Bugün bayram...

Sağ olun...

Ben de üzüldüm, çok şey yaptık ya... En çok da zoruma bu hayatta onu yoran şeyin "ben" olmasını söylemesi gitti... Allah biliyor neler yaptığımı..
Ay boşver giden gider.
Hayatta en büyük şansının sen olduğunu söyleyen bir insan çıkar karşına inşallah. Seni hak eden çıkar inşallah. Kıymetini bilen çıkar.
Çok ayıp çirkin bir ayrılık şekli bence. Giderayak da canını sıkıp üzeyim demiş. Halbuki bitiriyorsun zaten insanca yapabilirsin

Mezarlıkta çok durmayin o kadar. İyi değil. Psikolojik sıkıntılar yaşayabilirsiniz

Bilmiyorum inan ki... Eşim çok kıymet verdi ama evlenince, aynı eve girince, sürekli yanında olunca o kadar değerim kalmadı... Ve ben ona kötü bir hayat yaşatmadım... Her evlilikte olan sorunları yaşadık biz.

Psikolojisinin iyi olduğunu düşünmüyorum. Ama ben zaten hayatın çok kısa olduğunu gördüm. Şimdi onunla hayati bir gün küs bir gün barışık geçirmeli miyim bilmiyorum. Insanın güvendiği seyin çürük çıkması çok kötü bir şey..m

Mezarlıkta çok durmayin o kadar. İyi değil. Psikolojik sıkıntılar yaşayabilirsiniz
Bayram sabahları onunla konuşmak onu yalnız bırakmıyor olmak bana huzur veriyor gidişine alışamadım beni unuttular diye görüp üzülsün istemiyorum böyle atlatıyorum bayramları yoksa daha kötü olurum yalnız değil 3 kız kardeşiz birlikteyiz onu yalnız bırakmamak bize iyi geliyor..Ilginiz için teşekkürler.

Hep kadınlar yapar ama erkekler unutur bu hikaye herkesin ailesinde geçiyor malesef.Boşanmak istiyorsa bırak gitsin zaten birbirinize olan kaderiniz bitmiş.Affet hatta onu içinde gönlünde öyle gönder ki yoluna bakabılesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…