Bugün bayram...

Malesef unutamadı eski kavgalarımızı, hep onları açıp durdu... Halbuki ona gerçekten büyük bir acı yaşatmadım ben.

Pişman olacak bence de... Ama onun her şeyini sineye çeken ben bunu unutmam...
Unutma zaten. Unutulcak bisey degil bu. O kadar fedakarlik,iyi niyet, anlayış malesef bunlar ise yaramıyor evlilikte. Bende anladım bunu .

Bugün bayram, çocuklarım için yalandan güldüğüm ikinci bayramım bu benimde...

Benimde kardeşim gitti, aniden sessiz sedasız gencecik 23 yaşında öyle güzeldi ki gülünce gözlerinin içi gülerdi çok güzeldi sesi çok, burnu elleri küçücük bebekler gibi ama gitti...
Bayramlar da onunla birlikte gitti..Gözyaşları bıraktı bize içimiz kan ağlıyor her gün ve her bayram.

Acınızı en iyi anlayamadan biriyim ama bu acı hiç geçmiyor bununla birlikte yaşamaya alışmak lâzım başka çare yok...

Eşiniz vicdansızmis, eften püften sebeplerle evlilik bitse kimse evli kalmazdı hemde ilk acılı bayramınız bir de omu tekme atıyor düşene, çok ayıp etmiş size.

Bugün bayram, çocuklarım için yalandan güldüğüm ikinci bayramım bu benimde...

Benimde kardeşim gitti, aniden sessiz sedasız gencecik 23 yaşında öyle güzeldi ki gülünce gözlerinin içi gülerdi çok güzeldi sesi çok, burnu elleri küçücük bebekler gibi ama gitti...
Bayramlar da onunla birlikte gitti..Gözyaşları bıraktı bize içimiz kan ağlıyor her gün ve her bayram.

Acınızı en iyi anlayamadan biriyim ama bu acı hiç geçmiyor bununla birlikte yaşamaya alışmak lâzım başka çare yok...

Eşiniz vicdansızmis, eften püften sebeplerle evlilik bitse kimse evli kalmazdı hemde ilk acılı bayramınız bir de omu tekme atıyor düşene, çok ayıp etmiş size.

O da çok gençti... O kadar ani gitti ki... Gözlerimin önünde gitti benim kardeşim... Benim de bayramlarım gitti sizin gibi... Mesajınız beni ağlattı...
Bekledim belki gelir diye bu sabah bayram diye... Kalbim alışamadı çünkü... Daha çok yeni her şey...

O da çok gençti... O kadar ani gitti ki... Gözlerimin önünde gitti benim kardeşim... Benim de bayramlarım gitti sizin gibi... Mesajınız beni ağlattı...
Bekledim belki gelir diye bu sabah bayram diye... Kalbim alışamadı çünkü... Daha çok yeni her şey...
Annnem oleli 568 gün oldu böyle günlerde tabiki daha fazla arıyor insan ama Allah o sabr veriyor yoksa kim dayanabilirdiki.

Sag olun...

Yine de değmeyecek biriydi diyemem... Çok iyiliğini gördüm, ben çok sevdi... Ama ben bu haldeyken bana yaptığını ölene dek unutamam herhalde... Ne diyelim, bunu da yaşamak varmış...
Öncelikle hayırlısı olsun.
Eşinizin burcu,yükseleni veya ay burcu kova ya da aslan mı?
15 ağustosta kovada dolunay var çünkü.
Acaba Eylül ayına dek bekleseniz mi bu boşanma işi için.
Belki de düzelecek.

Yorulduğunu söylüyor... Ben onu çok yormusum... Dün kardeşimin yokluğuna ağlıyordum sessizce... Eşim aradı ve sesimi duydu, normalde destek olurdu çünkü o da çok üzüldü bu ani ölüme... Çok severdi onu... Ama dün çıkıştı bana, canım akşama kadar güçlü durmaya çalışıyorum, ayakkabılarını gördüm üzüldüm, hem onsuz ilk bayram, ne hissedebilirim ki dedim... Hayattan bezdigini artık yaşamak istemediğini söyledi, ki akşama kadar ağlayan biri değilim asla... Hep güçlü olmaya çalıştım, sessizce ağladım gizlice... Geçmişte yaşadığımız küçük olaylar onda bitmedi, tam affedemedi bence... Sebep bu...
Ne yaşadınız ki geçmişte affedemeyecegi kadar

Öncelikle hayırlısı olsun.
Eşinizin burcu,yükseleni veya ay burcu kova ya da aslan mı?
15 ağustosta kovada dolunay var çünkü.
Acaba Eylül ayına dek bekleseniz mi bu boşanma işi için.
Belki de düzelecek.

Yukselenini bilmiyorum... Bizimki dolunaylik değil, bayat mevzu artık... Hiç problem yoktu da şimdi çıkmış değil...

Iki buçuk sene oldu alışmak kaç sene bilmiyorum, alışamadık kabullenemedik çünkü...

Ben kendi acımin içinde dönüp dururken sizin mesajınızı gördüm üzüldüm ağladım başka bir kalp daha kardeşinin acısıyla yanıyor şimdi dedim..Daha niceleri vardır kimbilir Rabbim herkese güç versin.

Ben şimdi öyle güzel biyerdeyim ki, anca cennet bu toprak kadar güzel kokuyordur, ben anlatıyorum o dinliyor ama karşılığı yok, ona o yokken olanları anlatıyorum, kuş sesleri var arada sincaplar atlıyor ağaçtan ağaca uyumuşum yüzümde toprağının izi çıkmış.Beni görüyor mudur acaba diye düşünüyordum..Kalkıp eve gitmem lâzım ama araba kullanacak takatim yok...

Iki buçuk sene oldu alışmak kaç sene bilmiyorum, alışamadık kabullenemedik çünkü...

Ben kendi acımin içinde dönüp dururken sizin mesajınızı gördüm üzüldüm ağladım başka bir kalp daha kardeşinin acısıyla yanıyor şimdi dedim..Daha niceleri vardır kimbilir Rabbim herkese güç versin.

Ben şimdi öyle güzel biyerdeyim ki, anca cennet bu toprak kadar güzel kokuyordur, ben anlatıyorum o dinliyor ama karşılığı yok, ona o yokken olanları anlatıyorum, kuş sesleri var arada sincaplar atlıyor ağaçtan ağaca uyumuşum yüzümde toprağının izi çıkmış.Beni görüyor mudur acaba diye düşünüyordum..Kalkıp eve gitmem lâzım ama araba kullanacak takatim yok...

Allah bizim gibi acısı olan herkese sabır versin...

Tüm kalbimle kucaklıyorum sizi...

Iyi bayramlar...

Içimi dökmek istedim... Çünkü çok kırgınım ve kiminle konuşurum böyle bir durumu bilmiyorum...

Bugün bayram ve ben daha geçen bayram bizimle olan kardesimi kaybettim kısa bir süre önce. Onsuz ilk bayram bugün... Sabah zil çalmadı, ve o gelmedi bizimle kahvaltı yapmaya... Buruk bir bayram bugün...

Bunlara dayanmaya çalışırken, ailem için, herkes için güçlü olmaya çalışırken, eşim dün gece bana artık dayanamadığını, ama bitiremediğini, benim önceki seferlerde onu engellediğimi, bana ve aileme üzülmese artık yaşamaya bile hevesi kalmadığı için ayrılmak istediğini söyledi dün gece pat diye...

Ki ona maddi manevi "hayattan nefret edecek" baskılar yapmadım. Ailesiyle gün aşırı görüşmek istediği için direndim zamanında sadece... Ama ağır geliyormuş evlilik, ben çok yormusum onu...

Allah biliyor ya kızlar, boğazıma oturdu...

Ben kardesimin ani ölümüyle ölmediysem, boşanmayla da ölmem, beni düşünme, ailemi düşünme dedim... Bitirmek istiyorsan bitir dedim... Ve eşim bitirdi... Evrakları hazırlamak istiyor...

Böyle... Bugün bayram... Ve benim kalbim paramparça...
Canım benim.Kardeşınıze allah rahmet eylesın.Bunun acısını yasamayan bilemez.Severekmi evlenmıştınız.Kuzum defolup gıtmek ısteyene ne yapabılırsınkı.

Rabbim acilarinizi hafifletsin
Buyuk sıkıntılardan sonra cok ferah gunler gelir buna inanin
Kardesinizin acisi gecmeyecek elbet ama yepyeni bir hayat kuracaksiniz
Rabbim yardimciniz olsun basiniz sagolsun

Canım benim.Kardeşınıze allah rahmet eylesın.Bunun acısını yasamayan bilemez.Severekmi evlenmıştınız.Kuzum defolup gıtmek ısteyene ne yapabılırsınkı.

Ben bayramda mezarlıkta vakit geçiren insanları anlamazdım... Ama insan bayram günü çok kötü oluyormuş... Benim kardeşim bu sabah gelmedi... Hadi kalkın hala yatıyorsunuz demedi... Etleri pişirip kavurma yemek için mutfağı birbirine katmadi... Ağırmış...

Eşimle severek evlenmiştik... O başka bir milliyetten, her zorluğa, farklılığa rağmen evlendik.. ben ülkemi bıraktım onun yanına gittim... Öyle ..

Ben bayramda mezarlıkta vakit geçiren insanları anlamazdım... Ama insan bayram günü çok kötü oluyormuş... Benim kardeşim bu sabah gelmedi... Hadi kalkın hala yatıyorsunuz demedi... Etleri pişirip kavurma yemek için mutfağı birbirine katmadi... Ağırmış...

Eşimle severek evlenmiştik... O başka bir milliyetten, her zorluğa, farklılığa rağmen evlendik.. ben ülkemi bıraktım onun yanına gittim... Öyle ..
Esiniz nereli

Başınız sağolsun.. kelimeler tükeniyor.. Allah sabrınızı arttirsin

eşiniz gerçekten vefasızmış, karşılıklı yapılanları boş verin ne olursa olsun acınız bu kadar tazeyken size destek olmalıydı..

Back
X