tebrikler cnm.geçen hafta stepper aldım. ama umduğum gibi olmadı çok zormuş 5 10 dk anca yapabiliyorum Bu hafta spora daha fazla ağırlık vereceğim.pes etmek yok Sonucu paylaşırım.
azra, elfida tebrik ederim sizi güzel kilo verdiniz 2 haftada.. Ben ise ümitsiz vakayım bunu artık kabul ediyorum.. kpss ye kadar bu kilo problemini takmama kararı aldım.. çünkü kilo vereyim dedikçe elimde hep abur cuburla gezerken buluyorum kendimi.. ve sınav sürecinde bi de buna üzülüp kafa yormak istemediğim için erteliyorum kilo verme olayını. En azından 3 ay boyunca kilomu korumaya daha fazla almamaya dikkat edicem. hepinize başarılar diliyorum. fırsat buldukça takip edicem sizi..
merhaba bayanlar nasılsınız.haftayı ortaladık bile.
ben bu sabah kaşarlı simit yedim pek iyi olmadı tabiiki şimdide karışık zaytinyağlı tabağı aldım envayi çeşit ot var içinde (ıspanak semizotu brokoli brüksel lahanası karnabahar) yani tam otladım.akşamı da hafif atlatsam süper olacak bakalım
aynen aynenc yah :/ sporuda bıraktımmm yaz geldı cattı napcam bılmıorummm :S bakalım işte kavidasyona giricem belki gaza gelir dietee başlarım 4 haftalık süreçtee
ayyyy başlığı görünce daldım hemen tek değilmişim diyee
Diyete girmişim karar vermişm amaaaa
o gün nerdeyse yediklerimin 2 katını yiyorumnormalde aklıma cips,fast food yemek gelmezken diyete girdim diyince hepsini yiyorum şaka gibiyim
BU psikoloji çok fena nerde hata yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?