- 19 Mart 2012
- 1.322
- 2.965
- 133
merhaba bayanlar pazar günüden beri yediklerime dikkat ediyorum bi öğünümü mutlaka (ya akşam yada öğlen) salatayla geçiştiriyorum.diğer öğünde de tavuk yada sebze yemeği yedim.sabahları 3 dilim ekmek yiyorum tam tahıllı.toplamdada 5 dilim ekmeği geçmiyorum.bu hafta grip olduğum için 2 gün işe gidemedim Hep yattım.ama iyileşince spora başlıcam inş. 2 kilo vermiş gözüküyorum tartıda Darısı hepinizin başına
bende motivasyonn kalmadıı yahuuu.. bide hastalandm.s iyice çığrından cıktı dıyett bakalım cumartesı kaçç çıkcamm tartıdaaa.s
Pes etmiyorummmmm=))) az önce yuruyus den geldım tam 1 saat yürüdüm..
Bundan sonra her gün yürücem 1 saat.. Hatta sabah ve akşamüstü olarak 2 kere mi yürüsem acaba??
Yürüyüş olunca suyu çok ıçiyorum çünkü =))
Kaçamaklarımm oluyoo ama onları da azaltıcamm inşallah=))
Bu arada elfida ablacım normal hasta değiL biraz daha özeL diyeLim =)) hani şu tatLı krizine sebep olan hastalık =D
Ama herseye inatt bvu vücudumdakii fazlalık dediğimm seylerden kurtulucammmm bugün olmazsa yarın yarın olmazsa öbürgün
bunlar gidicekkk benden.. benım vücudumdan gidicekk... He bi ay sürdüü He 3 ay pes etmıcemmm...Yaza 3 ay var her ayy 2-3 kilo versem toplamda 9-10 kilo eder benı bu yaza gene çok ii olmasa da mutlu sokar... Sonra gene devammmm.....
AZİM AZİM AZİM.....<3
ne güzel bu forumdaki herkes çok bilinçli.Bende sağlıklı beslenerek zayıflamak istiyorumda yedikleriminden zevk alarak yemiyorum.Çünkü benim damak tadıma çok ters bu sebze meyve olayı.ama daha önce yazmıştım dikkat etmezsen safra kesende taş olabilir dedi doktor o yüzden korkudan zararlı herşeyden uzak duruyorum.inş zamanla damak tadım değişir.Herkese sağlıklı günler.
diyet işi kesınlıkle beyinde bitirme işi. diyete baslamadan once gereken en az 2 haftalık malzemeyı alıp evde bulundurman lazım. krız anları ıcın etıformun cıkolatalı diyet bıskuvılerı var onlar bırebır. bunun dısında dıyet ıcın en uygun donem bu sebze meyve salata bol bol cesıt yuruyus keza artık daha kolay. bence bır gununu kafada bıtırmeye ver ve hazırana kadar bıtır bu işi derim ohh rahat bır yaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?