Bugün diyete başlayacağım dediğim gün iki katı daha fazla yemek yiyorum :(

kılo verdıkten sonra nasıl gorunuyorsunuz adlı topıkte resımlerım var bakabılırsın ıstersen bol bol o sayfaları okudum mesela acayıp motıve edıyo sıddetle tavsıye edıyorum

Senide tebrik ediyorum baktım resimlerine gerçekten çok güzel olmuşsun.

seni tebrik ederek başlamak istiyorum bunlar tam da bana göre işte öyle şok diyet değil yani şu yasak bu yasak yok mesela ben en son ismini vermek istemediğim bir diyeti deneyeyim dedim o diyete başlamadan önce 65 tim ve başladım tam 4 günde 62 oldum ama sonra nemi oldu bu oldu işte şimdi 69 kiloyum yani üstüne 4 kilo daha fazla olarak bana geri döndü bu nedenle ben ögün azaltarak yapmayı planlıyorum bu diyeti pardon diyet değil sağlıklı yaşama yöntemi benimkisi :) ve en önemlisi bende nescafe delisiyim ve şu anda bundan vazgeçebilecek durumda değilim uykumun kaçması ve daha rahat ders çalışabilmek için buna mecburum ama günde 3 litre su içmeye başladığımdan beri çayı daha az içiyorum ve haliyle şeker daha az artık hayatımda bu da birşey benim için

Canım benim kahvenin yerine yeşil çayı koyabilirsin. Ben öyle yaptım. Artık gün içi iş yerinde sadece su içiyorum. Akşam eve geldikten sonra yeşil çay ve bitki çayları içiyorum. Kahveyi bırakabilirsen eğer (zor olduğunu biliyorum çünkü ben bıraktım, şuan yeniden içmeye korkuyorum yine devam edeceğim diye) hayatında çok şey değişir. Yeşil çay dene derim.

umarım başarabilirim deneyeceğim mutlaka ama çok zor biliyorum gerçi böyle diyerek kendimi şartlıyorum farkındayım ama yeşil çay zaten uzun süredir var hayatımda günde bir bardak içiyorum mutlaka umarım kahvenin yerine ikame olarak yeşil çayı yerleştirebilirim ama benim en büyük zevkim çocuklar uyuduktan sonra içtiğim nescafedir yani oda günde bir fincancık :)

O zaman sadece onu bırak hayatında. Zaten yavaş yavaş olacak şeyler bunlar. Zamanla daha güzel olacak emin ol. Bol bol şu başarı hikayelerini oku ve resimlere bak. Motivasyonunu hiç kaybetme.

O zaman sadece onu bırak hayatında. Zaten yavaş yavaş olacak şeyler bunlar. Zamanla daha güzel olacak emin ol. Bol bol şu başarı hikayelerini oku ve resimlere bak. Motivasyonunu hiç kaybetme.
çok teşekkür ederim canım benim şimdi bende onlara bakıyorum zaten ve bu kez olacak inşallah ve geri almayacağım ben neleri başarmadımki :)

selam
ben ilk cocugumda 26 kilo almistim. aldigim kilolarin hepsini veremeyince, kadinlara özel bir spor kulübüne gittim. orada yaptigimiz kisiye özel spor haricinde, herkesin yapmakzorunda oldugu kolay ama etkili bir diyet vardi. sana onu önermek istiyorum.
diyet boyunca asla yemeyecegin ve icmeyecegin seyler:
kizartma cecitleri, patates, muz, makarna cesitleri, tuz, kahve, asitli veya asitsiz olan icecekler (yüzde yüz meyve suyuda olsa katki maddesi var)
yiyebilecegin , icebilecein seyler
sebze, günde bir meyve ( bir elma veya bir avuc kiraz gibi), süt mamüllerinide kisitli yiyebilirsin, ya peynir ya yogurt az yagli tabi abarmamak sartiyla, günde iki dilimkepek ekmegi,
günde 3 ana 2 ara ögün, doyana kadar degil acligin gidene kadar, bu cok önemli
migdenin kücülmesi ve metabolizmanin calismasi ortalama iki hafta sürüyor,
saat 7den sonra yemek yok ( eger dayanamassan söhüs sebze yiyebilirsin ) yazdigim diyet vucudunun günlük ihtiyaci yani zararsiz
bol su icmek cok cok ömenli nedeni ise
eger evde spor yapma sansin varsa cok iyi olur yapabilecegin hareketleri internetten mutlaka bulabilirsin, haftada en fazla 3 kere spor daha fazlasi gereksiz, önemli olan yaptigin hareketleri cogaltarak yapman. mesela bugün yapacagin hareketleri 15 defayaptin diyelim iki gün sonra 20 ye bir dahakine 25 e gibi en son 60 a cikar, cok gibi geliyor ama inan vucüt alisiyor
spor yaparken cok terliyebilecegin birseyler giy, öncesi ve sonrasi dartil, eger o gün yeterli su ictiysen spor sonrasi ortalama 500 gr. az gösterir baskül, ( bu hemen yarim kilo verdin anlamina gelmez ama metobolizmanin güzel calistigina ve ictigin suyun yeterli olduguna isarettir. ben bu sayede 2 bucuk ayda 20 kilo verdim.
not: bütün hafta boyunca diyetini uygularsan kendini ödüllendir. bir dilimpastayla mesela, ben sahsen pasta sevmedigim icin cayima seker koyuyordum.

canım nasılsın bugün neler yaptın mutlaka yatmadan önce yaz olur mu bende okuyacağım ve sana yazacağım bu yolda beraber ilerleyeceğiz ilk günler kaçamak yapsakta ne yersek yazalım olur mu görüşürüz

Kızlar benide alırmısınız aranıza.. bende zayıflamak istiyorum.. ama kendimi hep bişeyler tıkınırken buluyorum
O yüzden haftalık kilo verme hedeflerime ulaşmadan abur cubur yememeye yemin ettim.. bakalım işe yarar diye umuyorum.. gerçi bugün yemin ettim ve şu an depresyonda gibiyim abur cubur yiyemiyorum diye..
Ben 27 yaşındayım evliyim çocuğum yok boyum 160 kilom 72 bende kpss ye hazırlanıyorum öğretmenlik için.. Bahar geldi artık zayıflamamız lazım.. kısa kollu bluzlarla dışarı çıkmaya utanıyo insan..
Beni motive eden hayalimi yazayım size.. temmuzun ortasında tatile çıkıcaz kpssden çok iyi netler yapmışım kesin ilk atamada atanıcam rahatım çok mutluyum.. eşimle plajdayız ben giymişim bikinilerimi sahilde yürüyoruz koşuyoruz çocuklar gibi kumlarla oynuyoruz...hemen denizin içine girip saklanmıyorum artık..Hiçbir yerimden yağlar fışkırmadan kendime güvenim tam bir şekilde..
bakalım bu hayal gerçek olcakmı.. sizede tavsiye ederim hayal kurun ve başaracağınıza inanın..

slmmmmmmmmm aranızaaa katılabılır mıyımmm acabaaaa=((((( bende bugun basladım dıyete.... Ekmek yemıyorummm su ıcmeye calışıorummm.. sonra muzık acıorumm hareket edıorum sureklı oynuorum zıplıorum ne bılımmm iştee=)) bıde kavitasyonaa basladım.. dısarda da yurumek ısterım ama ark. yokk =(((

canım hoşgeldin sende bendensin bende yemediğim zaman deprosyona giriyorum resmen birde dersler falan derken sürekli atıştırmak istiyorum ama artık bittiii hayde bakalım zayıflayıp isteklerimize kavuşalım artık dimi

önce çok teşekkür ederim ilgin için ben bugün itibariyle başladım umarım yenilmem nefsime

sende hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin hatta tecrübelerini falan yazarsan bizim içinde güzel olur biz bu konuda başaramamış son hamle ile yeniden denemeye karar vermiş olanlardanız

canım yazmammı hiç başladık bakalım umarım sonunu görürüz bugün biraz geç kalktım malum tatil ya kızım evdeydi bugun uyuduk 11 e kadar sabah bir dilim ekmekle ne yiyebildiysem yedim sonra öğlen kabuska yedim yine 1 dilim ekmekle öğleden sonra tam bir saat yürüdüm bu çok iyi geldi bana çok güzel bir enerjiyle döndüm yürüyüşten sonra akşam işte o biraz kötüydü yani bir dilim çörek ( kayın validem göndermiş dayanamadım ) bir kase çorba yine bir dilim ekmek arada bir tane nescafe içtim ve son olarak 30 ip atladım 3 litre su içtim bugun yapabildiklerim bunlar yani aslında normalde bundan daha çok yiyorum ama bugun yemedim yemeyeceğimde artık çok istiyorum zayıflamayı yaa hiç beğenmiyorum kendimi bu halimle inşallah gidecek kilolar .. akşama doğru canım acayip mantı istedi evde yoğurt yoktu Allah tan olsa kesin yerdim ama yemedim ohh yeseydim kahrolurdum heralde :) canım sen neler yaptın bugun ? nasıl geçti ?

tatlım sakın sakın nefsine yenilme eskiye göre azalttığını söylüyorsun yürüyüşte yapmışsın bende bugün ablama misafirliğe gittim sekiz de kalktım onda oradaydım kahvaltı yaptım 1 dilim ekmek ve yanında azar azar herşeyden yedim sonra öğlen bende nescafe ikram edince içmek zorunda kaldım sonra ikindi vakti 1 adet gözleme yedim burda hata yaptım ama daha ilk gün düzene girecek inş. akşam da en son altıda eşimle azıcık pilav azıcık kurufasulye yedim 3 lt suyumu içtim yarım saat tempolu iş yaptım spora vaktim olmadı :18: bir de şu an karnım acıkmaya başladı on gibi bir adet meyva yerim o kadar :18:bende kendimi beğenmez oldum göbekli tombiş bir kadın oldum inşallah veririz kiloları

hoşgeldin bebeğim aramıza sende yediklerini yaz birbirimizi eleştirelim olur mu

sende hoşgeldin hayırlı olsun neler yediğini yaptığını yazarsan sevinirim :44:

şimdi biraz önce 60 ip daha atladım sonra birde karın hareketi falan yaparım belki ama yemeyeceğim kesinlikle bu saatten sonra sende yeme yeşil çay falan iç yada nebileyim kendini oyala birşeylerle sakın yeme ben çok geç yatacağım yine vizeler yakın malum o nedenle ama yemeyeceğim kesinlikle inşallah sporu ihmal etmemeye çalışacağım ben yani o kadar iyi geldiki spor gibi değil de terapi gibi oldu bana tüm şehri tempolu bir şekilde gezdim buda iyi geldi bana bakalım haftaya cumartesi tartılmayı planlıyorum yarın biraz daha az yemeyi deneyeceğim ama ne bileyim yaa canım hala mantı istiyoo ama olmaz tabii neyse belki yarın az birşeycik yerim zaten ben öyle hiçbirşeyden kesemem sadece azaltabilirm şimdilik bakalım inşallah güzel veririz kiloları bu arada sende hiç çok yememişsin tebrikler

Hoşbulduk kızlar sağolun aranıza kabul ettiğiniz için.. bende yazayım o zaman sabah normal bi kahvaltı diyete uygun.. öğlen 1,5 dilim pizza ve kola malesef.. akşam makarna ve salata yedim.. ben çok diyet yapmak istemiyorum abur cuburdan uzak durabileyim yeter şimdilik.. sonra kilo veremezsem diyet moduna girerim belki..
Siz ne güzel su içebiliyosunuz.. ben kendimi zorladığım halde yarım litre içebildim
Elfida cumartesi tartılmayı düşünüyosan bizdemi cumartesileri tartılp yazsak buraya.. Belki limit falanda koyarız en az yarım kilo verilcek diye.. veya 1 veya 1,5..
ayyy çok güzel ya heyecan yaptım sayenizde zayıflayabileceğimi hissediyorum.. gaza geldim galiba..

canım benim yaa aynen bende öyle çok ağır diyet yapamıyorum ne yazıkki aynen öyle sizde cumartesi tartılın ve yazalım hatta çizelge falan yapalım daha bir motive oluruz bu sayede kesinlikle su içmeye çalış insan alışınca susuyor zaten ben 3 litre su içiyorum hem su zaten diyet olmasada çok sağlıklı benim idrar yollarımda iltihap vardı ve ben 3 litre su içerek temizledim doktorum ilaç yazmadı ve dediki 3 litre su iç 15 gün sonra gel dedi gittim temizlenmişti o nedenle suya diyet olarak bakma bence sağlık için içmeye çalış evet hedef te koyalım mesela en az 1 kilo vermeye çalışalım bir haftada bakalım sonuçlar ne olacak haydi bakalım tombiş günler son bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…