Bugün bayram...

Kardeş kaybı allah kimseye vermesin çok acı.. Benim kardeşim de kaza geçirmişti. Allah korudu yiyecek ekmeği içecek suyu bitmemiş bu dünyada kurtuldu. Vakti gelen gidiyor buna çare yok. Rabbim cennet bahçelerinde ağırlasın gencecikmiş daha. Benim ex öküzümde kardeşim bu haldeyken bana zerre sormayıp danışmayıp ablasını yemeğe çağırdı. Görümceme bende gel demedim haliyle. Kız şok oldu kardeşinin yaptığına yok artık siz hastaneye gidersiniz niye geleyim demişti. Sonra arabada ex öküz bana niye ablamı çağırdığımda buyrun gelin demedin demişti. Bide bana carladı bende allah katında senden razı değilim dedim. Hayatımda unutamayacağım anlardan biriydi. Böyle birisini eş olarak o makama koymamak gerektiğini düşünüyorum. Ben ne mi yaptım. O saatten sonra ablasını anasını danasını birdaha yemeğe almadım. Onu tüm önemli günlerde yalnız bıraktım. Herkes ederi kadar. Siz eşinize haddini bildirin. Anasınada iki günde bir gitmek sorunda değilsin saçmalamasınlar kesinlikle.
 
Canım basın sağ olsun gitmek isteyenin poposuna tekmeyi atıp kapıyı yüzüne kapatacaksın.Hic canını sıkma elbet içinde dağlar köprüler yıkıldı o hissi bilirim ama inan seni gözden çıkarana üzülmek yersiz bırak gitsin yaşasın sensiz o mutlu olacaksa sende olmaya bak ayrıca olum herkese sıra geldiğinde bizde gidecez kalan hayatını lütfen yasla geçirme kimse anlamaz seni bi yere kadar taaamul olur sonrası iç sıkıntısı
 
Canım benim senın sınavların bunlar.Rabbım sana ıtılık halı versin.Kardesın kac yasındaydı?Hastamıydı.Boşver eşin gıtmek ıstıosa tutamazsın.Nereye gıdıosa bırak gıtsın.
 
Başınız sağolsun çok üzüldüm yaşadıklarınıza Allah sabır versin.. tamam eşiniz boşansaydı yine ama keşke daha sonra dile getirseydi bu isteğini.. bence fikrini degistirecek ayrılmak istemeyecek öyle hissettim.
 

Sevmeyen bir insan da değil, sorsanız çevresine herkes sana çok aşık der, ama böyle bir durumda bana ettiği laf zoruma gitti... Daha önce de benim için zor anlarda ağır lafları olmuştu ama ben alttan almıştım, ama bu farklı... Neresinden tutsam elimde kalıyor
 

Sağ olun...

Ben de öyle hissediyorum... Ama bizi biz yapan zor anlarda verdiğimiz kararlar ve söylediğimiz sözler... Ben onu affedebilir miyim, ona güvenebilir miyim artık..
 
Sizin canınız sağolsun.
Kardeşinize Allahtan rahmet dilerim. Başınız sağolsun.
 
Açıkça da ağlayabilirdiniz
Acınızı yaşamak hakkınız 90 yaşındaki hasta babaanneniz ölmemiş ki metanetli durasınız. Eşinizin başka bir sorunları var herhalde
 
Açıkça da ağlayabilirdiniz
Acınızı yaşamak hakkınız 90 yaşındaki hasta babaanneniz ölmemiş ki metanetli durasınız. Eşinizin başka bir sorunları var herhalde

Evet, ki yine de güçlü olmak için ailemin önünde aglamiyorum... Sakalasiyorum, eşimle şakalasiyorum... O ise bana hep üzgünsün diyor... Ne yapacaktım acaba bu ilk bayramda?..
 
Kardeşiniz için,başınız sağolsun,
Allah rahmet eylesin.
Eşiniz için,olanda hayır vardır.
Bugün bize şer gibi görünen şeyler,
ilerde hayırlı olur.
 
Basın saolsun cnm allah sabır versın. Bosver bıtırırse bıtırsın bırgun pişman olacak olan kendısı durmus durmus bayram gununu mu bulmus. Cevabında ıyı olmıs sana ve aılene uzuluyormusmus kendını ne sanıyorsa
 
Kardeşiniz için,başınız sağolsun,
Allah rahmet eylesin.
Eşiniz için,olanda hayır vardır.
Bugün bize şer gibi görünen şeyler,
ilerde hayırlı olur.

Öyle... Olmayacaksa artık iki taraf için de zorlamanın bir mantığı yok...


Evet, hem de ilk bayramda... Biz daha yokluğuna alışamadık onun... Evet, eşim de çok üzüldü, o da şoka girdi ama dilini tut yani... Aynı şeyi ben yapsaydım ne yapardı? Kendi kardeşi gözlerinin önünde ölseydi ve ben ona bu lafları etseydim ne yapardı?..
 
Vıcdanı olmayan bı ınsanla ugrasmaya degmez aman yol ver gıtsın ya uyuz oldum esıne kardes ya kardes acısı kolay gıtmez ayrıca uzgun olmanın ona ne zararı varmıs. O evlılıkten skılmıstır
 
Vıcdanı olmayan bı ınsanla ugrasmaya degmez aman yol ver gıtsın ya uyuz oldum esıne kardes ya kardes acısı kolay gıtmez ayrıca uzgun olmanın ona ne zararı varmıs. O evlılıkten skılmıstır

Ağır geldi ona bazı şeyler. Şu an günah keçisi arıyor mutsuzlukları için ve o günah keçisi benim... Anlat elbet bir gün. Allah yaşatır ona muhakkak.
 
Basiniz sag olsun. Allah sizlere sabir versin. Yazildi mi bilmiyorum ama esinizin evliligi bitirmesini hizlandiran bir sebep olabilir. Akil yoksunu degilse bayram gunu bu konuyu acmazdi. Sanki acelesi var gibi. Bayrami gozu gormedigine gore. Niyetim midenizi bulandirmak degil. Sadece bosanma asamasinda varsa boyle bir durum protokolu bunu goz onune alarak hazirlarsiniz. En iyisi davayi avukata havale etmek.
 

Aldatma vs diye düşünüyorsanız olmadığına eminim... Öyle bir durum değil onunki, maddi olarak zor bir dönemden geçiyor ve bir süredir bana karşı aşağılık kompleksi yaşıyor... Bunların üstüne ailesiyle sık görüşmek istememem onu çok incitti ve her kavgada açıp durdu. Kardeşimin vefatı onu da çok üzdü... Ben şu an Türkiye'deyim eşim ülkesinde, ve gece uyuyamadığım için sabaha kadar benimle telefonda hep... Ama işte böyle saçma konulardan beni yerden yere vurması yaptığı tüm iyilikleri siliyor. Keşke o kadarını yapmasaydı da beni de böyle kırmasaydı.
 
Es ailesiyle fazla yakin olmamayi istemek anlasilir bir durum. Bunu olay haline getirmek saglikli bir dusunce yapisinin urunu degil. Boylesi sizin icin daha iyi olacak gibi duruyor. Hakkinizda hayirlisi olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…