp o anları tekrar yaşamayı üzgünüm çok üzgünüm ama bikaç ay sonra yeni bir konuda buluşuruz burda
evet cok sogru diyorsunuz. ama sunu duzeltmek isterim. o benden herzaman zevk aldi. ben cok utangac oldugumdan cok rahat deyilimdir. 6 senelik evliyim halen utanirim. ben zevk almiyorum.o herzaman zevk aldi.bu konuda cok arastirdim. bilinc alti oldugu yaziyor. o yuzden zevk olmadigi yaziyor.ben zevk almadigimda cok uzuluyordu. herzmana beni bir doktora goturmek istedi. ama ben utandim gitmedim. zorla randevu aldi ama gitmedim.
hayir asla demem. beni yanlis anliyorsunuz yada kendimi ifade edemiyorum. ama bosamak o kadar kolay olmuyor.onu anladim.ama birdaha olursa asla affetmem ve dinlememde onu.Bence daha fazla yoruma gerek yok...
bu konu neden açıldı neden derdini anlattı orasını da çözemedim...
zaten kimsenin yorumu düşünceside umruna değil hazalın...
o hala eşini savunuyor...
ki sonundada sinirlenip bize şunu diyecek die korkuyorum;
Eşimdir yapar elinin kiri...bana göre normal affettim...size ne demesinden korkuyorumm....
off Allah'ım! Adam açık açık o kadın bana zevk verdi hemde 4 kere diyo.
sonra da bir daha olmayacak diyor. adama acıdım desene ömür boyu zevk almaktan mahrum edecek kendini (!)
sinirlerim tepeme zıpladı, nasıl bir baba bu ya!bu ne pişkinlik!
kendi ailemin ustune yapsam anlarlar. ben kimse bilsin istemiyorum.cunku bir sans verdim.bi 3 kisinin bilmesi vardir bide 10 kisinin esime nefretle bakmasi vardir.ahh canım sadece sen aldım sanıyorsun...
sana birşey olduğunda yine mallar eşinin... boşanma halinde bir çirkeflikle herşey değişebilir.
bence ailenin üzerine yaptırsaydın daha bir içine otururdu.
umarım yaralarınızı sarar bugünleri unutursunuz. çocuğunuzu etkilememeye çalışın. küçükde olsalar herşeyi anlıyorlar.
inanin cikmazdayim.Hayır öyle dememiş eniştemiz..
Hazal zevk almıyormuş ilişkiden.. Bu sebeple doktora götürmek istemiş enişte bey Hazal'ı, ama Hazal kabul etmemiş.
Sonra enişte bey'i almış bir merak..
"Yaw acaba sorun bende mi?"..:44:
E bunu öğrenmenin yolu da başka bir kadınla deneme yapmak. Tamamen iyi niyetle yani.
Sonra o diğer kadın (Evli olan, otelde buluştuğu) pek zevk almış ilişkiden.
Enişte demiş ki "e o zaman bende değil sorun, bakınız ben kadınlara zevk verebiliyorum"..
Bu arada kadının otelde senin kocanla sevişirken zevk alma anı benim bile gözümde canlandı, sana Allah sabır versin.
Neyse işte bu sebepten 4 defa tekrarlamış bunu, yani belirli bir sayıya ulaşması lazım ki emin olsun.
Gerçi 4. buluşmada eniştemiz aslında sevişmeyecekmiş, ama lanet olsun tecavüze uğramış..
Ah Hazal ah..
Bırakmıyorsun şu adam en azından biraz vicdan muhasebesi yapsın..
6 ay, bilemedin 1 sene sonra sağlıklı düşünmeye başlayacaksın.. O zaman gör asıl içindeki yangını sen..
Haaa tamamen kendisi ile igili istatistik bir araştırma üzerine yapmış.....
O birlikte aldattığı kadın da ne hayır sever biriymiş....
maddi imkanlar sorun deyil. herseyin ustesinden gelirim. hele babam bizim ustumuze titrer.varlikli birisi.torununa duskun birisi. anne baba tarafi cok varlikli.o yuzden asla esimi cekmem. bosanirsam bosanirim.para korkum yoktur.üzücü bir olay bencede.. ama affetmeyip ne yapacak belki kızın imkanı yok , ayrılsa küçük çocuğunamı bakacak işe gidip paramı kazanacak? öyle aldatıldım hemen ayrılıyım sadece dizilerde filmlerde olur. hadi ayrıldı nerde ev , nerde para, nerde çocuğun ihtiyaçları? ayrılcak olsa bile bu uzun bir süreç ister. şuan temkinli olur, birdaha yaparsa kesin ayrılır, belki birdaha yapmassada ayrılır ama hemen bohçamı aldım , çocuğumu kaptım babamın evine gidiyorum mantığıda olmaz, adamın yaptığı hatadan kaçar bayan daha büyük bir hata yaparak hemen çat kapı çeker giderse olan yine o bayana ve minik yavruya olur.
evetyanlız bu adam hazalın babasıyla çalışıyor.
evet aynen.cocugum babasiz kalmasin derdindeyim. dedigim gibi varlikli aileden geliyorum."Kocamı seviyorum" veya "çocuğum babasından uzak kalmasın" gibi bir mantıkla veya hatta "erkektir, elinin kiridir" mantığıyla affetsin, saygı duyarım. Onun hayat görüşüdür.
Ama "çocuğa mı bakıcam, para mı kazanıcam" gibi bir bahane ile bir insan kişiliğinden vazgeçebiliyorsa, ben hem evli, hem çalışan bir anne olarak asla saygı duyamam.
Bu arada yukarıdaki cümlem Hazal için değil, çünkü Hazal "nerde ev, nerde para" gibi bir noktadan hareket etmiyor. Çocuğu babasız kalmasın derdinde.
bilemiyorum insallah deyildir.okadarda adi olamaz. egerki oyle birsey varsa inan onu mahvederim.Bravo, gözden kaçırmışım ben bunu.
Yani Hazal boşanmak isterse, hem ailesini, hem maddi imkanlarını kaybedecek eniştemiz.
amin insallah.dubai tatiline mi :S
Allah hayır etsin sonlarını; eşine akıl fikir versin...
4 kere fln ne bilim insanın içinden nasıl çıkar ya.
ben böyle durumlarda çiftlerin birbirine zaman vermesine bir süre ayrı kalması gerektiğine inanıyorum. yaşananları sorgulamak ve yeterince erdemliyse hatasını anlamak için.
böyle paldır küldür eskisi gibi olmaya çalışmak ilişkinin standardını hep o bozuk seviyede ttuar gibi düşünüyorum.
inşallah sizde öyle olmaz.
amin
Biri demişti ki bu forumda ben erkeklerin tecavüze uğrayabildiğini kkda öğrendim ne kadar da doğru söylemiş
Konu sahibi,yorumları eşine okuttuğunu söylemişti.
Bu sebeple samimi duygularını açıkça yazamadığını düşünüyorum.
Konu sahibi,yorumları eşine okuttuğunu söylemişti.
Bu sebeple samimi duygularını açıkça yazamadığını düşünüyorum.
bende olaya farklı bir açıdan baktım , sonuçta küçük bir çocuğun yaşadığı şartlar ve ona verilen imkanlarda babasından ayrı veya babasıyla birlikte olması konusu kadar önemli diye düşünüyorum. oklar hemen bana dönmesin ben git barış aferin demiyorum dememde haddime değil , bayan seçimini yapmış bile. kimse kimseyi seçimleri yüzünden yargılamayazki, sadece fikrimizi söyleriz, isteyen katılır, isteyen katılmaz, yani bu fikir çatışması olayına dönsün istemiyorum .
Elimde ok yok merak etmeyin..
Dün akşam bir talk show vardı, araştırmalara göre Türkiye'de ihanet evliliği bitirmek için sebep değilmiş.
Yani kadınlar (bizim burada yaptığımız gibi) "aldatırsa koyarım kapıya, affetmem!" dese de çoğu affediyormuş.
Adam diyordu ki ihanet ancak "adam karısını bırakıp diğer kadına gitmeyi tercih ederse" evliliği bitirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?