- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
cnmm bn suan 80 kiloyum ve kesınlıkle 60 olmak ıstıyorum.. ve bu sfer buna cok ınndımm..ben kortızon tedavisi gördum.. arada da goruyorum hatta =( 1 ayda 12 kilo vermıstım.. allahım var yaaa gözlerıme ınanamadımm.. mıllet şaşırmıs bakıyodu... acayıp farkedıyoo.. ama kortızonla vucudum gene sıstı.. bnde yemek yedımm mıdem kuculmusken iyice buyudu... =((
ama sımdıı dediğimmm gibi yukarda ytazdıklarımı uygulucamm .. kavitasyon da 5. seans da çok çok farkledıomus kı ben sımdı bıle fark goruorum.. 3. seansa gidicem.. insan kendısını hafiflemıs hıssedıoo.. o yaglarr kırılıoo şişirilio ve patlatılıomuss kavitasyonda.. pasif ınsanı acayip yoruyo zaten.. 4 dk sı yarım saat koşuya bedel... çokk ınanıyorum bu seferr....
Elfida evet çizelge yapalım sanırım dört kişiyiz.. cumartesiye kadar en az 1 kilo vermeye çalışalım.. Su içmeye zorlicam artık kendimi..
btltncy ben akrabalardan uzaktayım zayıflarsam herkes için şok olcak gerçekten.. ergenlikten beri tombişim çünkü(o zamanlar az kilom vardı 5 kg kadar şimdi 20 kg)
temmuzda çok yakın arkadaşlarımızın düğünü var tüm arkadaş çevremizle görüşcez aylar sonra..yine temmuzda kuzenimin düğünü var tüm akrabalar görcek beni.. sonrada tatile gidicez temmuz sonu.. o tatil ya zehir olcak üzüntüden kendime kızmaktan yada kuş gibi hafif olcam gerçek manada tatil olcak.. yani temmuz ve ağustos benim aylarım o zaman beni görmeyen tanıdık kalmayacak nerdeyse.. herkesi şaşırtmak için güzel fırsat değilmi..
çalış canım yaa ihmal etme insan hedeflerini erteledikçe ulaşmak daha zorlaşıyor ben mesela 32 yaşındayım ve keşke diyorum daha önce babamı dinleyip bitirseydim üniyi ama işte aşkk nelere kadir üniyi 3, sınıfta terkedip evledim pişman değilim ama keşke okul bittikten sonra evlenseydim ama neyse 11 yıl geçti ve ben yarım kalan okuluma 2 çocukla devam etmeye çalışıyorum zor oluyor ama oluyor sonuçta o nedenle sana abla tavsiyesi sakın ihmal etmebu arada yarın kızımın kreş arkadaşlarının anneleriyle günüm var nasıl dayanıcam been onu düşünüyorum haydi bakalım ama dayanıcam yaa kızım oynarken cep telefonuna resmimi çekmiş inanamadım insan kendine uzaktan bakınca daha bir anlıyor ne halde olduğunu vericem bu kez yaa hepiniz saolun sayenizde acayip gaza geldim ben yaa bu arada falında ne dedi ne dedi merak ettim bak şimdi
As25 nerdesinnn canım vazgeçmedin dimi......
btltncy çok iyi bi motivasyon kaynağına sahipsin.. hep aileleri tanıştıracağınız günü düşün söz nişanı düşün.. sevgilinin ailesi seni incecik görsün ne güzel kız desinler..
Ben gelinlik giycem diye 58 kiloya düşmüştüm pek iyi bi başarı değil ama mutlu olmama yetmişti.. şimdi ise önce 55 sonra 52, 51, 50 Allah ne verdiysehedefim..
Aslında beni tetikleyen şeylerden biride zayıf bi hamilelik geçirip doğumdan çıkınca incecik bi anne olmak ve tabii ömür boyu kalıcı olmasını sağlamak..Düşününce birsürü motive edici şey var aslında bizleri
Hadi kızlar enerjimizi hiççç kaybetmeyelim yaza kadar incelcezzzzzz
Herkese Merhaba,
Kısaca hikayemi paylaşmak istedim...
Kilolarımdan kurtulmuş olmama rağmen yazdıklarınız yaşadıklarınız 7 yıl önce yaşadıklarımın aynısı.103 kilo civarında tirod,sol kalp kapakçığında sorun,endometriozis,huzursuz bacak sendromu ve adet düzensizliği yaşayan denemediği hiçbirşey kalmayan hayata küsmüş biriydim.Akupunktur dahil herşeyi denedim olmadı olmadı olmadı olmadı.Zaten eşimden ayrılmıştım ve bunalımdaydım.Ye babam ye :)Psikoloğun verdiği 2 yatıştırıcı da eklenince düşünün halimiEn çok da teyzemin "Seni busaatten sonra bu kiloyla bu kadar hastalıkla kimse almaz,kör topal ne bulursa evlen" demesi çok zoruma gitmişti.
Her ne olursa olsun denemediğim bir bu kaldı öleceksem de bundan öleyim bu lafın altında da kalamam dedim ve ek gıda takviyelerine başladım.Çünkü kim ne derse yapıyordum.Ama bunu internetten buldum ve kullanmaya başladım.Sonuç 9 ayda 38 kilo......Doğru besinleri aldığım için yaşadığım sıkıntıları yaşamadım bir daha.Doktorum sen naptın ne kullandın dediğinde topladım götürdüm hepsini.Ve bana söylediği bunları hayatından çıkartma kullanabildiğin kadar kullan.
İlk başta annem kardeşlerim delisin dediler ama şu anda 65 yaşında ki annem kız kardeşlerim 67 yaşında ki bypasslı babam hepsi kullanıyor :))Ve teyzeme inat kendimden küçük yakışıklı kocamla tanıştım ve evlendim.6.yılımıza girdik :)))Çok mutluyuz ve ben incecik daha da genç biri oldum :))))
Sevgi ve ışıkla kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?