Bugün diyete başlayacağım dediğim gün iki katı daha fazla yemek yiyorum :(

diyetlerrrr ne alemdeee arkadaslarrrrr =))) bende sızın gıbıyım... yalnız ekmek yemıcem dıyorummm gene deee vasgecemıorummm sabah demıyeyım de öğlen kahvaltısında 2 dılım ekmek yedım... yumurta peynır sekersızz cay.. henuz yemedım acıkmadım... mıdemın kuculmesını ıstıyorum.... sakızz ciğnıorumm falann =))) salı gunu kavıtasyon var bıde pasif var.. ınceldıgımııı hıssedıorum yavas yavass.. zaten pasifin 4 dk sı yarım saat koşmak gıbıymıss.. ısı battanıyesıne giriorum her seans da acayip terliyorumm.. su ya gelınce bnde fazla su ıcemıyorumm tek derdım de o zaten... yedıgıme dıkkat etmeye çalışıorum ama bazenn cnmm cok seyyy istiyo... mesela suan mutfakta 1 lt buz gıbı kola varr dıkleyıp ıcmek ıstıorumm ama onun yerıne bıraz meyve suyu ıctım.. daha iyi hiıssttım... ne bılım ya tek ıstedıgımm mıdem kuculsunnn arkadaslarrr...

şu da bı gercek sızzz le konusuncaa sizlerr tarafındann desteklenıyo hissediyorum.. =)) diyeısyene gidip kontroll yaparlar ya öle hıssedıorumm kendımı=)) bu arada pizza kola tuketen arkadasım bakk meyve suyu ve salataya döndurrr öğle yemegınıı emın ol cok faydası olcakk.... bıde MANTIIIIIIIII =)) bnde cok severımmm ama bakk yogurdu al bı guzel cırpppp ıcıne deee mınık mınık domates marul salata dograaa öle yee =(( baska caremız yokkı... bizi uzun zamandır görmeyenlerrrr şok olsunnnn .......

Elfida evet çizelge yapalım sanırım dört kişiyiz.. cumartesiye kadar en az 1 kilo vermeye çalışalım.. Su içmeye zorlicam artık kendimi..
btltncy ben akrabalardan uzaktayım zayıflarsam herkes için şok olcak gerçekten.. ergenlikten beri tombişim çünkü(o zamanlar az kilom vardı 5 kg kadar şimdi 20 kg)
temmuzda çok yakın arkadaşlarımızın düğünü var tüm arkadaş çevremizle görüşcez aylar sonra..yine temmuzda kuzenimin düğünü var tüm akrabalar görcek beni.. sonrada tatile gidicez temmuz sonu.. o tatil ya zehir olcak üzüntüden kendime kızmaktan yada kuş gibi hafif olcam gerçek manada tatil olcak.. yani temmuz ve ağustos benim aylarım o zaman beni görmeyen tanıdık kalmayacak nerdeyse.. herkesi şaşırtmak için güzel fırsat değilmi..

oyyyy kıyamammm sanaaa aynıııı kaderii paylaşıyorusss resmen.... akrabalardan uzaktaayım bende bursadayım.... kucuklugumden beri tombısımmm ben=)) bı verırsemm su kıloyu cok sasırcak herkess.. bu yazz hem tatıl var hem kuzenımın dugunuu varrr... yanıı kısacaaa cokk dırenmelıyımm bu sefer.... ALLAH hepimize sabır versınnn... cunku yasayan bılır bunuuu cok or bısey.... sokakta yururken bıle yanyana hep yıyecekk dukkanlarıı oluyorrr .... Türkiye de yemeye içmeye cok önem verılıyooo... bız bunu basaralımm mutlakaa arkadaslarrrr.... haftaya cumartesı ye kadar kım ne kadar kılo vermıs yazsın.....mutlakaa canlarımm =)))

canım sen kaç kilosun hedefin kaç peki? Bir de şu kavitasyon ve pasifte ne kadar zamanda kaç kilo verdirmeyi vaadediyolar
Şimdi çizelge yapmayı bilmiyorum ama

elfida 69 kg
as25 70 kg
btltncy...
madamcurie 72
bakalım haftaya nasıl olcak..

cnmm bn suan 80 kiloyum ve kesınlıkle 60 olmak ıstıyorum.. ve bu sfer buna cok ınndımm..ben kortızon tedavisi gördum.. arada da goruyorum hatta =( 1 ayda 12 kilo vermıstım.. allahım var yaaa gözlerıme ınanamadımm.. mıllet şaşırmıs bakıyodu... acayıp farkedıyoo.. ama kortızonla vucudum gene sıstı.. bnde yemek yedımm mıdem kuculmusken iyice buyudu... =((

ama sımdıı dediğimmm gibi yukarda ytazdıklarımı uygulucamm .. kavitasyon da 5. seans da çok çok farkledıomus kı ben sımdı bıle fark goruorum.. 3. seansa gidicem.. insan kendısını hafiflemıs hıssedıoo.. o yaglarr kırılıoo şişirilio ve patlatılıomuss kavitasyonda.. pasif ınsanı acayip yoruyo zaten.. 4 dk sı yarım saat koşuya bedel... çokk ınanıyorum bu seferr....

meraba kızlar ben geldimmm hemen bugün yediklerimi yazayım sabah; bugün pazar olduğu için eşim ve çocuklara kahvaltı hazırlamak için erkenden uyandım ve kahvaltı hazırlayana kadar neredeyse 1 iltre su içtim ve bu beni acayip tok hissettirdi çocuklar ve eşim hazırladığım enfes kahvaltıyı götürürken ben sadece bir dilim peynir ve bir lokma yumurta yiyebildim hakkaten su çok tok tutuyor neyse bugun pazar ve eşim çocukları gezmeye götürdü bu arada ben temizlik yaptım ve ara olarak 4 tane kepekli bisküvi yedim sonra kayınvalidemlere gittik orada sadece patates salatası yedim oda çok az tabii sonra 2 litre su daha içtim ve son olarak biraz önce keten tohumlu yoğurt yedim bugun daha birşey yiyemem çatlayacak gibiyim yani anlayacağınız bugun çok az yedim ve hiççte aç değilim çok mutluyum bu nedenle gelelim spora tam 45 dk dans ettim tempolu bir şekilde ve acayip terledim ve rahatladım spor terapi gibi geliyor bana yaa her spordan sonra çok hafif hissediyorum kendimi yani o hantal günlerin ardından o kadar iyi geliyorki bana kendimi dinç hissediyorum bundan bir hafta önce yerimden kalkmaya bile mecalim yoktu hiçbirşey yapmak istemiyordum 2 gündür spor yapıyorum ve resmen kendime geldim hepinize tavsiye ediyorum çok güzel oluyor oh yaa kendime geldim ben evet kızlar sizler neler yaptınız bakalım ?

canım tabiki olabilirsin 60 hiçte zor değil hiç kendimi sıkmadan vermeyi planlıyorum ben çünkü bence önce sağlık gelir sağlıklı ve sporla verirsek birdaha geri almayız hem haydi bakalım şu tombiş halerimiz resimlerde kalsın vereceğiz ben eminim haftada en az 1 kilo hedefimiz daha çok olursa kötü olmaz

o zaman temmuza kadar en az 16 kilo gitsin hiç üzülme verebiliriz ben gaza geldiysem sende gelebilirsin hiçbirşey yapmak istemiyordum bir hafta öncesine kadar şimdi yaz geldi artık kiloları saklayacak montlarımız yok utanıyorum resmen göbüşümden totomdan yaa verelim kurtulalım şu kilolardan tatilinde zehir olmasınnn su içmeyi sakın ihmal etme kesinlikle çok tok tutuyor yaa bizzat ben yaşıyorum bunu sabah içtiğim 1 litre su bana kahvaltı bile yaptırmadı yani sonra öğleden sonra 2 litre daha yatana kadar içerim ben insan su içmeye alışınca çok susuyor sen 3 içemezsen de en azından şimdilik 1,5 litre içmeye çalış ben ilk başlarda bilgisayar başına ders çalışmaya geçince yanıma koca bir bardak su doldurup koyuyordum ve yudum yudum içiyordum meyve suyu içer gibi şimdi resmen peşpeşe 2 bardak içebilir hale geldim yavaş yavaş başla alış mutlaka sağlık içinde çok önemli su

calarımmm bnn inanıyorummm yaaa yalnızz su kılo stresı yetmezmıs gıbı bıde aöfff stresı basladı bende ufff yanııııııııı... bu arada sımdıkkk annemle cıkıyorummm gezmeye=))) fal baktırcazzz =D=D geldıgımdee bugunun özetını gecerım sızleree öpüldünüzz=)))

biraz önce yine 60 ip daha atladım benimde vizelerim var yalnız değilsin merak etme hem ders hem diyet off off yani gözümün önünden yemekler uçuyor ama yemiycem bu arada spor yaptımya her yanım ağrıyo totomu kaldıramıyorum resmen yaa hamlamışım ben ve şimdi biraz ders çalışıp biraz da su içip uyurum belki ama hakkat çok yorgunum oyy

yaa valaa öle ama bn hıc ders çalışmıorummm off cnm ıstemıoooo....

şimdikk bugun şöyleee.... kahvaltıda sekersiz cay 1 dlım ekmek lor peynır 3 zeytın ve yumurta yedım ama omlettt =)))

daha sonra ara da yogurt yedımm.... su çok az içtim malesefff.....

akşam bı dılım ekmek ve corbaa yedım ... sonra dısarıı cıktık annemlee.. fallarr baktırdıkkk=))) ama mc donalds a ugradılar ve dondurma aldılarrrrrr=((( sade beyaz yedım bı tanee.. ama sonraa baya yurudukk annemlee otobuse yetısmek ıcın.. emınımm kiii orda dondurmayı eırtmısımdırrr=))))

salı gunuuu nu beklıorumm.. kavıtasyon gunummm =))

çalış canım yaa ihmal etme insan hedeflerini erteledikçe ulaşmak daha zorlaşıyor ben mesela 32 yaşındayım ve keşke diyorum daha önce babamı dinleyip bitirseydim üniyi ama işte aşkk nelere kadir üniyi 3, sınıfta terkedip evledim pişman değilim ama keşke okul bittikten sonra evlenseydim ama neyse 11 yıl geçti ve ben yarım kalan okuluma 2 çocukla devam etmeye çalışıyorum zor oluyor ama oluyor sonuçta o nedenle sana abla tavsiyesi sakın ihmal etme bu arada yarın kızımın kreş arkadaşlarının anneleriyle günüm var nasıl dayanıcam been onu düşünüyorum haydi bakalım ama dayanıcam yaa kızım oynarken cep telefonuna resmimi çekmiş inanamadım insan kendine uzaktan bakınca daha bir anlıyor ne halde olduğunu vericem bu kez yaa hepiniz saolun sayenizde acayip gaza geldim ben yaa bu arada falında ne dedi ne dedi merak ettim bak şimdi

cnmmm ablacımmm yaa=) cok tesk tavsiyelerın ıcın bu sıteyı cok begendım bnı de çokkk motiveee ettı .. kendımı yalnız hossetmıyorum... keske aynı sehırlerde olsaydıkkk... ama olsun... ablacım yarın diyete devamm sakın bozmaa... canın cok cekerseee sadeceee tadına bakk ve yedıgın seyı de agzında baya çiğneee.. ama sakın cok yeme bozmak yok tm mı =))))

falcıı cokk sasırttı zaten... erkek arkadasımla aileler tanıssın ıstıoduk... söz olcak falan dedi falda... zaten o yuzden de vermek cok ıstıorumm.... guzel guzell gıyıneyım ıstırumm =))))

günaydınnnnnnnnnn milleeett nerdesınızz yaaaaaaaaaaaaaa... diyetten vaz mı gectınız yoksaaaaaaaaaaaa???? =((((((((((

yok canım vazgeçilirmi hiç zayıflamaktan.. incecik olana kadar devam btltncy
elfida gittinmi güne umarım okursun gitmeden.. dikkat et orda diyette olduğunu çaktırma.. daha çok üstüne giderler ye diye belki küçümserler bumu kilo vercek diye.. tabağındakileri azcık ısırıp bırak ve çooookkk yavaş ye hep yiyomuş gibi görün bence.. biraz olumsuz şeyler yazdım ama benim çevrem genelde böyle davranır bana.. senin arkadaşların iyilerdir belki destek olurlar sana ama temkinli yaklaştım ben olaya nedense.. demekki çok çekmişim ben ya:26:

As25 nerdesinnn canım vazgeçmedin dimi......
btltncy çok iyi bi motivasyon kaynağına sahipsin.. hep aileleri tanıştıracağınız günü düşün söz nişanı düşün.. sevgilinin ailesi seni incecik görsün ne güzel kız desinler..
Ben gelinlik giycem diye 58 kiloya düşmüştüm pek iyi bi başarı değil ama mutlu olmama yetmişti.. şimdi ise önce 55 sonra 52, 51, 50 Allah ne verdiyse hedefim..
Aslında beni tetikleyen şeylerden biride zayıf bi hamilelik geçirip doğumdan çıkınca incecik bi anne olmak ve tabii ömür boyu kalıcı olmasını sağlamak.. Düşününce birsürü motive edici şey var aslında bizleri
Hadi kızlar enerjimizi hiççç kaybetmeyelim yaza kadar incelcezzzzzz

arkidaşlarrrrrrrrr =))) benn cok kararlıyımmmm ılk basta motıve olmak gerekıyooo buna cok ınanıyorumm o yuzden de sız de desteklerınızııı hıccc bnden esırgemeyınn =))) Çok hırslı olmak lazımmm bu konulardaaa =)) canımmm sende emınım kıı hedefınee ulaşcaksın... )

Aynen nişan söz vs şişko şişkoo çıkcakk değilımmm ya kaynanamın karsısınaaa... düğünde düşünsenee şişko gelınn ıyyyy =))))

Bu aradaa bugunn neler yaptım.... kahvaltıdan önce ılık bı suc ıctım... bi dilim ekmek peynır 3 zeytın yumurtaaa yedım ( yumurtasız kahvaltı hayatta yapamıyorum ama ondan da vasgecmeye calışıcammm en azından haslanmıs yıcemmm )) daha sonraa attım agzıma bi sakız basladım evı süpürmeye =)))

daha sonra youtube u actım... 25 dk step tarzı hareketler yaptım.... ( bıde su sıgarayı bıraksammm çok ii olcak ama hem diyet hem aöf stresı onuda bırakırsam kafayı yerım heralde =) ) şimdi saat 2 birazdan hazırlancam zaten bayanların hazırlanısı 1 saat =)) makyaj saç yıka saç düzleştir falann =D onlarda ayrı bı kalori dir diye düşünüorumm =))

sonra arkadasımla buluşcas sinema falan derkenn gene bı yürürüzz gezerizz... bakalım bugun daha neler yıcemm =))

elfıda ablacm senı merak edıorumm =)))) çok dıkkat ett aklındaa bız olalımmm =))

şimdi az ye emınım kı ödül zamanıı da gelıcekkkk bakk yaz geldıı bi dondurmayı hakederız dımıı haftada bi tane sade tabıı =D

yok canım hiç bırakır mıyım da iki gündür rahatsızım yazamadım kusura bakmayın sen de mi çocuk düşünüyorsun bende 1 ay sonra düşünmeye başlayacağım ama önce zayıflamam lazım ki aynen hamileliğimde çok kilo almak istemiyorum doğumdan sonra da hayırlısıyla zayıf bir annnecik olmak istiyorum çok moralim bozuk eşim spora gitmeme yüzmeye gitmeme izin vermiyo evde de çok yapasım gelmiyo tv ye dalıyorum dün normal yedim abartmadım 2 lt su içtim ama spor yapamadım eşim evdeydi yapasım gelmedi bugün de yine su içmeye devam ediyorum 1 saat yürüyüş yaptım az değil ama normal yedim yediklerimden kısarak yiyorum aşırı abartmıyorum eskisi kadar ama elim bol çok yapıyorum sonra da çöpe gidiyo israf oluyo:18: bakalım inşallah kilolardan kurtuluruz ama kanım çok düşük değerde günde 2 tane kan ilacı almam gerekiyo pekmez falan yemem gerekiyo kilo yapacak diye korkuyorum ama doktorum hamile kalırsan kansızlık düşüğe neden olur dedi böyle bişey yaşamak istemiyorum allah yardımcım olsun ikisi bir arada nasıl olacak bilmiyorum:44:

Herkese Merhaba,
Kısaca hikayemi paylaşmak istedim...
Kilolarımdan kurtulmuş olmama rağmen yazdıklarınız yaşadıklarınız 7 yıl önce yaşadıklarımın aynısı.103 kilo civarında tirod,sol kalp kapakçığında sorun,endometriozis,huzursuz bacak sendromu ve adet düzensizliği yaşayan denemediği hiçbirşey kalmayan hayata küsmüş biriydim.Akupunktur dahil herşeyi denedim olmadı olmadı olmadı olmadı.Zaten eşimden ayrılmıştım ve bunalımdaydım.Ye babam ye :)Psikoloğun verdiği 2 yatıştırıcı da eklenince düşünün halimi En çok da teyzemin "Seni busaatten sonra bu kiloyla bu kadar hastalıkla kimse almaz,kör topal ne bulursa evlen" demesi çok zoruma gitmişti.
Her ne olursa olsun denemediğim bir bu kaldı öleceksem de bundan öleyim bu lafın altında da kalamam dedim ve ek gıda takviyelerine başladım.Çünkü kim ne derse yapıyordum.Ama bunu internetten buldum ve kullanmaya başladım.Sonuç 9 ayda 38 kilo......Doğru besinleri aldığım için yaşadığım sıkıntıları yaşamadım bir daha.Doktorum sen naptın ne kullandın dediğinde topladım götürdüm hepsini.Ve bana söylediği bunları hayatından çıkartma kullanabildiğin kadar kullan.
İlk başta annem kardeşlerim delisin dediler ama şu anda 65 yaşında ki annem kız kardeşlerim 67 yaşında ki bypasslı babam hepsi kullanıyor :))Ve teyzeme inat kendimden küçük yakışıklı kocamla tanıştım ve evlendim.6.yılımıza girdik :)))Çok mutluyuz ve ben incecik daha da genç biri oldum :))))

Sevgi ve ışıkla kalın....

büyük basarı tabı ama ne kullandıgını tam olarak anlıyamadımmm sadece dıkkat et sakın gerı almaa hoş 7 yıl olmus ama genede koruu vucudunuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…