Bugün diyete başlayacağım dediğim gün iki katı daha fazla yemek yiyorum :(

bende motivasyonn kalmadıı yahuuu.. bide hastalandm.s iyice çığrından cıktı dıyett bakalım cumartesı kaçç çıkcamm tartıdaaa.s

merhaba bayanlar pazar günüden beri yediklerime dikkat ediyorum bi öğünümü mutlaka (ya akşam yada öğlen) salatayla geçiştiriyorum.diğer öğünde de tavuk yada sebze yemeği yedim.sabahları 3 dilim ekmek yiyorum tam tahıllı.toplamdada 5 dilim ekmeği geçmiyorum.bu hafta grip olduğum için 2 gün işe gidemedim Hep yattım.ama iyileşince spora başlıcam inş. 2 kilo vermiş gözüküyorum tartıda Darısı hepinizin başına

canım çok geçmiş olsun 2 kilo süpermiş tebrik ederim bende dikkat ediyorum ve spor yapıyorum biraz önce yürüyüşten geldim kızımı okula bıraktıktan sonra 45 dk yürüdüm bakalım cumartesi kaç gösterecek tartı

bende motivasyonn kalmadıı yahuuu.. bide hastalandm.s iyice çığrından cıktı dıyett bakalım cumartesı kaçç çıkcamm tartıdaaa.s

sanada geçmiş olsun tatlım yaa ne oldu böyle herkes hasta inşallah biran önce toparlanırsın bol bol c vitamini takviyesi yap kendine portakal nane limon falan ama yediklerine dikkat et bak su iç mutlaka hastayken bol sıvı alımı daha kolay atlatmanı sağlar inşallah cumartesi sürpriz yapar tartı sanada

Pes etmiyorummmmm=))) az önce yuruyus den geldım tam 1 saat yürüdüm..

Bundan sonra her gün yürücem 1 saat.. Hatta sabah ve akşamüstü olarak 2 kere mi yürüsem acaba??

Yürüyüş olunca suyu çok ıçiyorum çünkü =))

Kaçamaklarımm oluyoo ama onları da azaltıcamm inşallah=))

Bu arada elfida ablacım normal hasta değiL biraz daha özeL diyeLim =)) hani şu tatLı krizine sebep olan hastalık =D

Ama herseye inatt bvu vücudumdakii fazlalık dediğimm seylerden kurtulucammmm bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbürgün

bunlar gidicekkk benden.. benım vücudumdan gidicekk... He bi ay sürdüü He 3 ay pes etmıcemmm...Yaza 3 ay var her ayy 2-3 kilo versem toplamda 9-10 kilo eder benı bu yaza gene çok ii olmasa da mutlu sokar... Sonra gene devammmm.....

AZİM AZİM AZİM.....<3

şimdi anladım canım bende aynı dudumdayım merak etme ama şükür benim öyle tatlı kirizim falan yok şimdilik ama seni tebrik ederim iş beyinde bitiyor bize bu kadar yediren de o aslında sen kararlı olursan kesinlikle vereceğinden eminim bende bu sefer çok kararlıyım vericem bu kiloları
bugün yediklerimide yazayım bu arada sabah çeyrek simit ve bir bardak çay sonra kızımı okula bırakıp 45 dk yürüdüm öğlen ara yaptım kendime 4 kepekli bisküviyle öğleden sonra bir tabak mercimek yemeği yedim akşam misafirim vardı onunla çayla birkaç şey atıştırdım bunuda aradan saydım akşam meyveli yoğurt ve biraz tavuk yedim o kadar tabii yine 3 litre suyumu içtim biraz öncede 1 saat dans ettim yine çok iyi geliyor bana spor yapmak bunu neden önce yapmamışım diye kızıyorum kendime o hantal halim gidiyor enerjik oluyorum birde zayıflarsam değmeyin keyfime

Herkese slm.
Ben de 5 marttan beri yediklerime dikkat ediyorum.
64,5 ile başladım 2 kilo verdim.
Hedefim 54 kg.a düşmek.
Akşam 18.00'den sonra yemiyorum.
Gün içinde pek abur cubur tüketmiyorum.Ama çok kısıtlı yemiyorum.
Bir hafta kadar aerobik videolarını açıp yarım saat yaptım.Kondisyon bisikletim var onu çevirdim arada 30 -45 dk.
10 gündür en az bir saat tempolu yürüyorum.
Ben çok hızlı kilo veremiyorum.Ama spor ile güzel sıkılaşıyorum.
Size tavsiyem mutlaka spor yapın.
Sporsuz hem zor kilo vermek hem de vücut sarkıyor.
Mutlaka kahvaltı yapın.
Akşam 18.00'den sonra yemeyin.
Yavaş ama emin adımlarla ilerlemek önemli.
Kendimize güvenelim ve başaracağımıza inanalım.
Herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum.

canım önce hoşgeldin diyerek başlayayım bende aynı fikirdeyim öyle hızla verip geri almak istemiyorum bende bir haftadır diyet yapıyorum yani aslında öyle belli bir diyet değil sadece yediklerimi azalttım ve spor yapıyorum spor gerçekten çok iyi hissettiriyor insana kendini bakalım yarın tartı günüm tartı ne gösterecek

ne güzel bu forumdaki herkes çok bilinçli.Bende sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorumda yedikleriminden zevk alarak yemiyorum.Çünkü benim damak tadıma çok ters bu sebze meyve olayı.ama daha önce yazmıştım dikkat etmezsen safra kesende taş olabilir dedi doktor o yüzden korkudan zararlı herşeyden uzak duruyorum.inş zamanla damak tadım değişir.Herkese sağlıklı günler.

azracım sana birşey söylimi ben herbişeyi yiyorum valla öyle diyet listesine sadık kalamam ben sadece menülerimi az yiyorum mesela 2 dilim ekmek yiyorsam kahvaltıda artık 1 dilim ekmek yiyorum ama gün içerisinde herşeyi yiyorum valla hiç öyle kesemem hiçbirşeyi bana ters çünkü diyet deyince bile tüylerim ürperiyor benim sadece spor yapıyorum artık bunuda zevkle yapıyorum sonra akşam 6 dan sonra elimden geldiği kadar yemiyorum hiçbirşey sende yapabilirsin yani yine ye ama az ye sık sık ye ve lesli yapmaya başladım bugun tavsiye ederim hem yormuyor hemde acayip ter atıyorsun süper birşey ben kendime geldim darısı size inşallah ha birde unutmadan o taş için bol bol su içmeni tavsiye ederim iyi gelecektir

bugünkü menüm
sabah
çorba içtim bu sabah dün akşam içimde kalmıştı çorba :)

ara bir tabak sütlaç dayanamadım yedim valla çokta güzeldi ohh

öğlen
ıspanak ve yoğurt

bu arada tam bir saat lesli yaptım

henüz akşamı yemedim ama yine 2 litre suyumu içtim 1 litreyide artık akşama kadar içerim
bu arada akşam belki yine sütlaç yerim çok güzeldi yaa
şimdi kızımı almaya gidiyorum okula yürüyüp gelicem yine
yarın için sabırsızlanıyorum

bugün tartı günümdü veeee 66 olmuşum çok mutluyum kızlar yaaa istedikten sonra oluyormuş demekki tam 3 kilo gitmiş bir haftada bir kilosu sudur belki ama 2 kilo vermişim en az ve gerçekten gaza geldim çok mutluyum yaaaa ama bugun kendime ödül verdim yedim çok ama öyle çok dediğime bakmayın kız kardeşim şehir dışında memur o geldi bu hafta sonu ona hazırladıklarımdan yedim ama eskisi gibi yiyemedim midem küçülmüş siz neler yaptınız ne alemdesiniz?

diyet işi kesınlıkle beyinde bitirme işi. diyete baslamadan once gereken en az 2 haftalık malzemeyı alıp evde bulundurman lazım. krız anları ıcın etıformun cıkolatalı diyet bıskuvılerı var onlar bırebır. bunun dısında dıyet ıcın en uygun donem bu sebze meyve salata bol bol cesıt yuruyus keza artık daha kolay. bence bır gununu kafada bıtırmeye ver ve hazırana kadar bıtır bu işi derim ohh rahat bır yaz..

evet canım haklısın ama ben öyle şunu yeme bunu yeme yapamam yani ama ben bu hafta hiçbirşeyden kesmeden günde 3 litre su içerek ve hergün spor yaparak ve akşam 6 dan sonra yemeyerek tam 3 kilo verdim artık ben diyet yapmıyorum sadece az yiyorum bu bana daha iyi geldi ve tam 3 kilo verdim o nedenle çok mutluyummmm

super 3 kılo cok ıyı. bu arada ben cok ıyı bır dıyetısyene gıttım ama bıraktım doktorla alakalı degıl ben baskı altında yapamıyorum ama doktor cok faydalı bılgıler verdı. ornegın metabolızma hızlandırmak ıcın cesıtlı besınler mutlaka dene canım. ornegın 3 sabah yesıl elma rendesı bıraz tarcın ve 2 cevızı bı kasede yemek, yada yaban mersını 5 kasık ve bır meyve eslıgınde yemek hızlandırıyormus ve mutlaka kepeklı urunler.

insan zayıfladıkça zayıflamak istiyor haftaya daha az yiyeceğim ve daha çok spor inşallah bir 2 kilo da haftaya vermiş olacağım kendimi çok iyi hissediyorum yaa darısı size iyki başladım arkadaşlar kendime nasıl bir kötülük yaptığımı spor yapmaya başlayınca daha iyi anladım insan kilo alınca yerinden bile kalkmak istemiyor sürekli bir depresyon halinde oluyor şimdi hem daha enerjik hemde daha mutluyum

iyi haftalar bayanlar tebrik ederim elfidaaa.bende 67,5 gibiydi sağlıklı beslenmeye geçtiğimde .64 ü gördüm çok mutluyum.bu hafta inş sporada başlıcam.Ama çok hamlamışım onun için yavaş yavaş başlıyacam spora Stepper aldım ancak 5 dk yapabildim 5 10 diye artıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…