canım boyum 160 çok mutsuzum bilemezsin beni zayıflamam için motive eden ve düzgün giden hiçbirşey yok bu aralar ve bende vazgeçtim sanki herşeyden sadece kilo konusunda değil hiçbirşey yapmak istemiyorum başarısız 2 mülakat geçirdim buda beni farkında olmadan kötü etkilemiş yaklaşık 2 yıldır ders çalışıp çocuklarımla ilgileniyorum aynı zamanda tabi eşim falanda var ve ben kendimle ilgilenmeyi tamamen bırakmış durumdayım ve bu beni çok mutsuz ediyor son birkaç gündür ve artık gerçekten başlamak istiyorum evet çok isterim birlikte zayıflamayı tabiki başlayalım benim bu yolda birine çok ihtiyacım var kendi başıma denemeye bile gücüm yokbir yöntemin varmı yada daha önce deneyip başarılı olduğun diyet yöntemleri falan ?
canım tamam ben varım 3 litre su içiyorum zaten günde ayrıca ip atlamaya başladım bugün 60 tane atladım ip tamam akşam 6 dan sonrada yemeyeceğim yarından itibaren ama benim öyle korkunç şok diyetler yapmaya mecalim yok çünkü verip geri almak istemiyorum en azından ögünlerimizin miktarını azaltarak başlayalım yarın milat olsun bizim için haydi bakalım yarın yapacaklarımı yazıyorum 1. 3 litre su 2. bir saat spor 3. yine ip atlayacağım 60 tane :) 4. menülerimin miktarını azaltacağım ekmek yok 5. 6 dan sonra yemek yok inşallah yaparım yaparız ve veririz kilolarımızı
ya aslında şükür eşim çocuklarım hayatım görünürde son derece güzel ama benim içim buruk hep yani böyle kahkaha atmayı özledim ben yaa sürekli çalış çalış ve emeklerinin karşılığını alamayınca insan çok kötü oluyor birde 9 13 nisan vizelerim var yani kendimi çok aç bırakmak istemiyorum bu nedenle biraz önce yazdıklarımla başalayacağım bu hafta böyle olsun haftaya biraz daha azaltırız yada ne bileyim senin başka bir önerin varsa onlarıda yapabiliriz bu arada çok teşekkür ederim şu anda o kadar iyi geldinki bana en azından bu yolda bana destek oldun teşekkür ederim canım :)
canım benım ben sıgarayı bırakınca bırden 18 20 kılo almıstım 55 ten 76 kıloya cıkmıstım ne zaman dıyete karar versem kat kat mıslını yıyordum ac kalıcam dusuncesıyle ınsanın ıstahı cok acılıyor cok sukur 58 kgye dustum sende verırsın merak etme mıdenı kucultmeye bak mıden bı kuculsun cok rahat rahat kılo verırsın canın hıcbısey ıstemez
arkadaşlar çok kötü bir durumdayım aldığım kilolardan dolayı hayattan hiç bir şey anlamaz olmuş durumdayım yani hergünüm monoton ve anlamsız kilolarım artık bana ağır geliyor kendimi sürekli yorgun ve halsiz hissediyorum vizeler kpss adliye sınavları derken çok yoğun bir dönem geçiriyorum ve bu arada 2 de çocuğum var bunlar zaten beni sürekli meşgul hale getiriyor gün içerisinde kendime ayırabileceğim zaman o kadar azki bazen hangi günü yaşadığımı bile unutuyorum mutsuzum ve gitgide tombiş bir hale dönüşüyorum şu anda 69 kiloyum ve zayıflamak istiyorum morale ve motive olup diyet yapmaya çok ihtiyacım var ama ne zaman diyete başlasam normalde yediğimden daha çok yiyorum 2. çocuğumdan sonra 57 ye düşmüşlüğüm var ama yine aldım ve artık başlamak ve vermek istiyorum günde en az 3 litre su içiyorum ama yapabildiğim tek şey bu sürekli yemek yemek istiyorum aç olmasam bile yiyorum bu konuda tecrübeli arkadaşların önerilerine çok ihtiyacım var lütfen ben artık diyete başlamak istiyorum((
Kızlar ben yaklaşık 2,5 ayda 12 kilo verdim ve bende sizin gibiydim. Diyet kelimesini duyduğum anda daha çok yiyesim geliyordu. Olayı şöyle çözdüm. Bu 12 kiloyu diyet yaparak değil düzenli ve sağlıklı beslenerek verdim. Spor dahi yapmadım. Sadece normal hayatımı hareketlendirdim. Eğer diyet yapmaya başladığınızda daha çok yemek ihtiyacı duyuyorsanız diyet olarak düşünmeyin. Sadece sağlıklı beslenin. Emin olun gerçekten isterseniz yapabilirsiniz.
canım çok istiyorum zayıflamayı gerçekten neler yaptın nasıl zayıfladın anlatırsan bizde faydalanım buna çok ihtiyacım var yaa
bende zaten diyet yapamam kesinlikle vücudum tepki veriyor ne zaman diyet desem o gün midem ağrıyana kadar yemek yiyorum o nedenle benim sadece bazı şeyleri kesip spor yaparak vermem gerek ki zaten şu şok diyetlerin safsata olduğuna inanıyorum insan onları bırakınca daha çok kilo alıyor ve yarın inşallah milat olacak ve başlayacağım ama diyete değil sağlıklı yaşamaya :)
bu arada senin çocuk falan varmı çalışıyormusun falan bende merak ettim bak şimdi
Öncelikle beyninde bitir herşeyi. Düşünce gücü çok önemli. Başaracağına inan ve biran önce başla. Hatta yarını bile bekleme. Şuandan itibaren başla. Hayatını gözden geçir yanlış olan ne varsa yaz bir deftere. Günlük tut kendine. Şuan kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun, neleri yanlış yapıyorsun, neleri doğru yapıyorsun, hayatında sağlıksız olan neler var. Bunların hepsini yaz deftere. Hatta kendine çizelge yap. Ve hayatındaki yanlışları yavaş yavaş doğrularıyla değiştir. Motivasyon içinde kadınlar kulubü çok güzel bir site. Senin ve bizim gibi birsürü insan var. Kendini asla yalnız hissetme. Birçok kişi yapabildiyse sende yaparsın.
canım sağlıklı beslenme derken bu 2,5 ayda neler yaptın mesela rica etsem anlatır mısın bize örnek olmak amacıyla
canım benimde başımdan 1 doğum geçti bebeğimi normal doğum yaptım ama solunum yetmezliğinden kaybettim hiç emziremedim hep belki sütümü içer diye ona iyi gelir diye yedim de yedim şimdi kilo veremiyorum çünkü bişey yapmıyorum bebeğimi kaybettim ani üzüntüden troit hastalığı çıktı bendebende 60 olsam fıstık gibi olurum tamam ikimizin hedefide bu olsun bende ev hanımıyım çalışmıyorum üniversite mezunuyum ama eşim çalıştırmıyo malesef:18: bende 26 yaşındayım yarın mutlaka yazacağım her akşam yazıyoruz gün içinde neler yediğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?