Bugün bayram...

Sağ olun...

Ben de üzüldüm, çok şey yaptık ya... En çok da zoruma bu hayatta onu yoran şeyin "ben" olmasını söylemesi gitti... Allah biliyor neler yaptığımı..
Ay boşver giden gider.
Hayatta en büyük şansının sen olduğunu söyleyen bir insan çıkar karşına inşallah. Seni hak eden çıkar inşallah. Kıymetini bilen çıkar.
Çok ayıp çirkin bir ayrılık şekli bence. Giderayak da canını sıkıp üzeyim demiş. Halbuki bitiriyorsun zaten insanca yapabilirsin

Iki buçuk sene oldu alışmak kaç sene bilmiyorum, alışamadık kabullenemedik çünkü...

Ben kendi acımin içinde dönüp dururken sizin mesajınızı gördüm üzüldüm ağladım başka bir kalp daha kardeşinin acısıyla yanıyor şimdi dedim..Daha niceleri vardır kimbilir Rabbim herkese güç versin.

Ben şimdi öyle güzel biyerdeyim ki, anca cennet bu toprak kadar güzel kokuyordur, ben anlatıyorum o dinliyor ama karşılığı yok, ona o yokken olanları anlatıyorum, kuş sesleri var arada sincaplar atlıyor ağaçtan ağaca uyumuşum yüzümde toprağının izi çıkmış.Beni görüyor mudur acaba diye düşünüyordum..Kalkıp eve gitmem lâzım ama araba kullanacak takatim yok...
Mezarlıkta çok durmayin o kadar. İyi değil. Psikolojik sıkıntılar yaşayabilirsiniz

Ay boşver giden gider.
Hayatta en büyük şansının sen olduğunu söyleyen bir insan çıkar karşına inşallah. Seni hak eden çıkar inşallah. Kıymetini bilen çıkar.
Çok ayıp çirkin bir ayrılık şekli bence. Giderayak da canını sıkıp üzeyim demiş. Halbuki bitiriyorsun zaten insanca yapabilirsin

Bilmiyorum inan ki... Eşim çok kıymet verdi ama evlenince, aynı eve girince, sürekli yanında olunca o kadar değerim kalmadı... Ve ben ona kötü bir hayat yaşatmadım... Her evlilikte olan sorunları yaşadık biz.

Psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Ama ben zaten hayatın çok kısa olduğunu gördüm. Şimdi onunla hayati bir gün küs bir gün barışık geçirmeli miyim bilmiyorum. Insanın güvendiği seyin çürük çıkması çok kötü bir şey..m

Mezarlıkta çok durmayin o kadar. İyi değil. Psikolojik sıkıntılar yaşayabilirsiniz
Bayram sabahları onunla konuşmak onu yalnız bırakmıyor olmak bana huzur veriyor gidişine alışamadım beni unuttular diye görüp üzülsün istemiyorum böyle atlatıyorum bayramları yoksa daha kötü olurum yalnız değil 3 kız kardeşiz birlikteyiz onu yalnız bırakmamak bize iyi geliyor..Ilginiz için teşekkürler.

Teşekkür ederim... Ailemle zaten acimiz öyle büyük ki...

Eşim evlilikte hata kabul etmiyor... Maddi manevi onun için birçok insanın "bu kadarını yapma" dediği şeyleri yaptım... Ama o küçük evlilik kavgalarını unutamıyor, ailesine sık sık gitmek istemiyişimi her kavgada hatırlatıyor، hayattan soguttugunu söylüyor tüm bunların... Ki ben onun için kalkıp ülkemi bırakıp onunla yaşamaya gittim... Evet benim için fedakarlıklar yaptı ama ben asla nankör olmadım ve ondan daha çok verdim ben... Karşılığını da bir bayram sabahı almış oldum..
Hep kadınlar yapar ama erkekler unutur bu hikaye herkesin ailesinde geçiyor malesef.Boşanmak istiyorsa bırak gitsin zaten birbirinize olan kaderiniz bitmiş.Affet hatta onu içinde gönlünde öyle gönder ki yoluna bakabılesin.

Back
X