• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün başıma gelen ilginç olay?

Uykum düzensiz ve kansızlık var. Teşekkür ederşm doktora gideceğim

Genc bir bayanin uyku ve yemek düzeni cok önemlidir ,bunlarda eksiklikler yasarsan bedenin seni harap eder.Mutlaka günlük ve gece saatlerine düzen getirmelisin .Eger getirmezsen ne olur ,kabus görürsün titrersin sallanirsin ayaklarin yerden kayar liste yapsak uzar gider.24 saat verilmis bize bunun bir kismini uyuyacagiz bir kismini ayakta calisarak gecirecegiz ve günlük isler okul ibadet geziler ziyaretler falan.Geceyi gündüz gündüzüde gece yapmak vücudu asiri derecede yoruyor.Gecmis olsun.

ben işim ve eşimden dolayı bir dönem çok aşırı düzensiz uyudum ve aynen söylediğiniz tarz şeyler oldu, yani gerçek ve rüya arası bişey ve hepsi birbirine karıştı , titreme korkma ne ararsanız var. o ara bide bişeyde korkmuştum endişelerim vardı, birde kaygı bozukluğu hastasıyım zaten, bu uyanamama çok fena bir şey sanki seni ele geçiriyor, neyse bi ara tansiyonum oynadı tabi ben tansiyon olduğunu önce düşünmedim sonra anladık neyse bi korkuyla attım kendimi dr a yoksa tansiyon hastasımıyım diye. oda bana tansiyo hastalığı ayrı tansiyon düşmesi yükselmesi ayrı dedi. uykusuz kalmak, aşırı uyumak, yediklerimizin dokunması, korku ,heyecan, mutluluk ...vs. ... gibi edenlerle bazen tansiyonun inip çıkması olabilir demişti. kansız ve vitaminsiz kaldım ozaman huzursuz uykularım da oldu ama tam o şekilde değildi. aklınızda bulunsun diye yazdım.
Anladım valla tek değilmişim. Sizede geçmiş olsun. Bende kansızlık ve uyku bozukluğundan şüpheleniyorum

Genc bir bayanin uyku ve yemek düzeni cok önemlidir ,bunlarda eksiklikler yasarsan bedenin seni harap eder.Mutlaka günlük ve gece saatlerine düzen getirmelisin .Eger getirmezsen ne olur ,kabus görürsün titrersin sallanirsin ayaklarin yerden kayar liste yapsak uzar gider.24 saat verilmis bize bunun bir kismini uyuyacagiz bir kismini ayakta calisarak gecirecegiz ve günlük isler okul ibadet geziler ziyaretler falan.Geceyi gündüz gündüzüde gece yapmak vücudu asiri derecede yoruyor.Gecmis olsun.
Valla cok dogru bozuk olan sadece uyku düzenim ve kansızlık deği yeme düzenimde bozuk

Bencede yap canim. Bu korkuyla uyumucaksin, allah korusun depresyona felan girebilirsin. Bende bir ara kotu ruya goruyordum hep, uyurken sanki biri beni cagriyo gibi vs sicriyordum yataktan. Sonra uyku problemi vs dahada kotulesiyor. Insallah hayirli sonuclar alirsin. Hayirli aksamlar

Öyle yapacağım bu hafta ilk iş kadın doğum ve psikiyatriste.gitmek olacak. Teşekkürler

Uyku düzeni çok önemli hakikaten.
Bi ara sabah 6 ya kadar oyun oynardim 6 da yatar 4-5 gibi uyanirdim.
Tüm gün seme gibi gezerdim.
Hicbir sey anlamaz bos bos bakardim sadece o oyunu oynardim.
Bir sabah erken uyanmam gerekti ve 5 gibi hatip 7 bucukta kalkinca tüm gün mal gibi gezdim uyuyacak durumda da değildim o gün erkenden uyudum da uykum duzene girdi :-)

Bencede yap canim. Bu korkuyla uyumucaksin, allah korusun depresyona felan girebilirsin. Bende bir ara kotu ruya goruyordum hep, uyurken sanki biri beni cagriyo gibi vs sicriyordum yataktan. Sonra uyku problemi vs dahada kotulesiyor. Insallah hayirli sonuclar alirsin. Hayirli aksamlar
Aslında olaydan korkmadım tabi bi daha olursa işte o zaman korkarım. Teşekür ederim iyi akşamlar

Uyku düzeni çok önemli hakikaten.
Bi ara sabah 6 ya kadar oyun oynardim 6 da yatar 4-5 gibi uyanirdim.
Tüm gün seme gibi gezerdim.
Hicbir sey anlamaz bos bos bakardim sadece o oyunu oynardim.
Bir sabah erken uyanmam gerekti ve 5 gibi hatip 7 bucukta kalkinca tüm gün mal gibi gezdim uyuyacak durumda da değildim o gün erkenden uyudum da uykum duzene girdi :-)
Benimde bi ara düzenliydi kuş gibiydim o dönem sonra aekadasım geldi bizde 3 gün kaldı o gün bu gündür titriyorum :)))

Bendede skntılı zamanlarda olur.. birazda travmatik..

Travmatik olaylar sıkıntılar.. çockluktaki kötü olaylar etkilenmeler... benim zor bi çocklğum oldu... yıllardır yasıyordum üç harfliler diodum ama şimdi psk. Olableceğini düsünüyorum...

Dün gece yarısı 4-5 gibi yattım ve daha yeni kalkıyorum. Gün içinde ara ara kalktım hep tabi.
Kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum bugün halbuki hep evdeydim. Eğer uyumazsam başım dönüyo her yerim titriyo bende mecbur yattım hep hatta bi kere bayıldıgımdan eminim tam uyurken. Rüyamdada bayıldım. Çok kötü kabuslar gördüm evde herkes bana kötü davranuyodu. Mesela arada uyanıyodum çok uyudum annemlerin yanına gideyim diyorum sonra kalktıgımı sanıyorum içeri gitmişim herkes bana kötü davranıyor sonra bi uyanıyorum aslında rüyaymış şimdi gideyim bari diyorum sonra yine uykuyasalıyorum yine evle ilgilş kabuslar. Bu 6-7 kere ard arda oldu ben hep gerçek sandım. En son rüyamda ıdamın dolapları kendiliğinden açılıyodu ve biraz önce tam uyandıgım sırada yatagımın altında domuza benzeyen ama insan sesi oldugu belli garip bi inleme geldi ama bu gerçek gibiydi. Bi daha uyumucam bugün ama hala her yerim titriyo ve başım dönüyo deli gibi uykum var.

Uğrak olmuş olabilirsin panik yapma al abdest. 5 wakit namaza başla. Geçer kısa zaman sonra canım. Manewiyatsızlıktan oluyordur diye tahmin ediyorum

Üniversite okurken sinir stresten bende doktor kontrolu olmadan bir ilaç kullanmıştım.Sınav zamanı onu ıcıp rahatlatıyodum kendimi falan.Sonra alışmıştım o ilaca ve devamında kafamı yastıktan kaldıramaz olmustum.Hem uyuyodum hemde tuhaf tuhaf halusinasyonlar goruyodum,o da yetmezmiş gibi ev arkadasımda o ilacı ıcmeye baslayıp halüye baglamıştı olayı.bigun bir arkadasımız durumu farkettı ve onun sayesınde kesmıstık ılacı.O olmasa biz iki deli evde tuhaf tuhaf trıplere gırıyoduk sanırım :KK47:

Demem o ki kullandıgınız bir ilaç varsa yan etkisi olabilir..:KK28:

eğer birşeye çok üzülmüş ,o üzüldüğün ne ise çözüm bulamamış surekli kafanda kuruyor isende yaşayabilirsin böyle şeyler.

Back
X