iyi haftalar bayanlar tebrik ederim elfidaaa.bende 67,5 gibiydi sağlıklı beslenmeye geçtiğimde .64 ü gördüm çok mutluyum.bu hafta inş sporada başlıcam.Ama çok hamlamışım onun için yavaş yavaş başlıyacam spora Stepper aldım ancak 5 dk yapabildim 5 10 diye artıracağım.
ailenle ve tüm sevdiklerinde nice mutlu senelere canım
yaşlarım yakın galiba seninle ben mayıs 79luyum
hoşgeldin canım bende artık sizden ümidi kesmiştim kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıyordum bu arada ohh evin miss olmuştur eminim :) evin en sevdiğim hali temizlikten sonraki hali benim çocuklar var o nedenle her gün temizlik yapıyorum mutlaka bu nedenle benim ev uzun süreli temiz kalamıyor ne yazıkkiKızlar yazamadım kaç gündür kusura bakmayın.. evle uğraşıp durdum doğalgaz döşendi sonra hemen ardından tüm eve parke döşendi ve haliyle canım çıktıÖldüm yorgunluktan bahar temizliğide aradan çıkmış oldu ama ben bittim.. 1 haftadır hep lahmacun, pizza, iskender, enerji olsun diye tatlılar aklınıza ne geliyosa yedim ama mecburiyetten yedim çünkü evde yemek yapılcak ortamım yoktu.. diyet falan düşünecek halim yoktu yani:2::2: Ve sanırım hiç durmadan temizlik yapmama rağmen kilo aldığımı hissediyorum.. daha doğrusu sabah pantolonumun düğmesi koparak bana mesajı verdi.. şimdi tartılmaya korkuyorum Ne yapmalıyım ben şimdi motivasyon falan kalmadı.. kendimden bıktım artık ya offfff
bayanlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor benim süper gidiyor.Dün akşam saat 10 gibi evdeydim yemek yemeğe fırsatım olmadı. o saatten sonrada yemedim süper oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?