Bugün bayram...

Başınız sağolsun, Rabbim sabırlar versin, nurlarda yatsın kardeşiniz.... Çok büyük bir acı... Eşinize gelince bir şey demek zor, zamanlaması kötü olmuş, hakkınızda hayırlısı olsun

Sağ olun...

Beni suçlayarak bitirmesi de çok kırdı beni... Allah biliyor, görüyor her şeyi. Vardır bir hayır elbet.

Başın sağolsun canım.
Eşin ayrılmak istiyorsa ayrılsın, sakın üzülme.
Belki de bundan sonrası için hayatında daha güzel şeyler olacak, bazen bazı şeylerin hayatımızdan çıkması gerekir ki yerine daha güzelleri gelsin.

Başın sağolsun canım.
Eşin ayrılmak istiyorsa ayrılsın, sakın üzülme.
Belki de bundan sonrası için hayatında daha güzel şeyler olacak, bazen bazı şeylerin hayatımızdan çıkması gerekir ki yerine daha güzelleri gelsin.

Sağ olun...

Yaşanmışlıklar, fedakarlıklar, paylaşılanlar... Hepsi acı veriyor...

:( :( ya bu kadar basit 2 kelimeyle evlilik biter mi? Ben boyle şeye cok kızarım. Neden ayrılmak istiyor ki . Bazi mesajlarda kültür yapınızdan bahsetmissiniz,esiniz kompleksemi girdi ? .
Başınız sağolsun Rabbim icinize ferahlık versin inşallah. Insallah bundan sonraki hayatınız cok cok cok guzel mutlu bereketli olur. Peki esinizden ayrılsanız hayatınızın iyi olacağını düşünüyor musunuz. Cok üzüldüm gülüm:(

Teşekkür ederim... Ailemle zaten acimiz öyle büyük ki...

Eşim evlilikte hata kabul etmiyor... Maddi manevi onun için birçok insanın "bu kadarını yapma" dediği şeyleri yaptım... Ama o küçük evlilik kavgalarını unutamıyor, ailesine sık sık gitmek istemiyişimi her kavgada hatırlatıyor، hayattan soguttugunu söylüyor tüm bunların... Ki ben onun için kalkıp ülkemi bırakıp onunla yaşamaya gittim... Evet benim için fedakarlıklar yaptı ama ben asla nankör olmadım ve ondan daha çok verdim ben... Karşılığını da bir bayram sabahı almış oldum..

Bunu görmemişim. Özür dilerim. Bırak boşansın o zaman. Pişman olcak . Boyle sebepten evlilik bitmez. Kinciymis.

Bunu görmemişim. Özür dilerim. Bırak boşansın o zaman. Pişman olcak . Boyle sebepten evlilik bitmez. Kinciymis.

Malesef unutamadı eski kavgalarımızı, hep onları açıp durdu... Halbuki ona gerçekten büyük bir acı yaşatmadım ben.

Pişman olacak bence de... Ama onun her şeyini sineye çeken ben bunu unutmam...

:KK43: :KK43: ya bu kadar basit 2 kelimeyle evlilik biter mi? Ben boyle şeye cok kızarım. Neden ayrılmak istiyor ki . Bazi mesajlarda kültür yapınızdan bahsetmissiniz,esiniz kompleksemi girdi ? .
Başınız sağolsun Rabbim icinize ferahlık versin inşallah. Insallah bundan sonraki hayatınız cok cok cok guzel mutlu bereketli olur. Peki esinizden ayrılsanız hayatınızın iyi olacağını düşünüyor musunuz. Cok üzüldüm gülüm:KK43:

Eşim bana iyi hayat yasatamiyor olmaktan dolayı çok üzüldü. Ama adam akıllı bir işe girmek için daha çok çaba gösterebilirdi... Ben beğenmediğim şeuleri yüz ifademle bile beğenmiş gibi davrandım ona hep kırılmasın diye... Ama sonu bu oldu.

Ben de hiç iyi değilim benim de sıkıntılarım var. Ama malesef senin kadar güçlü değilim. Direnmeye çalışıyorum. Umarım atlatabiliriz...

Eşiniz biraz daha anlayışlı olsaydı keşke

Keşke...

Bu acıyı bana yaşatmaya hakkı yoktu. Hayatıma girip, beni sevdiğini söyleyip her şeyi karşısına alıp, bana çok fedakarlıklar yaptırıp böyle bir günde böyle cümlelerle bitirmeliydi.

O kadar fırtınaya direndik, bir sabah rüzgarında yıktı o bizi.

Ben de hiç iyi değilim benim de sıkıntılarım var. Ama malesef senin kadar güçlü değilim. Direnmeye çalışıyorum. Umarım atlatabiliriz...

Ben de güçlü değilim ki... Kolum kanadım kırıldı sanki, herkesi kaybetmekten korkar oldum.. Ama korkunun ecele faydası yok...

Şurada okuyup,üzüldüğün nadir konulardan biri bu herhalde. Acinizi deşmek değil niyetim ama kardesiniz neden vefat etti,Allah cannette kavuştursun inşallah. Allah sabır versin. O acının üzerine boşanmak kolay olmayacak,inşallah her şey düzelir bunaldiniz ve geçecek inşallah.

Şurada okuyup,üzüldüğün nadir konulardan biri bu herhalde. Acinizi deşmek değil niyetim ama kardesiniz neden vefat etti,Allah cannette kavuştursun inşallah. Allah sabır versin. O acının üzerine boşanmak kolay olmayacak,inşallah her şey düzelir bunaldiniz ve geçecek inşallah.

Beyin kanaması...

Inşallah hepsi geçer...

Teşekkür ederim desteğiniz için...

Iyi bayramlar...

Içimi dökmek istedim... Çünkü çok kırgınım ve kiminle konuşurum böyle bir durumu bilmiyorum...

Bugün bayram ve ben daha geçen bayram bizimle olan kardesimi kaybettim kısa bir süre önce. Onsuz ilk bayram bugün... Sabah zil çalmadı, ve o gelmedi bizimle kahvaltı yapmaya... Buruk bir bayram bugün...

Bunlara dayanmaya çalışırken, ailem için, herkes için güçlü olmaya çalışırken, eşim dün gece bana artık dayanamadığını, ama bitiremediğini, benim önceki seferlerde onu engellediğimi, bana ve aileme üzülmese artık yaşamaya bile hevesi kalmadığı için ayrılmak istediğini söyledi dün gece pat diye...

Ki ona maddi manevi "hayattan nefret edecek" baskılar yapmadım. Ailesiyle gün aşırı görüşmek istediği için direndim zamanında sadece... Ama ağır geliyormuş evlilik, ben çok yormusum onu...

Allah biliyor ya kızlar, boğazıma oturdu...

Ben kardesimin ani ölümüyle ölmediysem, boşanmayla da ölmem, beni düşünme, ailemi düşünme dedim... Bitirmek istiyorsan bitir dedim... Ve eşim bitirdi... Evrakları hazırlamak istiyor...

Böyle... Bugün bayram... Ve benim kalbim paramparça...
EsInız neden ayrılmak istiyor tam olarak

Başınız sağolsun Allah sabr versin.
Ölümden başka her şeye çare var.
Allah hakkınızda hayırlı olanı yaşatsın.

EsInız neden ayrılmak istiyor tam olarak

Yorulduğunu söylüyor... Ben onu çok yormusum... Dün kardeşimin yokluğuna ağlıyordum sessizce... Eşim aradı ve sesimi duydu, normalde destek olurdu çünkü o da çok üzüldü bu ani ölüme... Çok severdi onu... Ama dün çıkıştı bana, canım akşama kadar güçlü durmaya çalışıyorum, ayakkabılarını gördüm üzüldüm, hem onsuz ilk bayram, ne hissedebilirim ki dedim... Hayattan bezdigini artık yaşamak istemediğini söyledi, ki akşama kadar ağlayan biri değilim asla... Hep güçlü olmaya çalıştım, sessizce ağladım gizlice... Geçmişte yaşadığımız küçük olaylar onda bitmedi, tam affedemedi bence... Sebep bu...

Back
X